9 Legújabb formatervezés rövid Salwar öltönyöknek hölgyeknek

Számos fajta közül a salwar öltönyök a legkedveltebb indiai női ruházat. Alapvetően egy rövid salwar öltönyben van egy rövid salwar kameez és egy dupatta. Ezzel a három dologgal tervezőink több száz fajtát fedeztek fel, amelyek eleganciát kölcsönöznek a női megjelenésnek. A salwar öltöny az egyetlen ruházati típus a szári után, amelyet hagyományos viseletnek tekintenek. Számos kombinációs változat készíthető, ha csak egy kis csavart ad hozzá a mintához. Divatszakértőink különböző stílusokban és mintákban készítettek.

Rövid Salwar öltönyök hölgyeknek

Gyönyörű és vonzó rövid Salwar öltönyök a trendi nők számára:

Néhány rövid salwar kameez mintát és mintát röviden ismertetünk.

1. Rövid pandzsábi Salwar Kameez:

Rövid pandzsábi Salwar Kameez

Egy gyönyörű megjelenésű rövid salwar pandzsábi stílusú Patiala kameez -nel jól néz ki. Hagyományos és elegáns megjelenést kölcsönöz. Ez a rózsaszín és zöld kombináció arany hímzéssel lenyűgözően szépnek tűnik. Ez a pandzsáb eredetű minta ma széles körben híres.

2. Rövid kabát stílusú Salwar Kameez:

Rövid Salwar öltönyök

Ez a gyönyörű és stílusos narancssárga és zöld kombináció rövid kabát stílusú salwar kameez félelmetesen néz ki partikra és funkciókra. Egy rövid kabát tükörrel és hímzéssel teszi ezt az egyszerű salwar kameez -t egyedülállóan félelmetesnek. Akár a kabátjával, akár anélkül is viselheti.

3. Egyszerű rövid Salwar Kameez:

Egyszerű rövid Salwar Kameez

Ez egy tökéletesen illeszkedő salwar kameez minta. Jól illeszkedő salwarral rendelkezik, szorosan illeszkedő kameez -el, amely tisztességes megjelenést kölcsönöz. Napi viseletként és irodai viseletként is használható. Ha megfelelően tervezik, akár formai megjelenést is kölcsönözhet.

4. Magas nyakú rövid Salwar öltöny:

Magas nyakú rövid Salwar öltöny

Ez a salwar öltöny magas nyakú mintával rendelkezik. Ez egyedi megjelenést kölcsönöz. Nagyon kényelmes viselet, ha megfelelően össze van varrva, és nem kell aggódnia a dupatta miatt, mivel az egész testének felső részét lefedi. Ezeket leginkább hivatalos helyeken részesítik előnyben, mivel megfelelő testalkatot biztosít. Többnyire szélesebb mellkasú nők számára alkalmas.

5. Dhoti stílusú Salwar öltöny:

Dhoti stílusú Salwar öltöny

Ez egy egyedi stílusú rövid salwar öltöny. Ez a gyönyörűen megtervezett női dhoti stílusú salwar öltöny etnikai megjelenést kölcsönöz. Sok kapcsolódó mintát a nők választásának szem előtt tartásával készítenek.

6. Esküvői Palazzo rövid Salwar öltöny:

Esküvői Palazzo öltöny

Ez a kizárólag kék -fehér kombinációjú palazzo kameez rövid ing stílusú salwar -val egyedi és félelmetes. Ezek a stílusok jól néznek ki, ha buliba vagy funkcióra mész.

7. Rövid Anarkali Salwarral:

Rövid Anarkali Salwarral

Ez a mini anarkali ruha szűk pizsama mintával széles körben kedvelt. A legtöbb nő szívesebben viseli ezt a mintát a salwar öltönyből, mivel kényelmes és elegáns megjelenést kölcsönöz a bulikban és még a hagyományos alkalmakkor is.

8. Rövid ujjú Salwar Kameez:

Rövid ujjú Salwar Kameez

Kifejezetten nyárra tervezték ezt a pamut anyagú salwar kameez rövid, rövid ujjú anyagot. Ezek nagyon kényelmesek és egyszerűen divatosak. Egy szépen megtervezett salwar öltöny bárhol viselhető, akár otthonában, akár azon kívül.

9. Tervező rövid Salwar öltöny:

Tervező rövid Salwar öltöny

Ez a tervező rövid felső salwar kameez úgy lett megtervezve, hogy gyönyörűnek és mégis egyedinek tűnjön. Ez a szín és minta egyedülálló kombináció. Rövid salwar párhuzamos stílusú nadrággal rendelkezik, amely csodálatos kombinációt tesz lehetővé.

Az indiai gardrób a divatos etnikai viselet végső célállomása, mint a sarees, salwar kameez, lehengas és még sok más. A divattervezők elkészítették ezt az indiai hagyományos viselet -salvárt és öltönyt olyan mannárban, amelyet szívesen viselne minden alkalomra. A rövid salwar öltönyök dizájn szerelmesei, csak fogd el a salwar öltönyök korlátlan gyűjteményét, és bájosabban nézz ki szeretteidnek.