9 Traditionelle Zari Salwar -dragter til kvinder i trend

Zari work salwar jakkesæt ser så storslået ud at have på. Den er perfekt at have på ved lejligheder. Zari -arbejde er et trådværk af guld eller sølv. Det gøres også i sareer, men blev mere populært, da salwar -dragt også begyndte at få zari -arbejde. Dette er kongeligt arbejde, der får dig til at se sofistikeret og elegant ud. Det fanger med det samme betragterens opmærksomhed. Zari -arbejde ser tungt ud på salwar -jakkesæt og derfor passende til festivaler og familiefunktioner. Du kan bære denne tunge salwar -dragt, hvor du ikke vil have sarees på. Du kan blive slappe af i salwar -jakkesæt.

Nyeste og smukke designs af Zari Salwar -dragter til damer inden for mode:

Her er de bedste zari salwar dragter designs.

1. Zari Work Punjabi Salwar Suit:

Zari Work Punjabi Salwar Suit

Dette er også zari salwar -dragt med chanderi -arbejde. Det er en salwardragt i Punjabi -stil med korte kameez og Patiala salwar. Stort zari -arbejdsdesign udføres på bunden af ​​kameez, der ser ud til at være elegant. Zari -arbejde er søgelyset i denne salwar -dragt.

2. Pakistanske Zari Work Suit:

Pakistanske Zari Work Suit

Det er et smukt zari -arbejde salwar kameez med lag på kameez. Hele den forreste del af kurta på begge ærmer og bunden af ​​salwar er dekoreret med zari -arbejde. Det er en salwar i buksestil med kantet chiffon dupatta. Zari -arbejde på silkestof ser mere funklende ud.

3. Hånd Zari Work Salwar Suit:

Hand Zari Work Salwar Suit

Denne zari work salwar jakkesæt i sort farve ser så smuk ud. Der er en frontside cut på kameez og nederdel mønster på salwar. Der er zari -arbejde på hele fronten af ​​kameez og noget på bunden af ​​nederdelen også. Ærmerne er af netstof, der tiltrækker mere med zari -arbejde.

4. Indisk Zari Work Suit:

Indisk Zari Work Suit 4

Dette er æbleskåret zari salwar kameez -design med så meget yndefuldt. Halsområderne og bunden af ​​kameez indeholder kraftigt zari -arbejde. Selv Patiala salwar har et modent zari -arbejde. Værket ser så etnisk og moderigtigt ud.

5. Zari Embroidery Salwar Suit:

Zari Broderi Salwar Suit

Det er en kunstnerisk kombination af zari og broderi. Dette zari salwar kameez -design besidder dikkedarer i kameez med churidar. Halsdelen har masser af zari -arbejde plus churidaren har også zari -arbejde. Der er også rundt design på kameez og dupatta med kant.

6. Zari Border Salwar Kameez:

Zari Border Salwar Kameez6

Dette er almindeligt og værdigt zari border salwar kameez mønster. Hele kjolen er almindelig med zari -kant på ærmet og enden af ​​kameez. Alle fire sider af dupatta har også zari -kant. Denne sorte og røde salwar -dragt med zari -kant ser dejlig og pæn ud.

7. Zari Work Anarkali Suit:

Zari Work Anarkali Suit

Dette er en lang anarkali zari salwar -dragt. Der er zari -arbejde på halsdelen og kanten af ​​kameez. Store lapper, der består af zari -arbejde, er fastgjort på hver dikkedarer af kameez. Dupattaen har også tynd gylden zari -kant, der skinner. Gyldent zari -arbejde på gul anarkali ser stilfuldt ud.

8. Zari Work Designer Salwar Suit:

Zari Work Designer Salwar Suit

Denne designer zari salwar jakkesæt har bredt snit foran og almindelig nederdel. Kameez er af brokademateriale med zari -arbejde og rød trådarbejde. Du kan også bruge dette som festbeklædning. Kameez er i jakke stil uden sidesnit. Det ser så sofistikeret ud.

9. Zari Work Suit med Palazzo:

Zari Work Suit med Palazzo9

Dette er smukt zari -arbejde salwar kameez med palazzo. Der er zari arbejde på front cut, som derefter er givet kurver og på palazzo også. Et kunstnerisk blomsterdesign udføres ved hjælp af zari -arbejde på kameez. Halsdel og ærme indeholder også zari -arbejde.

Zari salwar dragter er altid i trend og vil forblive på mode i de kommende aldre. Det erstattes med tunge arbejdssareer. Med den moderne verden har selv damer valgt at bære tung salwardragt i stedet for sarees. Zari -arbejde opfylder hele dit formål med at se klassisk og rig ud. Værket er sådan, at det helt sikkert modtager kommentarer.