9 stílusos és legjobb nyakkendő nőknek és férfiaknak

A sálak az ókori egyiptomi, római, kínai és francia kultúrákban keletkeztek. Korábban a sálakat csak télen viselhető viseletnek tartották. Az idők megváltoztak, és a sál teljesen új külsőt kapott. Manapság a sálak gyakori nyakviseletek. A színes nyakkendő szépséget varázsol a ruhájához, és felderíti. A sálak bármilyen hosszúak lehetnek – hosszúak vagy rövidek. Akár melegségért, akár stílusért viseli a sálat, a megfelelő divatos viselési mód megváltoztatja az egész megjelenést.

A nyakkendő legújabb kollekciója férfiaknak és hölgyeknek:

Keressük itt az említett nyakkendő mintákat nőknek és férfiaknak.

1. Selyem nyakú sál:

Selyem nyakú sál

A selyem nyakú sál az egyetemisták kedvence. Csak adhat egy kis színt a sima tank felsőhöz, ha egy selyemkendőt köt a nyakába. Ehhez hajtsa a selyem sálat háromszögbe, és tegye a vállára. Csak kössön egy egyszerű csomót a középpontba – íme, mindannyian színezettek az egyetemre. Az üzleti öltönyöket selyemkendő is kísérheti. Az ing belsejében, a nyak közelében vannak, a nyakat borítva. Klassznak tűnik.

2. Poncho stílusú nyakkendő:

Poncsó stílusú nyakkendő

A sálat poncsó stílusban is a nyakába csavarhatja. A poncsó stílus elkészítéséhez kösse össze a két végét kör alakúra. Dörzsölje körbe a vállát, és csavarja el az elülső részt. Van egy másik divatos megjelenés az egyetemen, és jól áll a farmer és a felsők között. Ez jó módja annak, hogy a női nyakkendőt megkötje azoknak a nőknek, akik erősen felépítettek, mivel elfedi a vastagságukat.

3. Francia csavart sál:

Francia csavart sál

Ez a női nyakkendő megkötésének egyedi stílusa. Adja meg a sál francia csavarját. A sál megkötésének módja is nagyon egyszerű-Hajtsa a sálat hosszirányban, és helyezze a vállára. A laza végdarabot át kell húzni, majd a sál hurka alá. A második darabnak először ugyanazon hurok alá, majd át kell mennie.

4. Fém kötött nyári sál:

Fém kötött nyári sál

Ez egy igazán divatos nyakpakolós sál estékre vagy baráti partikra. A sál vékony selyem anyagból készült, így nagyon könnyen kezelhető. Egyszerűen fordítsa a sálat a nyakába, és hagyja, hogy a laza végei lógjanak elöl. Elegánsnak tűnik farmeron és rövid felsőn. A fémes színű sálak általában jobban néznek ki, mint a sima.

5. A nyak körüli sál:

Kerek nyakú sál

Ez az egyik legjobb módja egy kis nyakkendő megkötésének. Hajtsa félbe a sálat, amíg vékony vonal lesz. Tekerje a nyakába, és kössön egy kis csomót. Igazán klassznak tűnik rövidnadrágon, és csodálatos kiegészítő azoknak az egyetemi lányoknak, akik szeretik a rövid ruhákat. Elegáns megjelenésű, és jól illik az éjszakai kiruccanások és diszkók rövid ruháihoz.

6. Bandana nyakkendő:

Bandana nyakkendő

A bandana sál tipikus férfi nyakkendő és a cowboyok hagyományos kiegészítője. Manapság még a nők is díszítik ezt a megjelenést. Könnyen felköthető, alkalmi viselet vagy jelmezekhez is használható. Hajtsa a sálat háromszögbe, és tegye össze az ellenkező végeket. Fogja meg a két ellentétes végét a háromszög leghosszabb oldalán, és tegye a leghosszabb oldalt a nyakára. A hegynek lefelé kell mutatnia. Az ellenkező végeket csomóba kösse a tarkóján.

7. Női üzleti öltöny sálak:

Női üzleti öltöny sálak

Ez egy csodálatos kiegészítő a hivatalos üzleti öltönyhöz. Napjainkban a sál elengedhetetlen része lett az egyes irodai viseletek öltözködési szabályzatának. A sálat egyszerű viselni a nyakán, és aranyos masnit kötnek. Az íj középen vagy bármelyik oldalon elhelyezhető. Tehát miért nem változtatja meg az üzleti öltöny viselésének tipikus módját, és próbálja ki az öltöny nyakkendőjét.

8. Nettó burkolatú sál:

Net Cowl Sál

A takarókat általában télen hordják, mivel az anyag gyapjú. De manapság a burkolat mintája is divatos a normál napi viseletű sálak között. Ez a hálósál burkolatosan van burkolva. A burkolat nyakú sál felpattan, és nagyon elegáns. Ezt a stílust férfiak és nők egyaránt átvehetik.

9. Vékony sál:

Vékony sál

Ez az egyik legaranyosabb és legkreatívabb módja a vékony nyakú sál viselésének. Így kösd a sálat a nyakadba – Miután a sálat a nyakad hátsó részébe helyezted, kezdd el csavarni, amíg a teljes hossza el nem csavarodik. Ezután még egyszer forgassa a nyakába, és kössön csomót. Addig kösse össze a csomókat az eredeti körül, amíg úgy érzi, hogy elegendő. Hagyja, hogy a laza végei szabadon lógjanak.

A sálakat általában mindenki szereti. A sálakat mindenféle időjárás viseli, csak a sál anyaga az időjárástól függ. A sálak jól néznek ki a laza sziluetteken. A sálak bizonyos foglalkozások hivatalos viseletének részét képezik, mint például a légikisasszony, a recepciósok, a katonatisztek stb. Sokféle sál létezik, amelyek számos formában, mintában és színben kaphatók. A felhasznált anyag is változó. Sok tipp és trükk létezik a kötési stílushoz.