9 javasolt Selsun Blue sampon korpás fejbőrre

Ha a csúcskategóriás márkás termékek egy kicsit csípnek a zsebében, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy le kell mondania az ellenállhatatlan megjelenésről. A hajproblémák manapság elburjánzanak, a törékeny hajjal és a hullással együtt a másik leginkább panaszkodott a vigyázni kívánt tárgyak között a korpásodás állandó megjelenése, amely a viszketést és a pikkelyességet tartja elsődleges fegyvereként..

Selsun Blue samponok

Azonban minden alkalommal, amikor nem lehetséges, hogy kiterjedt hajápolási kezeléseket és időigényes rutinokat válasszon. Ezért van mellettünk a Selsun kék sampon, amely pusztán egy vény nélkül kapható sampon termék, amely a nevét a kiváló összetevők után kapta, ami ezt a sampont kereskedelmi slágerré teszi. 1% szelén -szulfid jelenléte a fő oka annak, hogy ezt Selsun -nak hívják.

A Selsun Blue samponok különböző típusai:

Mint szakértő korpásodás elleni sampon, most, hogy betekintést nyer ebbe a fantasztikus termékbe, nézzük meg azt a néhány sampont, amelyeket érdemes választani ebben a tartományban.

1. Selsun Blue érzékeny fejbőr hidratáló sampon:

Selsun blue érzékeny fejbőr hidratáló sampon

Vásárolja meg ITT

Az érzékeny fejbőr sampon gyengéd, enyhe sampon, amely cink -pirithiont tartalmaz, ennek csak 1% -át, hogy megtisztítsa a fejét a korpásodástól, mivel a B5, E vitamin és az aloe Vera tulajdonságai megnyugtatják az irritált érzékeny fejbőrt. A sampon mentol -laktátot is használ a fejbőr enyhítésére, enyhe hűsítő érzéssel.

2. Selsun Blue Balanced sampon:

Selsun kék kiegyensúlyozott sampon

A Selsun Blue kiegyensúlyozott samponja minden haj- és fejbőrtípusra alkalmas, ahol a sampon főleg a fejbőr ph -egyensúlyának szabályozására szolgál, hogy egészséges állapotokat tartson fenn a fejében anélkül, hogy megnehezítené a haját, vagy teljesen eltávolítaná a nedvességtől és természetes olajok.

3. Selsun Blue gyógyszeres mentolos korpásodás elleni sampon:

Selsun blue mentolos korpás samponnal gyógyszerezve

Vásárolja meg ITT

Ennek a Selsun kék samponnak van egy orvosi oldala, ahol arra törekszik, hogy megfelelő gyógyhatású betegséget biztosítson a korpásodásnak és a durva hajnak, amelyek sérültek és kezelhetetlenek lesznek. A mentol -érzés hűti és megnyugtatja a fejbőrt, mivel a korpásodás megszünteti az olyan kiegészítő problémákat, mint a hámlás és a viszketés.

4. Selsun Blue mélytisztító Micro Bead Scrub sampon:

Selsun Blue mélytisztító Micro Bead Scrub sampon

Vásárolja meg ITT

A Selsun Blue mélytisztító samponja mikrogyöngyöket használ az extra mély tisztításhoz, amely lehetővé teszi a gyöngyök felrobbanását, miközben masszírozza a fejét, és áztatja a haját, aktív korpásodás elleni betegségeket. Rendszeres használat esetén a fejét és a fejbőrt megtisztítják a korpától és a maradványoktól.

5. Selsun Blue Naturals száraz fejbőr sampon:

Selsun blue naturals száraz fejbőr sampon

Vásárolja meg ITT

A kifejezetten száraz, durva fejbőrre kifejlesztett sampon extra hidratáló formulát használ, amely alaposan hidratálja és hidratálja a fejbőrt, míg a B5- és E -vitamin megnyugtatja és táplálja a fejbőrt. Ez a sampon olyan botanikai kivonatokat is tartalmaz, amelyek ápolják a fejbőrt, miközben megakadályozzák a további korpásodást okozó állapotok kiújulását..

6. Selsun Blue viszkető száraz fejbőr sampon:

Selsun kék viszkető száraz fejbőr sampon

Vásárolja meg ITT

A kifejezetten száraz, korpásodásra hajlamos viszkető fejbőrre kifejlesztett selsun blue száraz fejbőr sampon B5 és E vitamint használva olyan komplexet hoz létre, amely helyreállítja a fejbőr elveszett nedvességét és egészségét, miközben enyhe citrusos aromát hagy maga után. Az E -vitamin hidratálja és puhítja a haj szerkezetét.

7. Selsun Blue korpásodás hidratáló sampon aloe -val:

Selsun kék korpásodás hidratáló sampon aloe -val

Vásárolja meg ITT

Az Aloe Vera egy csodatermék, amely lehetővé teszi a haj egészséges állapotának megőrzését, mivel a korpásodás elleni sampon eltávolítja a fejét a korpásodástól és az egyéb problémáktól. Ez lényegében egy hidratáló sampon is, amely biztosítja, hogy a haj megfelelően ápolt, táplált és feltöltött legyen a mosás után.

8. Selsun Blue gyógyszeres korpásodás 2 az 1 -ben sampon:

Selsun kék gyógyhatású korpásodás 2 az 1 -ben sampon

Vásárolja meg ITT

Ez egy kettő az egyben sampon, amely egyetlen tartályt használ samponként a szennyeződések és szennyeződések eltávolítására, miközben kondicionáló szereket tölt be a samponba, amelyek táplálják és hidratálják a hajat és a fejbőrt a puha bársonyos fejért.

9. Selsun Blue Ultimate Daily Care sampon:

Selsun blue ultimate napi ápoló sampon

A Selsun Blue gyengéden tisztító samponja, a mindennapos ápolás enyhe a hajadon, nem hagy mellékhatásokat, ami lehetővé teszi, hogy minden nap eltávolítsd a szennyeződéseket, a korpát és a szennyeződéseket, anélkül, hogy túlságosan kiszárítanád a hajat..