A 9 legjobb természetes sampon Indiában

Mindenki tudja, hogy a természetes samponok vegyszermentesek, mellékhatások nélkül. Manapság sok ember szembesül a hajhullással a nem miatt. tényezőkről. Az egyik fő ok a kemény vegyi alapú samponok túlzott használata. Ezért ebben a cikkben felsoroltam a legjobb természetes samponokat, amelyek segítenek kiválasztani a legjobbat. Nagyon fontos, hogy sampon vásárlásakor ellenőrizze az összetevők listáját, mert a szulfátok, szilikonok, parabének stb. Elrontják a hajat, és a haja száraz és sérült lesz.

A legjobb 9 természetes sampon Indiában:

Nézzük meg az indiai természetes samponokat.

1. Himalaya korpásodás elleni sampon:

természetes samponok

Ebben a termékben elérhető az aloe vera tartalom, amely nagyon hasznos a haj típusához. Ez könnyen elérhető a piacon, és a legjobb a hajhullás problémájára. Teafaolajat is tartalmaz, amely táplálja a gyökeret és a törést. Ez a sampon, ha nem tartalmaz SLES -t és parabént, ezért ezt használva a haj göndörnek és fényesnek tűnik.

2. Patanjali Kesh Kanti sampon, Baba Ram Dev:

Patanjali Kesh Kanti sampon

Ez a sampon kiváló a hajnövekedéshez, amely manapság a legnépszerűbb a lányok körében. Ez a sampon meglehetősen zsíros hajra alkalmas, valamint csillogó és fényes szőrszálakat is kínál, ráadásul szabályozza a zsírosodást. Ez a sampon teljesen gyógynövényes, mivel olyan aktív elemeket tartalmaz, mint a Jatamansi, Amla, Neem, Bhringraj, Giloy, Haldi, Reetha és Shikakai stb..

3. Nature’s Essence Purifying Neem és Aloe Vera sampon:

Nature Essence tisztító Neem és Aloe Vera sampon

Ez az egyetlen a piacon kapható gyengéd, de legenyhébb samponok közül, de felhelyezve soha nem marad vissza abban, hogy a fejbőr teljesen tiszta legyen. Ennek ellenére a hajfürtök nagyon sima és puha lesz. Göndör haja egyszerűen kényelmes lesz ezzel az Aloe Vera samponnal. Ezzel mély kondicionáló következményeket is szerezhet.

4. Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger hidratáló habzó sampon:

Paul Mitchell sampon

Ezenkívül kiváló organikus sampon száraz és sérült hajjal együtt. Ez a sampon nem tartalmaz szulfátot, hanem keratinfehérjékkel fejlődik. Ez a keratin fehérjék karbantartása, valamint az elrontott hajvégek rekonstruálása. Ez elősegíti a hidratálást, ráadásul hidratálja a hajat, és színes ruhákat is kezel.

5. Clinic Plus erős és hosszú élettartamú sampon:

Clinic Plus erős és hosszú egészségű sampon

Ez nagyon híres, valamint egy finom termék, amely őszinte tejfehérjékkel erősíti a hajat. Ezt a sampont hajnövesztő samponként is azonosították. Valóban működik az alapozás szintjén, hogy megoldja a hajproblémákat, és problémamentes, terjedelmes hajjal járjon. Folyamatos kezeléssel segít megállítani a hajhullást.

6. Természetes olajos szappan dió természetes samponból:

Természetes olajos szappan dió természetes samponból

Ez a sampon szappanbogyóból és szerves diófélékből készül, és ez lehet a piacon kapható szinte minden egyszerűen bio sampon. Ez az organikus sampon főleg illóolajat és ebből következően olaj alapú sampont tartalmaz. A legalacsonyabb szerves samponok közül a legalacsonyabb a toxicitás szintjén, és ez talán megmagyarázza, hogy az emberek miért szabadultak meg minden haj- vagy fejbőrproblémától, miközben ezt a terméket használták.

7. Aroma Magic Triphla sampon:

Aroma Magic Triphla sampon

Ez a termék 100% -ban természetes összetevőkből, valamint a hajnövesztés egyik legfontosabb összetevője. Reetha, shikakai és Amla van benne, amelyek mélyen tisztítják a fejbőrt és eltávolítják a felesleges olajat. Nem száraz hajra. A hajhullás csökken, és rendszeres használatával fokozódik a növekedési sebesség. Ez az organikus sampon tökéletesen táplálja a hajhagymákat.

8. Trichup gyógynövény sampon:

Trichup gyógynövény sampon

Ebben a gyógynövény samponban az Aloe Vera természetes tulajdonságai jelen vannak. Haja valóban hidratált lesz, és nem csak táplálja. Ez a sampon a legjobb és ideális az érzékeny fejbőrre. Enyhe a fejbőr számára, amelyet igazán nagyra tartanak. Ez a népszerű sampon segít megőrizni a haj nedvességtartalmát.

9. Vaadi Herbals Amla Shikakai sampon:

Vaadi Herbals Amla Shikakai sampon

A Vaadi Herbals egyik legjobb organikus samponja a hajnövekedéshez, amelyről úgy gondolják, hogy jól működik a fejbőr finomításában, mivel shikakai kivonatot tartalmaz. Erősíti a szőrtüszőket is, mert megakadályozza az amla eltávolítását.