Hogyan kössünk fejkendőt lépésről lépésre?

Nem csak beszéd kérdése az, hogy kezelje magát, hogy megjelenjen. Meg kell szabadulnia ettől a nyűgös pillantástól, és hitelesen kell bemutatnia magát. Most már nem kell keményen dolgoznia, mivel itt jön a fejkendők bevezetése, amelyeket néhány évvel ezelőtt vezettek be az ilyen problémák leküzdésére. A fejkendők árnyalatai, anyaga és még a modellek közül is sokféle választható.

A fejkendő legjobb öt módja:

Íme néhány olyan csúcsmodell, amelyen fejkendő látható, és utasítást kapott arra, hogyan kell megkötni a fejkendőt és ugyanazt viselni, hogy lenyűgözően nézzen ki,

1. Fejkendő, amely teljes fejet takar:

Fejkendő, amely teljes fejet takar

Vegye ki a kívánt színű fejkendőt, amely elég nagy ahhoz, hogy teljesen lefedje a fejét. És nagyon válogatósnak kell lennie az árnyalatok kiválasztásában, mivel meg kell felelnie az általános ruhának. Nyújtsd ki a homlokod körüli legnagyobb oldalt. Próbálja összekapcsolni a sál végeit, és vigye a fej hátsó részébe. Kösd le a sálat határozott csomókkal, így íj legyen a tarkód alsó részén. Az íjnak a tarkóján kell feküdnie. Végül itt megkapja a csaj kinézetét a kalózos tekintetektől eltekintve.

2. Fejkendő, amely az elülső fejet takarja:

Fej sál, amely az elülső fejet takarja

Kezdje el hosszan hajtogatni a sálat, amelynek szélessége körülbelül három hüvelyk. Kezdje el a sálat a homloka köré tekerni. Most, amikor csomókat készít, kösse a sálat a fej hátsó részéhez. Nem szabad a fejét oldalra kötni, mert ez furcsa megjelenést kölcsönözhet. Ez a fajta fejkendő a homlokán nagyon jól illik a modern ruhához, mint például az ujjatlan tunika és a farmer.

3. Fejkendő fejkötésként:

Fejkendő mint fejkötő

Fogja meg kedvenc kendőjét, amely lehet kicsi vagy nagy, és próbálja meg hosszan összehajtani. Most kezdje el a sálat a nyaka köré tekerni. Végül emelje fel a végeit a feje tetejére. Ennek a csomónak íjnak kell lennie. Ismét vegye meg az íj mindkét végét, és húzza a fejére a sálon belül, amint az a képen látható. Gyönyörű pakolást kapna a fejére, amelyet esetleg fejkötőként jeleníthet meg a fejkendő kedvenc színével.

4. Fejkendő A Front Twist használata:

Fejkendő A Front Twist segítségével

Ez egy új módszer a fejkendő viselésére, amely egyedülálló elülső csavarral rendelkezik. Itt bemutatjuk, hogyan kell sálat viselni a fején. Válasszon ki egy nagy fejkendőt a gardróbjából, és próbálja meg hosszúra hajtogatni. Most pihentesse a hajtogatott sálat a fej hátsó részén. Kezdje el kipróbálni őket a hajszálon. Most itt az ideje, hogy az elülső csavart megcsavarja, és szorosan tartsa a kendő egy másik végét. Most kezdje el újra becsavarni a csavart végeket a fej hátsó részébe. És fejezze be a kötést egy második csomóval.

5. Fejkendő Triangle Wraps segítségével:

Fejkendő háromszögtekercseléssel

Vegyen egy nagy sálat a gyűjteményéből, és tartsa félbe, hogy háromszöget hozzon létre. Most helyezze a leghosszabb végét a homlokára. Próbálja a fejét a fej hátsó része felé tekerni. És kösse össze őket egyszer anélkül, hogy csomót csinálna, amint az a képen látható. Most a fejed eleje felé viheted a laza végeket, és elkezdheted csomót kötni a homlokodra. A sál fennmaradó laza végeit húzza a fej hátsó részébe.

Ha fáradt, hogy minden nap ugyanazt a frizurát készítse, vagy ha nyári szezonban van, ez távol tart minket attól, hogy elhagyjuk a laza frizurát, akkor ez a pontos választás. Ezzel a megfelelő fejkendővel tökéletes, de mégis stílusos megjelenést hozhat létre. Részletesen bemutattuk, hogyan kell viselni a fejkendőt.