Stilfulde designs af orange salwar -dragter med billeder

Salwar dragter, eller Punjabi dragter, som de er kendt af nogle mennesker, er et traditionelt design af indisk slid. Denne slags slid er oprindeligt fra Punjab -staten i den nordvestlige del af Indien. Den består af en salwar eller salwar, som er en smal buks parret med en kameez eller en kurta, der er den øverste del af dragten. Generelt bæres et tørklæde eller en dupatta med disse dragter for at fuldføre det traditionelle look af kvinder. Der er mange farve- og designkombinationer, der kan bruges, når det kommer til salwardragter. I denne artikel bringer vi dig en række forskellige orange salwar dragter designs og kombinationer at se på.

Traditionelle og nyeste orange salwar -dragter til kvinder i trend:

Så her er de top 9 orange Salwar -dragter til piger.

1. Nøglehuls Hals Design Orange Salwar Suit:

orange salwar dragter

Dette orange salwar -jakkesætdesign er et klassisk design med en lukket nøglehulsudskæring. Dette design har aldrig og vil aldrig være ude af mode. Den bedste del er, at dette vil se godt ud på enhver kropstype.

2. Anarkali Style Orange Salwar Suit:

Angrakha stil designorange salwar jakkesæt

Design i Anarkali-stil med deres flammende Kameez i midterlængde og smalle salwars er et populært valg nu. Køb det i et orange og lyserødt kombination af salwar kameez -design, og du er klar til at glamme alle dine normale traditionelle gøremål. Orange og sort salwar jakkesæt stil designs i denne stil er også meget smuk og et populært valg.

3. Patiala Orange Salwar Suit:

Patiyala Orange Salwar Suit 3

Dette er et andet populært valg, når det kommer til orange og pink kombination af salwar kameez -designs. Den søde korte kurta parret med flared palatial salwar ser smuk ud i den, par den med en net dupatta, og du ser klar til catwalken!

4. Orange Salwar -jakkesæt i Churidar -stil:

Orange salwar -jakkesæt i Churidaar -stil

Churidar -stilen i orangefarverede salwardragter er en anden af ​​de altid i designs, når det kommer til salwar kameez -stilarter. Salwar har en masse stilfulde rynker ved anklen, som ikke kun får dine ben til at se slankere ud, men også får dig til at se højere ud!

5. Straight Suit Design Orange Salwar Suit:

Lige jakkesæt Design Orange Salwar Suit-5

Det lige jakkesætdesign med en lukket kurve eller kameez med en lukket eller bådhalset stil med en kontrasterende eller matchende farvet salwarstil er et smukt og populært orange salwar kameez -design, der går rundt lige nu. Kombiner det med et net eller bomulds dupatta, og øg den smukhed, som denne stil giver dig.

6. Broderet Kameez Orange Salwar Suit:

Broderet Kameezorange salwar -jakkesæt

Et andet orange salwar kameez -design, der er det mest købte i de seneste uger, er det hvide broderi på orange lange kameez. Det bedste ved denne stil er, at den ikke engang har brug for en dupatta med den!

7. Orange Salwar -jakkesæt i Angrakha -stil:

Anarkali -stil orange salwardragt

Designet i angrakha -stil er et andet meget populært valg blandt den nordvestlige del af Indien. Den lange og slanke kurti og smalle salwar gør dette salwar -jakkesæt i orange farve endnu mere smukt! Et par drop øreringe med dem, og du er klar til at gå!

8. Georgette farvekombination Orange Salwar Suit:

Georgette farvekombination orange salwar -jakkesæt

Orange salwar kameez -designs lavet i Georgette -tekstur er ikke kun smukke, men også behagelige at have på. Og de ser endnu mere smukke ud, når du køber den i et sort og orange salwar -jakkesætdesign! Prøve det!

9. Palazzo Style Orange Salwar Suit:

Palazzo Style Orange Salwar Suit9

En anden hver trendy stil, der er kommet på mode for nylig, er Palazzo -stilen. En kombination af sølv kurti og orange salwar i dette design ville se fantastisk ud, damer! Så tag det da!

Det traditionelle salwar -jakkesætdesign ser endnu bedre ud, når det bæres i prangende farvekombinationer, og de mange forskellige stilarter er uendelige. Denne tøjstil er en af ​​de mest populære, der nu er i trend i mindst to årtier i Indien.