A legjobb 9 Revlon sampon

A Revlon közös vállalkozásként indult Charles Lachman, testvére és Charles Revson vegyész között. 1931 -ben volt a nagy gazdasági világválság idején, amikor egyszerűen egy forradalmian új körömzománc volt, amely színezékek helyett pigmenteket használt. A depresszió vége felé a Revlon már felkerült a kozmetikai márkák egyik toplistájára, jelenleg is ugyanazzal a piaci értékkel, mint korábban. Ami egyszerű kozmetikai márkának indult, lassan ápolt a testápolási termékekre, ezért vagyunk ma itt. Ebben a cikkben megvitatunk néhány testápolási terméket, sampont, amelyeket a nemzetközileg elismert Revlon cég specifikál, és megvizsgáljuk az ebből származó előnyök könyvét..

Népszerű Revlon samponok Indiában:

1. Revlon Flex Body Building Protein sampon:

revlon samponok

A Revlon flex testépítő sampon fehérje részecskékkel táplálja és hidratálja a hajat, miközben enyhe friss flex aromát hagy maga után. Ez a Revlon sampon testépítő komplexumot használ, hogy testet és vitalitást adjon a hajának, miközben táplálékot és rugalmasságot kölcsönöz a hajnak.

2. Revlon Aquamarine 2 az 1 -ben sampon:

Revlon aquamarine 2 az 1 -ben sampon

Az egzotikus sampon egzotikus és összetett összetevőket tartalmaz, az akvamarin sampon frissítő türkiz aromát használ, míg az aktív tengeri alga kivonatok védik és helyreállítják a hajat, szatén puhává. A fehérje kondicionáló szerek fokozzák a simaságot és a táplálást.

3. Revlon Professional Equave Volumizing sampon:

Revlon Professional Equave volumenizáló sampon

Az Equave Volumizing sampon a legjobb természetes és összetett részecskéket használja. Az egyik oldalon zöld tea és szőlő kivonat található, míg a másik oldalon hidrolizált keratin hatóanyagokat és búzafehérjéket használnak, hogy vitalitást, testet és teltséget kölcsönözzenek a hajnak, míg az aktív védőrendszer megvédi a hajat a további károsodástól.

4. Revlon Flex Keratin sampon:

Revlon flex keratinos sampon

Ismételten a Revlon flex termékcsaládja kozmetikai polimereket és antioxidáns tulajdonságokat használ, amelyek táplálják és volument adnak a hajnak, míg a keratin hatóanyagok és a ceramid jóságát felhasználva erőt és bársonyos tapintást kölcsönöz a hajnak.

5. Revlon Professional Sebum Balance sampon:

Revlon professzionális faggyúmérleg sampon

A fejbőr által kiválasztott természetes olajat faggyúként ismerik fel, amelynek túl sok vagy túl kevés előállítása egyenlő következményekkel járhat. Ezért a kifejezetten zsíros hajra kifejlesztett hidrafogó rendszer megtartja a nedvességet, csökkenti a faggyúvédelmet, miközben megnyugtatja és ellazítja a fejbőrt.

6. Revlon felháborító napi szépítő sampon:

Revlon felháborító napi szépítő sampon

A lenyűgöző szépség mindig további lépéseket tesz a szépítés érdekében, és a Revlon felháborító napi samponjában selyemszálak infúziója Pro -B5 vitaminnal és frissített aromával zárja a nedvességet, miközben csillogást kölcsönöz zamatos tincseinek.

7. Revlon Professional Equave Hydro Detangling sampon:

Revlon professzionális Equave Hydro Detangling sampon

A vízmentesítő sampon a szőlőből és a zöld teából származó szerves esszenciát használja, amely feltölti és táplálja a hajat a kutikuláktól, míg az összetett kukorica, olívaolaj és aminosavak védelmet és szalonképességet kölcsönöznek a hajnak. Ha kinyitja az érdességet és összekuszálja, alaposan hidratálja a haját.

8. Revlon Orofluido sampon:

Revlon orofluido sampon

A fej ph -egyensúlyának megőrzése és a kiszáradás megelőzése érdekében az orofluido sampon a három illóolaj közül a legjobbat tartalmazza, mint például az argán, a lenmag és a Ciprus, amely javítja a haj szerkezetét azáltal, hogy megerősíti, növeli és puhítja a hajat..

9. Revlon Uniq One ​​All in One kondicionáló sampon:

Revlon Uniq One ​​minden egyben kondicionáló sampon

Használja ki a 10 egyedi kondicionáló termék legjobbjait, a Revlon uniq all in one kondicionáló samponja mindenre kiterjedő, amely nem csak leállítja a hajat, eltávolítja a szennyeződéseket, de megtartja a nedvességet és az illóolajokat is, amelyek rugalmassá és bársonyossá teszik a hajat. A kondicionáló részecskék keveréke csillogó lágy ragyogással kondicionálja és kisimítja a hajat.