A legjobb 9 TRESemme száraz sampon

Minden reggel a hektikus ecsetelés között, hogy útközben csomagolja a reggelit, és kiválaszthassa a tökéletes ruhát, gyakran kihagytunk sok szükséges zuhanyzót, így a hajunk ragadós és összezavarodott maradt, akár egy madár rendetlen fészke. És a nap folyamán a hajunk összegyűjti az összes szennyeződést, port és verejtékrészecskéket, és a nap végére nem marad más, mint fakó, halványodó haj. Ezt az aggodalmat azonban most elteheti, mivel a legújabb kereskedelmi piac most száraz sampont gyártott. A szokásos krémes folyékony konzisztenciától eltérően ezek a samponok por vagy hajlakk formájában kaphatók, amelyeket csak fel kell kenni a hajra, anélkül, hogy ki kellene mosni a fúvást vagy a stílust, most már samponos hajat sportolhat, illatos és friss, anélkül, hogy elveszítené a stílusodon.

A Tresemme a hajápolási termékek kiemelkedő márkája. Ésszerű és minőségi termékeket ad ügyfeleinek. Ez a márka lépésről lépésre előtérbe kerül csodálatos hajápolási termékei és egyértelműen ésszerű költségei miatt. Ma felsorolom a legjobb 8 Tresemme sampont, amelyek feltétlenül szükségesek. Ha még nem próbálta ki a samponjaikat, akkor próbálja meg, és biztos vagyok benne, hogy gaga lesz az eredményekkel.

1. Tresemme Fresh Start Volumizing száraz sampon:

Tresemme fresh start volumizing száraz sampon

A Tresemme fresh start volumenizáló sampon hajlakk formájában van, amely ásványi agyagot és citrusfélék részecskéit tartalmazza, amelyek újjáélesztik és felfrissítik az unalmas reggeli hajat, míg a könnyű spray sampon enyhe citrusos aromát hagy maga után..

Ár: Rs 2413,00

2. Tresseme Fresh Start Basic Care száraz sampon:

Tresseme fresh start alapápoló száraz sampon

A Tresemme alapápoló száraz samponja eltávolítja a haját a kozmetikai maradványoktól, beleértve az előző heti olaj- és szennyeződésrészecskéket, mivel keveri a B12 -vitamin és a keratin hatóanyagait, hogy kiszorítsa a szennyeződést, miközben feltölti a hajszálakat. friss samponos haj megjelenés.

Ár: Rs 1139,00

3,5 csillag az 5 -ből

3. Tresemme Fresh Start száraz sampon simítás:

Tresemme fresh start száraz sampon simító

A Tresemme frissen induló száraz samponja különleges selyemfehérje -készítményt használ, amely meghosszabbítja a haj simaságának élettartamát, szatén puhává varázsolja a hajat, míg a samponban található H -vitamin táplálja és felfrissíti a hajat, hogy friss, újszerű reggeli megjelenést biztosítson, megszüntetve a szagokat a menet.

Ár: Rs 1 363,00

2.0 csillag az 5 -ből

4. Tresemme Fresh Start megújító száraz sampon:

Tresemme fresh start megújító száraz sampon

Váljon szalonképes hajrá csak spray-vel, mivel a Tresemme megújító száraz samponja ásványi agyagrészecskéket használ, amelyek feltöltik és megfiatalítják az ENSZ által samponozott fakó és ragadós hajat, és élettelen csomóját élénk, hibátlan szalon professzionális kifújássá varázsolják.

5. Tresemme Instant Refresh vízmentes hab sampon:

Tresemme Instant Refresh vízmentes hab sampon

Az aloe és a citrusfélék kivonatainak keveréke, a Tresemme azonnal frissülő, vízmentes habszivacs samponja megtisztítja és megtisztítja a hajat az esetleges terméklerakódástól és a szennyeződésektől, míg a boszorkány mogyoró természetes összehúzó szerként felszívja a felesleges természetes olajokat, hogy megőrizze a haját. friss és könnyű.

3,8 az 5 csillagból

Rs. 4 412,00

6. Tresemme Fresh Start Color Care száraz sampon:

Tresemme Fresh start színápoló száraz sampon

Különleges csemege a festett, festett hajra, a színápoló száraz sampon fényessé és felfrissültté teszi a fejét, miközben kémiailag festett haját kezeli, puhábbá és fényesebbé teszi, anélkül, hogy elhalványulna a lehetséges festék a hajadból, és mindezt anélkül, hogy használnod kellene a hagyományos sampon módszer a forgalmas reggelben.

7. Tresemme áttetsző száraz sampon:

Tresemme áttetsző száraz sampon

A Tresemme áttetsző száraz samponja hasonló minden más tisztító samponhoz, de ezúttal a csavar csak egy szórást tartalmaz itt -ott, mivel ez a száraz sampon kiszűri a fejből a szennyeződéseket és a szennyeződéseket, így a fej friss és friss lesz..

3/5 csillag

8. Tresemme Instant Refresh Cleansing száraz sampon:

Tresemme Instant Refresh tisztító száraz sampon

A Tresemme azonnali tisztítású száraz samponja arra kér, hogy permetezzen néhányat a fejére, és alaposan fésülje át, hogy tiszta, könnyű könnyű sampont kapjon, anélkül, hogy hajat kellene mosnia. Ez a sampon megtisztítja a fejét a termékmaradványoktól és olajoktól, így könnyű és friss lesz a feje.

9. TRESemmé száraz sampon, friss & Tiszta:

Ne hagyja ki friss megjelenését és érzetét a TRESemmé száraz sampon használatával & Tiszta. B12 -vitamint tartalmaz, és nincs látható maradék a termék használata során. Így tiszta és friss illata lesz.

Ár: 24,51 USD

Még akkor is, ha a haja nem frissen mosott, a TRESemmé száraz samponjaival azonnal lenyűgöző és csillogó haját gyönyörű hajrá alakíthatja. A samponok súlytalan formulája B12 -vitamint és keratint tartalmaz, így a haja tiszta és egészséges lesz.

Használja a TRESemmé -t titkos fegyvereként, hogy gyönyörűen formázza a hajat hajmosás nélküli napokon!