A legjobb 8 hajfesték sampon Indiában

A mai kereskedelmi világ legújabb technológiája lehetővé teszi, hogy ideiglenesen megjavítsa a rossz színű hajszínt, vagy még jobban fokozza az öt hónapos halványodó fénypontjait, ha csak samponnal tisztítja a haját ezekkel a speciális samponokkal. Ezek a samponok lényegében a színvédő samponok egyik ága, de ezúttal a samponok finom árnyalatot építenek be a samponba, amely minden egyes alkalommal megvilágítja és megjelenik, amikor újjáéleszti a fényességet, miközben lehetővé teszi, hogy túlélje a normál hajfestési tartományt mellékhatások nélkül. kövesse. Nedvesítse meg, öblítse le és mossa le a sampont, mint minden mozgalmas hétfő reggel, és kapjon élénk fejet a kívánt hajszíntartományból.

A 8 legjobb hajfesték sampon Indiában:

1. Vcare sampon hajszín fekete:

hajfestő samponok

Vásárolja meg ITT

Az ammóniamentes Vcare fekete sampon tökéletes megoldás az őszülő, idő előtti hajöregedésre, amely a 40 -es évek vége után tombol. A haj hajlamos az idő múlásával elhalványulni, és még a külsőleg hozzáadott hajszínek mellett is lehetséges, hogy minden hajmosáskor elveszíti az árnyalatot. Ezzel a samponnal most újjáélesztheti hajának feketeségét természetes fényességgel és sokkal egészségesebb hajszerkezettel.

2. Richenna sampon alapú hajszín:

Richenna sampon alapú hajfesték

A Henna -kivonatokban és a szójabab -fehérjékben gazdag Richenna sampon színjavító sampon, amely fokozza a külsőleg kiváltott szín élénkségét, miközben gondoskodik arról, hogy a haja tökéletesen természetesnek tűnjön, és a sérülések helyreállíthatók a tüszőkön való munkával és belülről végzett munkával..

3. Ted Gibson egyedi színű sampon, magával ragadó réz:

Ted Gibson egyedi színű sampon, lebilincselő réz

Vásárolja meg ITT

A lebilincselő Ted Gibson réz réz árnyalatot használ ideiglenes színlerakódásként a vörös vagy eper árnyalatú hajszínhez. Ez a sampon gazdagítja és élénkíti a vörös színeket, és jojobaolajba, mangóba, gránátalmába és vad orchidea -kivonatba öntött selyemproteineket tartalmaz, amelyek táplálják és puhítják a festett hajat..

4. Color Revive Color lerakó sampon:

Color Revive Color lerakó sampon

A színes Revive lerakó sampon számtalan különböző hajfestő samponban kapható, a rézlángtól és a chilipaprikától a szőke és kék színig, ez a sampon mentő segítség minden elhalványult vagy elterjedt hajfesték számára, amelyek hajlamosak károsítani a hajat. A haj egy darabban összefogva, ez a sampon szakértő élénkséget kölcsönöz a meglévő színnek azáltal, hogy gazdagítja a színárnyalatot.

5. Ted Gibson csillogó arany sampon:

Ted Gibson csillogó arany sampon

A gazdag habot habosító Ted Gibson csillogó arany sampon lehetővé teszi, hogy szőke vagy mézszínű haja túlélje arany fénye hajhosszabbítását. Ez a sampon természetes és növényi kivonatokban gazdag, világos szőke árnyalatokat enged, amelyek minden új mosáskor feldobják a fényességet.

6. Osmo Color Revive meleg gesztenye haj:

Osmo Color Revive meleg gesztenye haj

Az Osmo színes hajsampon -választéka különböző hajszínek változatát teszi lehetővé, ez a meleg gesztenye árnyalat. A sampon A- és E -vitamint tartalmaz avokádóolajjal, amely feltételesen újjáéleszti a sérült érdes hajat, miközben a hajszíneket gazdag árnyalatúra melegíti fel..

7. Pure Blends citrom színű lerakó sampon:

Pure Blends citrom színű lerakó sampon

Vásárolja meg ITT

Hidratálja és hidratálja a haját, a Pure Blends citromfényű haj lágy, szőke árnyalatot használ, amely mind szulfát-, mind kloridmentes, ami könnyedén hat a hajra, miközben táplálja a hajvégeket, hogy újjáélessze az élénk szőke vagy mézszínű hajszíneket.

8. Pure Blends körömvirág -lerakó sampon:

Pure Blends körömvirág lerakó sampon

Vásárolja meg ITT

A Pure Blends körömvirág lerakó alapja puha narancssárga alapot használ, hogy élénk és ragyogó legyen az árnyalata, miközben a sampon hidratálja és puhítja a hajat.