9 vonzó dizájn arany Salwar öltöny nőknek

Az arany salwar öltönyök mindig felkeltik az emberek figyelmét. Úgy tűnik, más, mint a többi. Lehet, hogy csak arany színű salwar öltöny és más színekkel kombinálva is. Az arany salwar öltöny a fesztiválokon néz ki a legjobban, mivel kedvező színű. Kiegészíti a valódi arany ékszereket. Az arany salwar ruha fénye tükröződni fog az arcán is. Az arcod ragyogni fog jobban. Az arany salwar öltöny kiemelkedő jellemzője, hogy jól illeszkedik bármilyen más színkombinációhoz.

Új és csodálatos Golden Salwar öltönyök a trendi fiatal hölgyeknek:

Itt vannak a legjobb aranyszínű salwar ruhák a lányok számára.

1. Arany Churidar Salwar öltöny:

Arany Churidar Salwar öltöny

Ez a lucknowi nyomtatás, mint az arany színű salwar kameez hosszú kurtával és churidarral. A churidar sima, a karát virágmintás, teljes ujjú. Van egy kis méretű V nyak, állványgallérral, arany színű szálmunkával díszítve. Van sifon sima dupatta.

2. Arany divatos Salwar öltöny:

arany salwar öltönyök

Ez a divatos arany salwar öltöny sapkás ujjú kurtával és palazzo salwar -val. A nyak különböző színű, aranyszínű szegéllyel díszített, vörös alapon. Az egész kurta tele van munkával, és a palazzo vastag szegéllyel rendelkezik a végén. A dupatta vörös színű, vékony arany szegéllyel.

3. Arany Patiala Salwar öltöny:

Arany Patiala Salwar öltöny

Fekete és arany színű salwar öltöny, aranyszínű Patiala salwar -val, fekete cérnával. A kurta almavágott stílusú, arany szegéllyel kiemelve. A kurta nyakán néhány sor arany szegély található, különböző méretben. A dupatta tiszta selyem anyagból készült, kis méretű kör alakú.

4. Padlóhosszú arany Salwar öltöny:

Padlóhosszú arany Salwar öltöny

Ez padlóhosszú nehéz arany színű salwar kameez. Az egész kurta sötét arany színű, és a kurta előtt középső vágás található. A churidar sima dupatta -val egyszerű. A kurta egész nyaka és alja nehéz munkával domborított.

5. Arany egyenes Salwar öltöny:

Arany egyenes Salwar öltöny

Ez egyenes illeszkedésű arany salwar kameez két árnyalatú arany színnel. A kurta felső része világos árnyalatú, alatta sötét árnyék. Között két cikcakkos virágnyomat található. A salwar churidar és világos arany színű.

6. Arany tervező Salwar öltöny:

Arany tervező Salwar öltöny

Ez gyönyörű fekete és arany salwar kameez szoknyával. Ez a designer öltöny arany sima szoknyával rendelkezik, széles arany és vékony fekete szegéllyel. A fekete kurta hibátlan aranymunkája nagy és kis formájú. A teljes ujjú mangó motívum nagy arany szegéllyel rendelkezik.

7. Arany pamut Salwar öltöny:

Arany pamut Salwar öltöny

Egyszerű, aranyszínű salwar öltöny egyszerű kurtával és salwarral. A sötét arany kurta világos arany virágszálon dolgozik. A világos árnyalatú salwar sötét árnyalatú kerek nyomtatással rendelkezik. A dupatta kettős árnyalatú arany színű, kör alakú nyomtatással.

8. Kora Silk Gold Salwar öltöny:

Kora Silk Gold Salwar öltöny

Ez az arany színű salwar kameez banarasi szövésű kora selyemszövetből áll. Négyzet alakú kialakítás van az egész Kurtában. Az egyszerű salwar apró betűs. Az egész salwar öltöny tiszta pamutból és selyemből készült, és feszes marad. Ez az öltöny megfelelő a rendszeres viselethez.

9. Retro stílusú arany Salwar öltöny:

Retro stílusú arany Salwar öltöny

Ez az arany salwar kameez retro stílusú minta. Korábban a hölgyek ilyen szűk és térdig érő salwar öltönyt viseltek. A kurta, a hüvely és a churidar felső része rózsaszín. A kurta többi részét minden aranymunka díszíti. A nyakon és a mellkason arany szegély található, gyöngyökkel egymás mellett.

Mint láttuk, sokféle arany salwar öltöny található díszes mintákkal. Az arany salwar öltöny olyan szép és vonzó. Ez elbűvölő megjelenést kölcsönöz. Ez a gyönyörű arany salwar öltöny elbűvölő és magával ragadó. A tervek olyan csodálatosak, hogy varázslatos lesz.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80