Melyek a legjobb samponok göndör haj kezelésére

A különböző hajtípusok különböző ápolást igényelnek. Míg az egyenes hajú szépségeknek könnyű dolguk van, ez elég nehéz feladat a göndör fejeknek, akik folyamatosan harcolnak a fürtök helyén tartásáért. A fürtökkel teli fej megszelídítése nem pite. A fürtök még jobban összekuszálódnak, göndörödnek és gubancolódnak, ezért különleges gondozásra van szükségünk a különleges hajért.

legjobb samponok göndör hajra

Szerencsére az előrehaladó kereskedelmi piacokon van valami különleges, amit keresünk, egy sampon, amelyet kifejezetten a göndör sörényes kisasszonyok számára fejlesztettek ki.

Hajápoló samponok listája göndör hajra:

Tekintse meg az alábbi listát, hogy megtalálja az Önnek legmegfelelőbbet, hogy minden nap jó legyen a haja.

1. Garnier Fructis erősítő sampon göndör hajra:

Garnier Fructis erősítő sampon göndör hajra

A Garnier erősítő samponja széles választékkal rendelkezik, de az általunk keresett termékhez a karcsú és ragyogó szavak vannak beágyazva, és pontosan ezt teszi a kemény gubancok kordában tartása érdekében. A tincsek hidratálása és táplálása soha nem volt ennél jobb. Gyümölcs-mikroolajokból készült, ez biztosítja a rég elveszett táplálkozást, és rögzíti a göndörödést.

2. Göndör hajú megoldások samponja:

Samponok göndör hajra

Gyakran a sok göndörítő sampon kémiailag káros a törékeny fürtjeire, ahol tönkreteszi a fürtök teljes megjelenését, és igyekszik tökéletesre szelídíteni őket. Itt jön szóba a Curly Hair Solutions kezelő samponja. A szilikonmentes sampon és a szigorú kezelési formula természetesen szabályozza a haj Ph -egyensúlyát, miközben hidratált, mégis hozzáértő.

3. Herbal Essence Totally Twisted sampon:

Herbal Essence Totally Twisted sampon

A Herbal Essence Totally Twisted samponja fényes mályvaszínű palackban, bogyókivonatokkal töltve, amelyek feltöltik a szőrszálakat a tüsző eredetétől, erősítik és rugalmassá teszik őket, így pompázhatnak egy gyönyörű fürtfejben, anélkül, hogy a nap bármely szakában aggódnia kellene..

4. L’Oreal Vive Pro Hydragloss sampon göndör hajra:

L'Oreal Vive Pro Hydragloss sampon göndör hajra

A L’Oreal Paris Vive Pro Hydragloss szakértője abban tartja magát, hogy ápolja és ápolja elengedhetetlen tápanyagokkal a gyökereket, miközben a gyökereken dolgozik, hogy hosszú ideig tartó fürtöket biztosítson, anélkül, hogy aggódnia kellene a törés vagy a kiömlés miatt. Lényegében hajhullás elleni vitaminokkal van ellátva, ez a sampon hidratálja a száraz hajat és szelídíti.

5. Tresemme Climate Control sampon göndör hajra:

Tresemme Climate Control sampon göndör hajra

Mindannyian áldozatai voltunk a fülledt meleg napnak, amikor a haja elveszíti nedvességét, és vadul kezd rajtad. Pont ezeknek a helyzeteknek a elkerülése érdekében hozta ki a Tresemme a klímaberendezési sampont, amely védőzárat képez a csavart szálak körül, védve őket a szárazságtól és a fodrozódástól.

6. TIGI Catwalk Curls Rocks sampon:

TIGI Catwalk Curls Rocks sampon

A TIGI Catwalk bemutatja Önnek a Curls Rock sampon kiadást, amelyet kifejezetten a göndör sörényéhez készítettek, ahol a samponról ismert, hogy több mint 24 órán keresztül megköti a nedvességet, és hidratálja a szálakat a gyökerektől, hogy ne válhasson ropogás, miközben megpróbálja ringatni fényes folyását. sörény.

7. Fekkai Luscious Curls sampon:

Fekkai Luscious Curls sampon

Fekkai Frigyi kihozta a zamatos fürtök sampont, különleges nektár- és ginseng -keverékkel, amely kisimítja a furcsa tincseket és távol tartja a göndörödést. A bézs színű palackba csomagolt palack sima illatú és hatékony göndörítő formulákat is tartalmaz.

8. Toni And Guy Frizz simító göndör sampon:

Toni And Guy Frizz simító göndör sampon

A Tony és Guy göndörítő simító sampon elsődleges kilátásai a göndörödés megszüntetése, amely minden gubanc és terméklerakódás kiváltó oka. Ez a könnyű sampon egy csinos rózsaszín üvegbe csomagolva azonnal eltávolítja a gubancokat, miközben kézben tartja a göndörödést.

9. Bumble And Bumble Conscious Curl Smoothing sampon:

Bumble And Bumble Conscious Curl Smoothing sampon

Fehér üvegben, a Bumble and Bumble Conscious Curl Smoothing sampon megfiatalítja a száraz nedvességet nélkülöző fürtöket, és tökéletes visszapattanást biztosít számukra, miközben egész nap hidratált és stílusos marad..