A narancssárga Salwar öltönyök stílusos formatervezése képekkel

A Salwar öltönyök, vagy néhány ember által ismert pandzsábi öltönyök hagyományos indiai viselet. Ez a fajta viselet eredetileg India északnyugati részének Pandzsáb államából származik. Egy salwarból vagy salwarból áll, amely keskeny nadrág, és kameez vagy kurta párosul, amely az öltöny felső része. Általában sálat vagy dupatát viselnek ezekkel az öltönyökkel, hogy kiegészítsék a nők hagyományos megjelenését. Nagyon sok szín- és dizájnkombináció viselhető, amikor a salwar öltönyökről van szó. Ebben a cikkben számos narancssárga salwar öltöny mintát és kombinációt mutatunk be Önnek.

Hagyományos és legújabb narancssárga salwar öltönyök a trendben lévő nőknek:

Tehát itt van a 9 legjobb narancssárga salwar öltöny lányoknak.

1. Kulcslyuk nyakú design narancssárga Salwar öltöny:

narancssárga salwar öltönyök

Ez a narancssárga salwar öltöny design klasszikus kialakítás, zárt kulcslyukú nyakkivágással. Ez a dizájn soha és soha nem fog kimenni a divatból. A legjobb az egészben, hogy ez minden testtípusra jól mutat.

2. Anarkali stílusú narancssárga salwar öltöny:

Angrakha stílusú designnarancs salwar öltöny

Az anarkali stílusú formatervezés, a borjú közepéig terjedő Kameez és a keskeny salwars, most népszerű választás. Vásárolja meg ezt narancssárga és rózsaszín kombinációban, salwar kameez kivitelben, és készen áll arra, hogy bármelyik szokásos hagyományos tevékenységet feldobja. A narancssárga és fekete salwar öltöny stílusú minták ebben a stílusban szintén nagyon szépek és népszerű választás.

3. Patiala Orange Salwar öltöny:

Patiyala narancssárga salwar öltöny 3

Ez egy másik népszerű választás, amikor narancssárga és rózsaszín kombinációról van szó. Az aranyos kinézetű rövid kurta párosított, palotai salwarral jól néz ki benne, párosítsd egy nettó dupatta -val, és készen állsz a kifutóra!

4. Churidar stílusú narancssárga salwar öltöny:

Churidaar stílusú narancssárga salwar öltöny

A narancssárga színű salwar öltönyök churidar stílusa a salwar kameez stílusoknál mindig a tervek egyike. A salwarnak sok elegáns ránca van a bokáján, amelyek nemcsak karcsúbbá teszik a lábaidat, hanem magasabbnak is!

5. Egyenes öltöny design narancssárga Salwar öltöny:

Egyenes öltöny Design narancssárga Salwar Suit-5

Az egyenes öltöny kialakítás zárt vagy csónaknyakos stílusú hosszú kurta vagy kameez kontrasztos vagy illeszkedő színű salwar stílusban egy gyönyörű és népszerű narancssárga salwar kameez kialakítás. Párosítsa hálóval vagy pamut dupatával, és növelje a stílus pompáját.

6. Hímzett Kameez Orange Salwar öltöny:

Hímzett Kameezorange salwar öltöny

Egy másik narancssárga salwar kameez design, amelyet az utóbbi hetekben a legtöbbet vásároltak, a narancssárga hosszú kameez fehér hímzése. A legjobb ebben a stílusban az, hogy még dupatta sem kell hozzá!

7. Angrakha stílusú narancssárga salwar öltöny:

Anarkali stílusú narancssárga salwar öltöny

Az angrakha stílusú design egy másik nagyon népszerű választás India északnyugati részén. A hosszú és vékony kurti és keskeny salwar még szebbé teszi ezt a narancssárga színű salwar öltönyt! Egy pár csepp fülbevaló velük, és máris indulhat!

8. Georgette színkombinációs narancssárga salwar öltöny:

Georgette színkombináció narancssárga salwar öltöny

A Georgette textúrájú narancssárga salwar kameez minták nemcsak szépek, hanem kényelmesek is. És még pompásabban néznek ki, ha fekete és narancssárga salwar öltönyben vásárolod! Próbáld ki!

9. Palazzo Style Orange Salwar Suit:

Palazzo stílusú narancssárga salwar öltöny9

Egy másik divatos stílus, amely a közelmúltban divatba jött, a Palazzo stílus. Az ezüst alkotás és a narancssárga salwar kombináció ebben a kialakításban fantasztikusan nézne ki, hölgyeim! Akkor menj, és szerezd be!

A hagyományos salwar öltöny dizájn még jobban néz ki, ha mutatós színkombinációkban viselik, és a rendelkezésre álló stílusok változatossága végtelen. Ez az öltözködési stílus az egyik legnépszerűbb, amely Indiában legalább két évtizede trendi.