9 népszerű Redken sampon elérhető Indiában 2021 -re

A hibátlan új vállalkozás meglehetősen érdekes kezdete, a Redken cég azzal kezdte, hogy Jheri Redding stylist és Paula Kent modell kezet fogott 1960-ban, így kitalálva a „Red-Ken” ​​nevet. A megközelítésük a többiekkel ellentétben egy kicsit más volt. Azt hitték, hogy feltárják a hibátlan haj tudományos oldalát, ami csak azt jelentette, hogy új forradalmi koncepció születik. Ez a vállalat szabadalmaztatta a forradalmi stílusukat, a fehérje -megújítás és -feltöltés infúzióját, és pillanatok alatt vállalkozásuk félelmetesen beindult. Ebben a cikkben erről a nagyon forradalmi stílusról fogunk beszélni a Redken cég által kínált samponok formájában.

A legjobb Redken samponok:

Nézzük meg a 9 legjobb Redken sampon listáját, amelyek Indiában kaphatók.

1. Redken Body teljes sampon:

redken samponok

A Redken testápoló samponja egy kiváló volumenű sampon a sápadt, ritkuló hajra, amely hajlamos a súlyára. A sampon búza- és gyapotkivonatokat áraszt magába, míg a non-stop volumenkomplex és az összekapcsolódó fehérjehálózat jelenléte szabaddá teszi a hajat és élénk lesz.

2. Redken All Soft sampon:

Redken minden lágy sampon

A Redken minden lágy samponja arra törekszik, hogy haja a lehető legpuhább és rugalmasabb legyen, anélkül, hogy elveszítené a tápanyag -tényezőt. Ezért találhat ebben a samponban olyan keratin hatóanyagokat, amelyek nemcsak rugalmas textúrát adnak a hajnak, hanem erősítik is a tüszőkből, miközben a dúsított argánolaj részt vesz a hidratálásban és a táplálásban.

3. Redken Extreme hajerősítő sampon:

Redken extrém hajerősítő sampon

A Redken mindig forradalmian új tudományos megbetegedésekben jártas, ez az extrém hajerősítésre összpontosít. A lipidek és a ceramid szabadalmaztatott 3D javítófehérje -komplexükkel keverve testet ad a hajbőrnek, miközben kisimítja a hajszínt.

4. Redken Color Extend sampon:

Redken color kiterjesztő sampon

A vegyileg festett haj mindig extra védelmet kér, és pontosan ezt teszi a Redken színhosszabbító samponja. Nem engedi a szín elterjedését vagy kitörését, a színhosszabbító sampon UV -sugárzás elleni védelemmel rendelkezik, amely meghosszabbítja a festett haj élettartamát.

5. Redken frissítő méregtelenítő sampon:

Redken frissítő méregtelenítő sampon

A méregtelenítő sampon az óceánok jóságát használja fel, hogy segítsen felszabadítani a hajból származó méreganyagokat és stresszt, miközben megtisztítja a fejét a szennyeződésektől és szennyeződésektől. Enyhe a hajon, a sampon szójafehérjét és aloe Verát, tengeri algákat és óceáni kalonokat használ a haj megújítására és feltöltésére..

6. Redken Time Reset sampon öregedő hajra:

Redken time reset sampon öregedő hajra

A haj öregedésének 5 jelei, elsősorban a sápadtság, az őszülés és a törékenység ellen küzdve az idő -visszaállító sampon hátrafelé forgatja a haját, és beáramolja szabadalmaztatott vital 5 komplexumát, amely nemcsak védi és táplálja a hajat, hanem újjáéleszti a hajból elveszett fiatalságot..

7. Redken Diamond Oil High Shine sampon:

Redken gyémánt olaj magas fényű sampon

Olyan gyémántot szeretne, mint a csillogó haj, amely ragyog és csillog, amikor sütkérezik. A gyémántolaj ragyogó sampon pezsgőolaj -komplexet és összekapcsolódó fehérjehálózatot használ, hogy megerősítse és táplálja a hajat, és fénytelen csomóvá varázsolja az elhalt hajat..

8. Redken Blonde Idol Sulfate Free sampon:

Redken szőke idol szulfátmentes sampon

Ez a különleges élvezet a világos árnyalatú hajszínhez, ez a sampon nem tartalmaz szulfátot, amely meghosszabbítja a színét, miközben ragyogást és volument ad a testnek.

9. Redken Real Control tápláló sampon:

Redken igazi kontroll tápláló sampon

A shea vaj sima, szabályozó keramidot tartalmaz, amely vitalitást és testet kölcsönöz a hajnak, miközben helyreállítja és újjáéleszti a hajkárosodást, kezelhetővé és hidratálttá teszi a hajat.