9 smukke designs af grå Salwar -dragter til kvinder i trend

Indisk slid er en sympatisk mulighed for enhver pige, og Salwar -dragter er en af ​​dem. Lige fra de afslappede til festen, har vi medbragt de 9 bedste Salwar -dragter på mode i disse dage i den grå farve. Du vil helt sikkert lide dem alle.

Stilfulde og attraktive grå Salwar -dragter til kvinder i mode:

Lad os se på de 9 bedste grå Salwar -jakkesætdesign til damer.

1. skinnende grå salwar jakkesæt:

Skinnende grå Salwar -jakkesæt

De grå Salwar -dragter er det skinnende look, er klassisk slid sammen med dine etniske hæle. Ærmerne i fuld længde og netdupatta tilføjer dragten til det attraktive udseende og vil give dig al opmærksomhed i mængden.

2. Anarkali Grey Salwar Suit:

Anarkali grå Salwar -jakkesæt

Den drop-dead smukke salwar-dragt er den perfekte lejlighedstøj til dig. Med det unikke anarkali-design og den udbredte jakkesæt med det gyldne tryk på, er anarkali-dragten smuk at have på til fester og vil helt sikkert fange alles øjne.

3. Zari Type Grey Salwar Suit:

Zari Type grå Salwar -jakkesæt

Et jakkesæt er en god mulighed for dine muslimske bryllupper på grund af designet og det arbejde, det bærer. Dragten har en zari på grænserne og også et gyldent design på halsen. Dupattaen bærer også en stor mængde designarbejde på samme måde som på dragten. Så køb det til dine fester.

4. Bomuldsgrå Salwar Kameez:

Bomuldsgrå Salwar Kameez

Bomuldssalwar kameez med de orange kanter og de lyserøde blomster på er et godt etnisk fritidstøj til dit kontor og college. Uden et åbenlyst udseende ville salwar kameez også lade dig se ædru og fashionabel ud.

5. Trendy rød og grå Salwar -dragt:

Trendy rød og grå Salwar -jakkesæt

Den stærkt designet salwardragt med det sorte net og den røde farve i bunden ser sikkert smuk ud på enhver kvinde. De solide farver med grå i kombination giver det bedste look, og du skal købe dette til dit vidunderlige udseende på samlingen.

6. Blomstertryk grå Salwar Kameez:

Blomstertryk Grå Salwar Kameez

Blomsterprint er i trend i disse dage, især disse. De syede blomster på dragten med trådstykket bærer et smukt udseende. Designarbejdet på brystet er også prisværdigt. Godt traditionelt slid til dine afslappede udflugter, så køb dette.

7. Almindelig grå dragt med grænsearbejdet:

Almindeligt gråt jakkesæt med grænseværket

Med gyldne brede kanter på jakkens hjørne foring, er resten af ​​kameez en almindelig grå farve uden designs. Sammen med den er den lysegule dupatta gratis, og jakkesættet giver et ædru udtryk derefter. Så køb dette til dit attraktive såvel som enkle udseende.

8. Meget unikt designet Salwar Kameez:

Meget unikt designet Salwar Kameez

Du har altid brug for den stærkt designet salwar kameez til vigtige lejligheder, som er den for dig. Kameez har et lige snit med kraftige gyldne designs på dragten og en velformet udskæring. Dupattaen har også den samme tekstur, hvilket giver et smukt udseende. Parret med dine smukke smykker kan du få dig selv til at fremstå som den bedste ved det næste bryllup, du deltager i.

9. Trykt Patiala Grey Salwar Suit:

Trykt Patiala Grey Salwar Suit

Palatial er altid en cool mode, og udskrifterne på denne dragt føjer til den mode, du har brug for i somre. Salwar -jakkesættet i bomuld ville være et perfekt valg, når du skal slides hver dag. Så køb dette til dit sommertøj.

Grå farve er en attraktiv farve, der skal bæres, og den traditionelle slid ville øge skønheden endnu mere. Vælg dine yndlingsgrå salwar -dragter efter dit valg. Så vælg det bedste for dig selv fra listen.