Velvet Salwar Suits – 9 trendy og smuk samling

Fløjlsmaterialet i dragterne ville få salwar -dragterne til at se endnu mere præsentabel og attraktiv ud med den forstærkende effekt. Kvinder er nødt til at købe disse for deres flotte udseende. Her er en liste over de 9 bedste fløjlsdragter, der helt sikkert ville imponere dig. Gå venligst igennem dem og køb de bedste til dig.

Nyeste og smukke fløjl Salwar Kameez -modeller til kvinder i trend:

Lad os se på den nye kollektion af fløjls -salwar -dragter til damer.

1. ædru fløjl Salwar Kameez:

Ædrufløjl Salwar Kameez

En fløjl salwar kameez vil sikkert se ædru ud på grund af materialet, men ovenstående er på et højere niveau med den rødbrune og cremefarvede kombination, den har. Salwar -dragten bærer et blomstertryk på kluden i gylden farve og gennemsigtigt tøj på halsen. Det er et must-buy for dit ædru udseende.

2. Party Wear Velvet Salwar Suit:

Party Wear Velvet Salwar Suit

Den røde farve er en universelt ønsket, og salwar -dragten i samme farve kvalificerer sig til perfekt bryllupstøj. Kjolen er meget sofistikeret at have på med lille designarbejde, kun gylden foring på dupattaen og den breddesignede salwar. Køb dette til dit stilfulde look på ethvert bryllup.

3. Almindelig Punjabi Velvet Salwar Suit:

Almindelig Punjabi Velvet Salwar Suit

Salwar kameez i en almindelig rødbrun kulør med en gylden zari -kant. Dragten har et smukt solidt look, og den almindelige gyldne dupatta øger kjolens skønhed. Dette ville se godt ud på enhver kvinde og burde stå på deres indkøbsliste.

4. Elegant Salwar Suit:

Den elegante salwar -jakkesæt

Sortfarvet salwar -jakkesæt har altid et element af elegance med sig. Den sorte dragt er et sådant stykke. En almindelig dragt med de gyldne perler i nakken og kanterne i bunden og den stærkt designede dupatta med de besatte gyldne perler er, hvad den har. Du kommer til at se den mest yndige ud i mængden, du bærer dette til.

5. Straight Navy Blue Salwar Suit:

Lige navy bluesalwar -jakkesæt

Designet unikt med gyldne snørebånd overalt sammen med et attraktivt halsdesign, er den marineblå farvede salwardragt et must-buy for alle kvinder. Den har en almindelig salwar sammen med en almindelig dupatta, der giver dig et enkelt og smukt udseende.

6. Anarkali Style Velvet Salwar Suit:

Velvet salwar -dragt i Anarkali -stil

Med den orange og den sorte farvekombination er fløjl salwar kameez det smukke traditionelle slid til dine vigtige fester. Den orange farvede bund bærer designet af store blomster i samme farve, og brystdelen har den almindelige sorte farve i fløjlstøjet. Således ville det hjælpe, hvis du købte dette på grund af det flotte udseende.

7. Indo-western Velvet Salwar Suit:

Indo-western fløjl salwar jakkesæt

Outfittet er designet på en vestlig måde med stribede skulderbånd og har et ekstremt attraktivt look. Salwar -dragten har kontrasterende blå farver, hvor dragten er den mørkeblå og Patiala den lyseblå. Dette er et godt køb til dine udflugter og andre sammenkomster.

8. Bridal Wear Velvet Salwar Suit:

Brudekjole i fløjl af salwar

Dette er en perfekt brude fløjl salwar jakkesæt i den røde farve sammen med den zari designet dupatta den har. Du kan let foretrække dette til dit bryllup, og du vil helt sikkert se lige så smuk ud som nogensinde.

9. Ærmeløs Patiala Style Velvet Fabric Salwar Suit:

Ærmeløs salwar jakkesæt i Patiala -stil

Det er en Patiala -dragt i den lilla og grønne farvekombination. En meget afslappet med et ærmeløst design og en lille smule arbejde på kurta, denne kan være den bedste mulighed for dit afslappede etniske slid. Så køb dette og slid det ud med dine venner.

Listen har alle de tilgængelige muligheder for dig. Ikke kun designs, men du finder alle farver i dragterne, der er angivet. Køb den der passer bedst til dig.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80