9 hagyományos Zari Salwar öltöny nőknek a trendben

A Zari work salwar öltöny olyan nagyszerűnek tűnik a viselése során. Alkalmakkor tökéletes viselet. A Zari -mű arany vagy ezüst cérnamunka. Sarees -ben is elkészítik, de népszerűbb lett, amikor a salwar ruha is elkezdett zari munkát végezni. Ez királyi munka, amely kifinomultnak és előkelőnek tűnik. Rögtön felkelti a néző figyelmét. A zari munka nehéznek tűnik a salwar öltönyben, és ezért alkalmas fesztiválokra és családi rendezvényekre. Ezt a nehéz salwar öltönyt ott viselheti, ahol nem akarja a szárit viselni. Pihenhet salwar öltönyben.

Zari Salwar öltönyök legújabb és gyönyörű mintái divatos hölgyeknek:

Itt vannak a legjobb zari salwar ruhák.

1. Zari Work pandzsábi Salwar öltöny:

Zari Work pandzsábi Salwar öltöny

Ez a zari salwar öltöny chanderi munkával is. Ez egy pandzsábi stílusú salwar öltöny, rövid kameez és Patiala salwar. A nagy zari munkatervezés a kameez alján történik, amely elegánsnak tűnik. Zari munkája ennek a salwar öltönynek a középpontjában áll.

2. pakisztáni zari munkaruha:

Pakisztáni Zari munkaruha

Ez egy gyönyörű zari munka salwar kameez réteggel a kameez -en. A kurta teljes elülső része, mindkét ujján és a salwar alján zari munka díszíti. Ez egy nadrág stílusú salwar, szegélyezett sifon dupatával. Zari munkája selyemszöveten csillogóbbnak tűnik.

3. Kézi Zari Work Salwar öltöny:

Kézi Zari Work Salwar Suit

Ez a zari munkás salwar öltöny fekete színben olyan gyönyörű. Van egy elülső vágás a kameez -en és a szoknya mintázat a salwar -n. Van zari munka a kameez egész elején és kissé a szoknya alján is. Az ujjak hálószövetből készültek, amelyek jobban tetszenek a zari munkának.

4. Indiai Zari munkaruha:

Indiai Zari munkaruha4

Ez az alma vágott zari salwar kameez design, olyan kecses. A kameez nyakrész ujjai és alja nehéz zari munkát tartalmaz. Még a Patiala salwar is változatos zari munkát végez. A munka olyan etnikai és divatosnak tűnik.

5. Zari hímzés Salwar öltöny:

Zari hímzés Salwar Suit

Ez a zari és a hímzés művészi kombinációja. Ez a zari salwar kameez kialakítás sallangokkal rendelkezik kameezben churidarral. A nyakrészben sok zari munka van, és a churidar is zari munkát végez. Kerek kialakítású a kameez és a dupatta is szegéllyel.

6. Zari Border Salwar Kameez:

Zari határ Salwar Kameez6

Ez sima és méltóságteljes zari határ salwar kameez minta. Az egész ruha sima, zari szegéllyel az ujján és a kameez végén. A dupatta mind a négy oldalán zari határ is van. Ez a fekete és piros színű salwar öltöny zari szegéllyel szépnek és díszesnek tűnik.

7. Zari Work Anarkali öltöny:

Zari Work Anarkali Suit

Ez hosszú anarkali zari salwar öltöny. Zari munka van a kameez nyakán és határán. A zari munkából álló nagy folt a kameez minden fodrához van rögzítve. A dupatta vékony arany zari szegéllyel rendelkezik, amely ragyog. Az arany zari munka a sárga anarkalin stílusosan néz ki.

8. Zari Work Designer Salwar Suit:

Zari Work Designer Salwar öltöny

Ez a dizájner zari salwar öltöny elöl széles vágással és sima szoknyával rendelkezik. A kameez brokát anyagból készült, zari munkával és vörös szállal is. Ezt parti viseletnek is használhatja. A kameez kabát stílusú, oldalvágás nélkül. Ez olyan kifinomultnak tűnik.

9. Zari munkaruha Palazzóval:

Zari munkaruha Palazzóval9

Ez gyönyörű zari munka salwar kameez palazzóval. Zari munka van az elülső vágáson, amelyet aztán görbék adnak, és a palazzon is. A művészi virágtervezés a kameez zari munkájának segítségével történik. A nyakrész és a hüvely zari munkát is tartalmaz.

A Zari salwar öltönyök mindig divatban vannak, és a divatban maradnak az elkövetkező években. Nehéz munka sarees -re cserélik. A modern világban még a hölgyek is úgy döntöttek, hogy nehéz salwar öltönyt viselnek a sarees helyett. A Zari -munka teljesíti a klasszikus és gazdag megjelenés teljes célját. A mű olyan, hogy biztosan kap megjegyzéseket.