8 legjobb marokkói sampon

Általában, amikor a marokkói hajápolási termékekről beszélünk, vagy az egzotikus hajolajukra gondolunk, amely a titkos marokkói receptet adja, vagy a finomított marokkói samponjaikra, amelyek nem kisebbek, mint maguk az olajok. Az igazság az, hogy az egzotikus ország magában foglalja az argánfák legjobbjait, amelyek kitűnő, tiszta arany argánolajat termelnek, a hajjáték egyik legjobb játékosa, amely lehetővé teszi, hogy a haja aranysárga fényben sütkérezzen. Az argánolaj előnyein kívül a marokkói hajtermékek általában sok hajformáló elemet tartalmaznak, amelyek díjnyertes finomsággal újítják meg a hajat.

Népszerű marokkói samponok Indiában:

Ez az oka annak, hogy ebben a cikkben a legjobb marokkói samponokat soroltuk fel, amelyekkel dolgozhat, hogy a haját szalonfényesre fújja..

1. OGX megújító marokkói argán olaj sampon:

marokkói samponok

Az Organix megújuló marokkói argánolaja egyenesen Marokkóból származó tiszta arany argánolajat használ, amely a legszigorúbb hajszálakba is beszivárog, hogy mélyről tápláljon. Az E -vitamin és az antioxidánsok keveréke minden bizonnyal üdvözlő gesztus a rugalmas szaténszőrzet felé, amely egészséges és hidratált marad..

2. Marokkói olaj hidratáló sampon:

Marokkói olaj hidratáló sampon

Hajadnak megfelelő hidratálásra van szüksége ahhoz, hogy egész nap puha és selymes maradjon, ezért a Moroccanoil gazdag argánolaj formuláit használta, amelyek antioxidánsként hatnak, eltávolítják a korpát és a szennyeződéseket a hajadról, miközben az A -vitamin és a vörös alga gazdag. nedvesség, miközben helyreállítja a sérüléseket, beleértve a haj korai őszülését.

3. Moroccanoil Moisture Repair sampon:

Moroccanoil nedvességjavító sampon

A színezett, kémiailag sérült haj kedvence, a Moroccanoil nedvességjavítója nem csak hidratálja a hajat. Ez az argánolajjal átitatott sampon keratin hatóanyagokat használ, hogy testet és vitalitást adjon a hajnak, miközben elzárja a nedvességet, lehetővé téve a korábbi károsodások lassú helyreállítását.

4. Organix luxus marokkói argán krém sampon:

Organix Luxus marokkói Argan krém sampon

A marokkói argan krémes sampon szatén lágy tapintású, mivel gazdag sima habot képez, amely áztatja a haját argánolaj-hatóanyagokkal, amelyek táplálják és feltöltik a hajat, miközben újra feltöltik a hajhagymákat. A zamatos sima tincseket most minden alkalommal használhatja, amikor samponoz ezzel az Organix luxus krémmel.

5. Suave marokkói infúziós sampon:

Suave marokkói infúziós sampon

A marokkói infúziós sampon egyenesen Marokkóból importált argánolajat használ, amely puhává és rugalmassá teszi a hajat anélkül, hogy káros mellékhatásokat okozna. Ez a sampon megtisztítja a fejbőrt a szennyeződésektől, miközben az argánolaj -kivonatokat a hajába juttatja, hogy a hajad nagy vitalitással erősítse magát.

6. DR. Szerves marokkói argánolajos sampon:

DR. Szerves marokkói argánolajos sampon

A Dr.Organic kihozott egy marokkói argánolajjal átitatott sampont, amely gyümölcskivonatokat és illóolajokat tartalmaz, amelyek feltöltik és megfiatalítják a sápadt, fakó hajat, visszaadva a lendületet és az életet a tincseihez. Az argánolaj nemcsak táplálja a diót, hanem javítja és védi a hajat a további károsodástól.

7. Tresemme sima és selyem marokkói argánolajjal:

Tresemme sima és selyem marokkói argán olajjal

A szalon professzionális Tresemme hajápoló márka intenzív hidratáló formuláit és selyemfehérjéit felhasználva egzotikus marokkói olajos sampont készített. Míg a selyemfehérjék bársonyossá és simává varázsolják a hajat, a hidratáló formulák a H -vitaminnal és az argánolajjal keverednek, és revitalizálják a hajat az optimális táplálkozás érdekében.

8. One’n Only marokkói olaj hidratáló sampon:

One'n only marokkói olaj nedvesség helyreállító sampon

A One N marokkói olajnedvesség -javító samponja enyhe sampon, amely parabén vagy szulfát nélkül kerül forgalomba, így megfelelő választás kémiailag tönkrement vagy sérült hajra. Az elveszett táplálék helyreállítása és újjáélesztése, a marokkói olajkivonatok gondosan és védelemmel hidratálják és hidratálják a hajat.