9 Seneste attraktive lange Salwar -dragter til piger

Lange salwardragter er en af ​​de mest behagelige påklædninger, som en kvinde bærer. De lange salwar -dragter giver en kvinde et traditionelt præg og meget værdsat og tilbedt af unge piger og arbejdende kvinders. Disse dragter giver bæreren uovertruffen komfort og lethed. De type lange salwardragter får en kvinde til at fremstå alsidig og smuk og give dem også et etnisk udseende.

Traditionelle lange Salwar Kameez -designs til kvinder.

Lad os se på top 9 lange salwar -jakkesætdesign, som er meget efterspurgte i bryllupssæsoner.

1. Brude lang Salwar Kameez jakkesæt:

Brude lang Salwar Kameez jakkesæt

Kraftigt arbejde og udsmykninger rundt om halsudskæringen, hænderne og i bunden gør denne lange salwar kameez til en præfekt brudekjole, der skal bæres på hendes særlige dag. Kjolens lyse farve får dig til at fremstå anderledes og speciel end andre. Stoffet har et flot fald, og når det bæres med prefekt tilbehør, får du dig til at se fremragende ud.

2. Anarkali Long Salwar Suit Designs:

Anarkali Long Salwar Suits Designs

Her kommer en betagende anarkali -type lange salwardragter. Den gyldne og lyserøde farvekombination får dragterne til at se meget smukke ud og er et perfekt outfit, der kan bruges til enhver aftenfest eller ved en særlig lejlighed. Det tunge og etniske gyldne værk får kulør til at fremstå bemærkelsesværdigt.

3. Hot Long Salwar Suit Design i rødt:

Hot Red Long Salwar Suit Design

Da farven rød får dig til at se varm og glamourøs ud, gør denne lange salwardragter det samme. Det smukke gyldne arbejde ved halsudskæringen og i bunden forbedrer dragten udseende med mange folder og hjælper med at tilføje mere charme til dit udseende, når det bæres.

4. Georgette Long Salwar Kameez Suit Design:

Georgette Long Salwar Kameez Suit Design

Disse jakkesæt er designet i georgette stof, som er meget behageligt at have på og er også godt til aften. Dragten har smukt broderi udført på halsudskæringen, og de broderede palazzobukser tilføjer bæreren et større udseende.

5. Enkle lange Salwar Kameez -designs:

Enkle lange Salwar Kameez -designs

Denne type salwar kameez ser elegant ud, når den bæres. Farvekombinationen og de lange ærmer med farverige brede rør i kanterne forbedrer udseendet, når de bæres. Dragterne er enkle at se på, men er den mest elegante type dragter, der kan bæres af unge piger. Dette er det perfekte outfit til bryllupper.

6. Stilfuldt sort langt Salwar Kameez -design:

Stilfuldt sort langt Salwar Kameez -design

Denne form for stilfuld og lang salwar kameez får kvinden til at se fremragende ud, når den bæres. Mønsteret og broderiet på kjolen i siderne er uovervindelig, og net ærmerne tilføjer et fantastisk look til dragten. Netto dupatta med gul kant er tidløs kombination.

7. Designer Long Salwar Suit Design:

Designer Long Salwar Suit Design

Denne lange designer salwar -jakkesæt med blus giver brugeren et forbløffende udseende. Det smukke arbejde ved halsudskæringen og ved skuldrene fylder den øvre del af dragten og giver dig dermed et himmelsk og smukt udseende, når det bæres.

8. Cotton Long Salwar Kameez designs:

Cotton Long Salwar Kameez designs

Denne lange salwar kameez er designet i bomuldsstof, der altid er en kvindes favorit, da den er meget behagelig at have på. Den kinesiske kravehals og det fantastiske mønster af dragterne får kvinden til at fremstå meget elegant og elegant. Denne dragt har en churidar i bunden, hvilket får dig til at se stilfuld ud. Dette er et perfekt outfit, der kan bruges til enhver fest.

9. Straight Fit Long Salwar Suit Designs:

Lige Salwar -jakkesæt med lige pasform

Denne type lange salwar -designs har lige pasform, hvilket hjælper dig med at vise din smalle talje frem. Den brede udskæring har smukt gyldent arbejde og de lange ærmer i netstof hjælper dig med at vise dine slanke hænder frem. Bunden har plisseret churidar, og kontrastrød og blå farve dupatta tilføjer dragten mere elegance.

Lang salwar -jakkesætdesign ser bemærkelsesværdig ud, når den bæres. Dragterne fås i mange farver mønster og designs, og du kan håndplukke den efter dit eget valg og flagre din stil. Den lange salwar kameez passer godt til enhver lejlighed og får dig til at fremstå elskværdig og anderledes end andre.