9 Seneste designs af korte Salwar -dragter til damer

Blandt mange varianter er salwar dragter det mest populære indiske dametøj. Grundlæggende har en kort salwardragt en kort salwar kameez og en dupatta. Med disse tre ting har vores designere opdaget hundredvis af sorter, der tilføjer elegance til et kvindeligt look. Salwar -dragt er den eneste type beklædning efter saree, der betragtes som traditionel slid. Der kan laves en lang række kombinationer ved blot at tilføje et lille twist i mønsteret. Vores modeeksperter har udformet forskellige stilarter og mønstre.

Korte Salwar -dragter til damer

Smukke og attraktive korte Salwar -dragter til kvinder i trend:

Nogle af de mest korte salwar kameez designs og mønstre er beskrevet kort.

1. Kort Punjabi Salwar Kameez:

Kort Punjabi Salwar Kameez

En smuk kort salwar med Punjabi -stil Patiala kameez ser godt ud. Det giver et traditionelt og et elegant look. Denne lyserøde og grønne kombination med gyldent broderiarbejde får det til at se fantastisk smukt ud. Dette Punjab -mønster er nu bredt berømt.

2. Kort jakke stil Salwar Kameez:

Korte Salwar -dragter

Denne smukke og stilfulde orange og grøn kombination korte jakke stil salwar kameez ser fantastisk ud til fester og funktioner. En kort jakke med spejl og broderi får denne simple salwar kameez til at se unik ud. Du kan endda bære den med eller uden jakken.

3. Simple Short Salwar Kameez:

Enkel kort Salwar Kameez

Dette er et perfekt passende salwar kameez mønster. Den har en godt passende salwar med en stramt tilpasset kameez, der giver et anstændigt look. Det kan bruges som daglig slid og også kontorbeklædning. Hvis det er designet korrekt, kan det endda give et formelt udseende.

4. Højhalset kort Salwar-jakkesæt:

Højhalset kort Salwar-jakkesæt

Denne salwar -jakkesæt har et mønster med høj hals. Dette giver dig et unikt udseende. Den er meget behagelig at have på, hvis den er korrekt syet, og der er ingen grund til bekymring for din dupatta, da den dækker hele den øverste del af din krop. Disse foretrækkes for det meste på formelle steder, da det giver en ordentlig kropsform. Det passer mest til kvinder med et bredere bryst.

5. Salwar -jakkesæt i Dhoti Style:

Salwar -jakkesæt i Dhoti -stil

Det er en unik stil med kort salwar -jakkesæt. Denne smukt designet kvindelige salwardragt i dhoti -stil giver et etnisk udtryk. Mange relaterede mønstre er udformet med tanke på kvinders valg.

6. Bryllup Palazzo Short Salwar Suit:

Bryllup Palazzo jakkesæt

Denne eksklusivt designede blå og hvide kombination af palazzo kameez med en kort skjorte stil salwar ser unik og fantastisk ud. Disse stilarter ser godt ud, hvis du går til en fest eller en funktion.

7. Kort Anarkali med Salwar:

Kort Anarkali med Salwar

Denne mini anarkali kjole med stramt pyjamamønster er meget populær. De fleste kvinder foretrækker at bære dette mønster af salwar -jakkesæt, da det er behageligt og giver et elegant look i fester og endda i traditionelle lejligheder.

8. Kortærmet Salwar Kameez:

Kortærmet Salwar Kameez

Især til sommer er dette bomuldsmateriale salwar kameez short med korte ærmer designet. Disse er meget komfortable og simpelthen på mode. En flot designet salwardragt kan bæres hvor som helst, selv inden for eller uden for dit hjem.

9. Designer Short Salwar Suit:

Designer kort Salwar -jakkesæt

Denne designer korte top salwar kameez er så designet til at se smuk og alligevel unik ud. Denne farve og mønster i sig selv er en unik kombination. Den har en kort salwar med bukser i parallel stil, hvilket gør en vidunderlig kombination.

Indisk garderobe er den ultimative destination for moderigtigt etnisk slid som sarees, salwar kameez, lehengas og mange flere. Modedesignere har udformet denne indiske traditionelle slidstøj og dragter på en mannar, du ville elske at bære det til alle slags lejligheder. Korte salwar -dragter til designelskere, tag bare de ubegrænsede samlinger af salwar -dragter og se mere charmerende ud for dine kære.