9 gyönyörű design a szürke Salwar öltönyökből a trendben lévő nőknek

Az indiai viselet tetszetős lehetőség minden lány számára, és a Salwar öltönyök közé tartozik. A hétköznapi öltözetektől a parti viseletig a szürke színben elérhető legjobb 9 Salwar öltönyt hoztam el manapság. Biztosan tetszeni fog mindegyik.

Stílusos és vonzó szürke Salwar öltöny nőknek a divatban:

Nézzük meg a 9 legjobb szürke Salwar öltönymintát a hölgyek számára.

1. Fényes szürke Salwar öltöny:

Fényes szürke Salwar öltöny

A szürke Salwar öltönyök csillogó megjelenése klasszikus viselet az etnikai sarkával együtt. A teljes hosszúságú ujjak és a háló dupata növelik az öltöny vonzó megjelenését, és minden figyelmet biztosítanak a tömegben.

2. Anarkali Grey Salwar öltöny:

Anarkali szürke Salwar öltöny

A csepphalott gyönyörű salwar öltöny tökéletes alkalmi viselet az Ön számára. Az egyedülálló anarkali dizájnnal és a szétterített öltönyvel, aranyszínű nyomtatással, az anarkali öltöny gyönyörű viselet partikra, és biztosan elragadja mindenki tekintetét.

3. Zari típusú szürke Salwar öltöny:

Zari típusú szürke Salwar öltöny

Az öltöny jó választás a muszlim esküvőkre a kialakítás és a munka miatt. Az öltöny szegélyén zari, nyakán pedig arany színű kivitel található. A dupatta is nagy mennyiségű tervezési munkát végez, ugyanúgy, mint az öltönyön. Tehát vedd meg a bulidnak.

4. Pamutszürke Salwar Kameez:

Pamutszürke Salwar Kameez

A pamut salwar kameez narancssárga szegéllyel és rózsaszín virágokkal jó etnikai alkalmi viselet az irodában és az egyetemen. Nyílt megjelenés nélkül a salwar kameez lehetővé tenné, hogy józannak és divatosnak is tűnjön.

5. Divatos piros és szürke Salwar öltöny:

Divatos piros és szürke Salwar öltöny

Az erősen megtervezett salwar öltöny, fekete hálóval és alul piros színnel, minden nő számára gyönyörű lesz. A szilárd színek és a szürke kombinációja a legjobb megjelenést biztosítja, és ezt meg kell vásárolnia, hogy csodálatos megjelenésű legyen az összejövetelen.

6. Virágnyomat szürke Salwar Kameez:

Virágnyomat szürke Salwar Kameez

Manapság a virágnyomatok a trendek, különösen ezek. Az öltöny varrott virágai a szálmunkával gyönyörű megjelenést hordoznak. A mellkas tervezési munkája szintén dicséretes. Jó hagyományos viselet alkalmi kirándulásokhoz, ezért vásárolja meg ezt.

7. Sima szürke öltöny a határmunkával:

Sima szürke öltöny a határmunkával

Az öltöny sarokbélésén arany széles szegélyekkel, a kameez többi része sima szürke színű, mintázat nélkül. Ezzel együtt az élénk sárga dupatta ingyenes, és az öltöny mindenütt józan megjelenést kölcsönöz. Tehát vásárolja meg ezt vonzó és egyszerű megjelenése miatt.

8. Erősen egyedi tervezésű Salwar Kameez:

Erősen egyedi tervezésű Salwar Kameez

Mindig szüksége van az erősen megtervezett salwar kameez -re a fontos alkalmakra, amely az Ön számára. A kameez egyenes vágású, aranyszínű mintákkal az öltönyön és jól formált nyakkivágással. A dupatta is ugyanazt a textúrát viseli, amely gyönyörű megjelenést kölcsönöz. Gyönyörű ékszereivel párosítva a következő esküvőn jelenhet meg a legjobban.

9. Nyomtatott Patiala Grey Salwar öltöny:

Nyomtatott Patiala szürke Salwar öltöny

A Palatial mindig divatos divat, és az öltöny nyomatai kiegészítik azt a divatot, amire szüksége van ezen a nyáron. A pamut salwar öltöny tökéletes választás lenne minden napra. Így vásárolja meg nyári viseletéhez.

A szürke szín vonzó szín, amelyet viselni kell, és a hagyományos viselet még jobban növelné a szépséget. Válassza ki kedvenc szürke színű salwar öltönyét a választása szerint. Tehát válassza ki a legjobbat a listából.