Halo sampon termékek Indiában – a legjobb 9

Próbáltad már a halo sampont? A Halo sampon bevezetése óta örökké a kedvenc termék volt. Ezt a sampont ismerték el, amely imádja a hajat. A legtöbb sampon szappanos tulajdonságokkal rendelkezik, de ez a halo sampon 0% szappant tartalmaz, de erős, bőséges habos fenyőt képes biztosítani a szennyeződések, a korom és a por eltávolítására a hajról. A mai cikkben felsoroljuk az Indiában kapható halo samponokat azok előnyeivel, tulajdonságaival és áraival.

A legjobb Halo samponok Indiában árakkal:

1. Halo tápláló sampon természetes fehérjetojással:

Halo sampon

Vásárolja meg ITT

Ez a természetes tojásfehérjéből származó halo -sampon gondoskodik a hajad fehérjeszükségletéről. Ez a tojásfehérje -tartalmú sampon ráadásul megerősíti a hajat a gyökerektől, miközben motiválja a szőrtüszőket a fejbőr számára, hogy elősegítse a haj gyorsabb növekedését. Ezért a száraz és sérült haj kezelésétől eltekintve ez a sampon simítja a körmöket, simább szálakat és erősebb hajat eredményez.

Ár: 1000 ml 280 INR

2. Halo Color Protection volumizing sampon és balzsam:

Halo Color Volumizing sampon és balzsam 10 oz

Vásárolja meg ITT

Ez a sampon megvilágítja és védi a hajszínt ezzel a puszta volumenű samponnal, amely maximális testet épít a hajba, javítva az egészséget, ragyogást és súlytalan volument. A hajtengelyen belül a Panthenol támogatja a haj kötéseit, miközben nagy mennyiségű nedvességet vonz magával, ami megnöveli a hajszálakat a nagyobb volumen érdekében.

Ár: 296 ml INR 1757 esetén

3. Graham Webb Halo volumizing sampon 2,1 oz utazási méret:

30 palackos tok Graham Webb Halo volumizing sampon 2,1 oz utazási méret

Ez a halo -sampon a legtöbb testet és súlytalan mennyiséget tölti be a hajba. 63 ÖSSZES uncia Halo Volumizing sampon a 2,1 uncia utazási méretű palackokban. A hajat puhává, rugalmassá és testtel teltté teszi, és természetesen visszapattan. Ez az egyik legjobb halo sampon természetes hajhoz, puha hajjal.

Ár: 30 palack 5304 INR -ért

4. Halo magasfényű öblítő sampon 4 oz:

Halo magasfényű öblítő 4oz

Ez a halo -sampon világít és védi a hajszínt ezzel a heti magas fényű öblítéssel, amely fokozza a színek élénkségét, miközben maximalizálja a ragyogást és a ragyogást. Az „áttetsző” formula minden hajszálat védőfénybe burkol, páratlan élénkségért. A sebességválasztó feldolgozás már öt perc alatt eredményt ad. Hőt és több időt is igénybe vehet a fokozott fényesség érdekében. Jelentős fényesség megoldja az ügyfelek azon kihívását, hogy a hajszín fényességét szolgáltatástól szolgáltatásig megőrizze.

Ár: 120 ml 378 INR

5. Halo Illuminating Color Protection Purity sampon:

halo tisztaságú shamoo 5

Ez a sampon tisztítja és védi a haj színét ezzel a tisztító samponnal, amely mélyen tisztít, és elmossa a tompító szennyeződéseket az egészség, a fényesség és a tisztaság javítása érdekében. A nagyon hasznos antisztatikus összetevők kontrollálható tincseket ígérnek, még mélytisztításkor is. Tökéletes sampon a színszolgáltatások előtt való használatra, hogy biztosítsa a szín védelmét.

Ár: 300 ml 1028 INR

6. Halo Illuminating Color Protection hidratáló sampon:

Halo Illuminating Color Protection hidratáló 2,1 oz sampon

Vásárolja meg ITT

Ez a halo -sampon helyreállítja a haj izzadtságát, és megőrzi a puha és egészséges hajat. Védi a hajszínt a csillogással együtt. Ez a halo sampon egy különleges tulajdonsággal rendelkezik, amely a sampon kókuszszármazékai hidratáló habot eredményez. A szuper erőteljes ragyogó színvédő technológia akár 48 napig is megtartja a haj színét, és több mint 20 % -os ragyogást biztosít. Lezárhatja a mértéktelen nedvesítőszereket a kéregben, amely az agy része; hasznos, ha rendkívül magas nedvességtartalmú áztatja a hajat.

Ár: 60 ml 476 INR

7. Graham Webb Halo Volumizing Mousse sampon:

Graham Webb Halo Volumizing Mousse 9 oz

Ez a halo -sampon ezzel a térfogatnövelő habbal védi a hajat, amely súlytalan testet és teljességet biztosít. Az exkluzív Illuminating Color Protection Technology segítségével, amely hajszínbe záródik, védelmet nyújt a hajadnak, és élénk és fényes marad.

Ár: 266 ml INR 660 esetén

8. Graham Web Halo Uplift volumizing sampon (liter):

Graham Web Halo Uplift volumizing sampon 8

A Halo by Graham Webb uplift volumenizáló samponlemosó tisztítja és védi a hajszínét ezzel a heti magas fényű öblítővel, amely erősíti a színek élénkségét, miközben maximalizálja a ragyogást és a ragyogást.

Ár: 1000 ml 9467 INR

9. Halo Reparation sampon:

Halo javító sampon 9

A testépítő fehérjék molekulárisan kombinálódnak a haj saját kémiájával, kiegészítve az egyes szálak általános vastagságával. A hajszál belsejében a Panthenol támogatja a haj kötéseit, miközben hatalmas mennyiségű nedvességet vonz magával, ami megduzzasztja a hajszárat a nagyobb volumen érdekében. Az alacsony pH biztosítja az egészséges, sűrű kutikulát és a színvisszatartást. A halmozott térfogatnövelés minden egyes samponozás során folyamatos, volumennövelő aggodalomra ad okot.

Ár: 300 ml 2651 INR

Remélem, tetszik ez a cikk, és előnyös lesz kiválasztani a legjobbat. Maradj gyönyörű, fényes szőrszálakkal!