A legjobb 8 hajsűrűsítő sampon

A vékony vagy vékony haj problémái gyakoriak a mai világban, különösen ott, ahol a kémiai kezelések és a mérgező szennyezők szerepelnek az egyenletben. Gyakran az új trend azt kéri, hogy a hajainkat a legfényesebb árnyalatokból festjük, majd különböző mintákra és formákra melegítsük. A szennyeződés, a hő és a szennyeződés részecskék nem kevésbé veszélyesek, és végül az eredmény általában tompa, elhalványuló hajszálakat tartalmaz. A ritkuló haj most ritkább hajnak ad helyet, éppen ezért az egyszerű törés és kiömlés gyorsan követi. Ez nagyobb hajhullást eredményez. Ezen a ponton vagy letelepedhet, vagy bio konyhai mentési módszereket használhat, hogy visszanyerje a haját oda, ahonnan elkezdte, vagy nyomon követheti ezeket a fantasztikus hajsűrűsítő samponokat, hogy haját samponozásával elérje a kívánt sűrűségben. haj minden alkalommal.

A legjobb hajsűrítő samponok Indiában:

1. Kiehl’s Ultimate Thickening sampon:

hajsűrítő samponok

A Kiehl végső sűrítő samponja különleges összetételű szerves és összetett kötődő részecskéket, például omega-6-ot, természetesen sűrítő polimereket és rostfehérjéket tartalmaz, amelyek élénkítik a hajat, és volument és testet adnak a tincseknek, miközben az E-vitamin cédrusfaolajjal keveredik. a borsmenta és a rozmaringolaj táplálja és simavá teszi a hajat a díjnyertes, pattogó hajért.

2. L’Oreal Paris Vive Pro férfiaknak napi sűrűsítő sampon:

L’Oreal Paris Vive Pro for Men napi sűrűsítő sampon

A L’Oreal Paris Vive Pro kifejezetten azoknak a férfiaknak készült, akik viszonylag korai stádiumban szenvednek hajhullástól és kopasz foltoktól. Ez a testápoló sampon ásványi fehérjéket ad a hajhagymákhoz, megerősítve a hajat a szálakból, így erős és hibátlan hajat sportolhat, amely a kívánt sűrűséggel és frissességgel rendelkezik.

3. Pantene Közepes vastagságú törés az erősítő samponhoz:

Pantene Közepesen vastag Breakage to Strength sampon

A Pantene közepesen vastag töredezős samponja alkalmas a törékeny haj ritkulására, ahol a keratin hatóanyagok és a nedvességgel töltött fehérjék erőt és testet kölcsönöznek a hajnak, erősebbé és kevésbé hajlandók törni vagy kiömlni..

4. Garnier Fructis teljes és plüss:

Garnier Fructis teljes és plüss

Kényeztesse drága haját egy sor gyümölcs hatóanyaggal, a gránátalma egyike ezeknek, míg a fibracilán tulajdonságai rostot építenek fel a hajszálakban, egyenként csomagolva, hogy a haja dús és teljes testsűrűségű legyen.

5. L’Oreal Elvive Fibrology erősítő sampon:

L’Oreal Elvive Fibrology erősítő sampon

A L’Oreal házának másik slágere, az Elvive Fibrology egy professzionális erős palackba van csomagolva, amely szabadalmaztatott hajszálak tágító tulajdonságait tartalmazza, és élénk testet kölcsönöz a hajnak, miközben megőrzi a vastagságot. A hajad nemcsak könnyű lesz, hanem viszonylag vastagabb és fényesebb is.

6. Schwarzkopf Bonacure Hair Activator sampon:

Schwarzkopf Bonacure haj aktiváló sampon

Változtassa meg élettelen fakó haját a Schwarzkopf Bonacure aktivátorával, amely aminosav részecskéket juttat a hajszálakba, amelyek elősegítik a sejtek regenerálódását, ez pedig erős és vastag hajat eredményez. Ha feltölti a levegőt a gyökerektől, ez megakadályozza a szükségtelen hajhullást és töredezést, így vastag és hosszú lesz a haja..

7. L’Oreal Paris Volume Filler vastagító sampon:

L'Oreal Paris Volume Filler vastagító sampon

Ennek a L’Oreal sűrítő samponnak a fénypontja a Filloxane, amely lehetővé teszi, hogy rostfehérjéket juttasson a hajába azáltal, hogy mélyen behatol a tüszőkbe, és belülről javítja a haj testét. Használat után néhány napon belül úgy érezheti, hogy a haját sokkal sűrűbb és erősebb verzióval kezelik, mint korábban.

8. Bumble and Bumble vastagító sampon:

Bumble és Bumble vastagító sampon

A haj göndörödését és érdességét azonnal kezeljük, mivel a Bumble and Bumble sűrítő sampon lehetővé teszi, hogy a haja a szalonban leülepedjen, mint a kegyelem, stílusos és erős, miközben az alsó rétegeken dolgozik, hogy a haja szigorú erősséget és tömést biztosítson.