9 legújabb vonzó hosszú Salwar öltönyminták lányoknak

A hosszú salwar öltöny az egyik legkényelmesebb öltözék, amelyet egy nő visel. A hosszú salwar öltöny hagyományos vonást kölcsönöz egy nőnek, a fiatal lányok és a dolgozó nők pedig nagyra értékelik és imádják. Az ilyen típusú öltönyök verhetetlen kényelmet és kényelmet biztosítanak viselőjüknek. Hosszú salwar öltönyök teszik a nőt sokoldalúnak és gyönyörűnek, és etnikai megjelenést kölcsönöz nekik.

Hagyományos Long Salwar Kameez Designs for Women.

Nézzük meg a 9 legjobb salwar öltönymintát, amelyekre nagy szükség van az esküvői szezonban.

1. Menyasszonyi hosszú Salwar Kameez öltöny:

Menyasszonyi hosszú Salwar Kameez öltöny

A nehéz munka és a díszítések a nyakkivágás, a kezek és az alján teszik ezt a hosszú salwar kameez -t prefektus menyasszonyi ruhává, amelyet különleges napján kell viselni. A ruha élénk színe miatt másnak és különlegesnek tűnsz másoktól. Az anyag szépen esik, és a prefektusokkal együtt viselve kiemelkedőnek tűnik.

2. Anarkali Long Salwar Suit Designs:

Anarkali Long Salwar Suits Designs

Itt jön egy lélegzetelállító anarkali típusú hosszú salwar öltöny. Az arany és a rózsaszín színkombináció miatt az öltöny nagyon szépnek tűnik, és tökéletes viselet, amelyet bármilyen esti partin vagy különleges alkalmakkor fel lehet viselni. A nehéz és etnikai aranymunka figyelemre méltóvá teszi az öltönyt.

3. Hot Long Salwar Suit Design piros színben:

Forró vörös hosszú Salwar öltöny design

Mivel a vörös szín forrónak és elbűvölőnek tűnik, ez a hosszú salwar öltöny ugyanezt teszi. A nyakkivágáson és az alján található gyönyörű arany színű munka számos hajtogatással javítja az öltöny megjelenését, és segít varázslatosabb megjelenést kölcsönözni.

4. Georgette Long Salwar Kameez Suit Design:

Georgette Long Salwar Kameez öltönytervezés

Ezek az öltönyök georgette szövetből készültek, ami nagyon kényelmes viselet, és kiváló esti viselet is. Az öltöny szép hímzéssel rendelkezik a nyakkivágáson, és a hímzett palazzo nadrág nagyobb megjelenést kölcsönöz viselőjének.

5. Egyszerű hosszú Salwar Kameez formatervezési minták:

Egyszerű hosszú Salwar Kameez Designs

Ez a fajta salwar kameez elegánsnak tűnik, ha viselik. A színkombináció és a hosszú ujjú, színes szélességű csővezetékekkel a széleken javítják a megjelenést. Az öltönyök egyszerűek, de a legelegánsabb öltönytípusok, amelyeket fiatal lányok viselhetnek. Ez a tökéletes ruha esküvőre.

6. Stílusos fekete hosszú Salwar Kameez Design:

Stílusos fekete hosszú Salwar Kameez Design

Ez a fajta stílusos és hosszú salwar kameez teszi a nőt kiemelkedőnek viselni. Az oldalán lévő ruha mintája és hímzése verhetetlen, a háló ujjai pedig lenyűgöző megjelenést kölcsönöznek az öltönynek. A sárga szegéllyel rendelkező nettó dupatta időtálló kombináció.

7. Tervező Long Salwar Suit Design:

Tervező Long Salwar Suit Design

Ez a hosszú, formatervezett salwar öltöny fáklyákkal elképesztő megjelenést kölcsönöz viselőjének. A nyakkivágásnál és a vállnál lévő gyönyörű munka kitölti az öltöny felső részét, így mennyei és gyönyörű megjelenést kölcsönöz viselés közben.

8. Pamut hosszú Salwar Kameez formatervezési minták:

Pamut hosszú Salwar Kameez Designs

Ez a hosszú salwar kameez pamutszövetből készült, amely minden idők kedvence egy nőnél, mivel nagyon kényelmes viselet. A kínai galléros nyak és az öltönyök fantasztikus mintája miatt a nő nagyon előkelőnek és elegánsnak tűnik. Ennek az öltönynek az alján churidar van, így stílusos megjelenést kölcsönöz. Ez egy tökéletes viselet, amely minden esti partin viselhető.

9. Egyenes illeszkedésű hosszú Salwar öltönyminták:

Egyenes illeszkedésű hosszú Salwar öltönyminták

Ez a fajta hosszú salwar kivitel egyenes illeszkedésű, így segít megmutatni keskeny derekát. A széles nyakkivágás gyönyörű arany színű, a hálószövet hosszú ujja pedig segít karcsú kezeinek bemutatásában. Az alsó része redős churidar, a kontrasztos piros és kék színű dupatta pedig eleganciát kölcsönöz az öltönynek.

A hosszú salwar öltönyminták figyelemre méltónak tűnnek, ha viselik. Az öltönyök többféle színben és mintával kaphatók, és tetszés szerint válogathat, és stílusában pompázhat. A hosszú salwar kameez minden alkalomra jól illik, és kegyesnek és másnak tűnik.