Top 9 L’Oreal sampon

Most a L’Oreal az egyik vezető szépségápolási és kozmetikai márka, ahol a kozmetológiai kísérletek és tudományos képletek puszta használata révén a L’Oreal a legjobb, felhasználóbarát kozmetikumokat kínálja fogyasztóinak. A L’Oreal korábban óriási kilátásokat mutatott a hajápolási piacon a gazdag és eredeti hajszínek gyönyörű árnyalatai révén, és az oldalvonalon néhány színvédő sampon volt. A hajápolás piacát az egyik kiemelkedő versenytársnak tekinti, íme néhány a legjobb L’Oreal samponok közül, amelyekkel Ön is kényeztetheti magát a nagyobb hajért és a jobb hajért.

1. L’Oreal Elvive Color Protect sampon:

LOreal Elvive színvédő sampon

A festett vagy festett haj általában néhány héttel az alkalmazás után elveszíti ragyogását és csillogását, és egész létezése során a szín folyamatosan halványul, amíg végül bele nem keveredik a természetes hajszínbe. Most a L’Oreal sampon színvédő termékcsaládja rögzíti a hajszálak színét, és védőburkolatot biztosít a haj felett, hogy megvédje a fakulást a naptól vagy a szennyeződésektől.

2. L’Oreal New Smooth Intense polírozó sampon:

LOreal új sima intenzív polírozó sampon

Van egy teljes készlet a sima, intenzív polírozó samponnak, ahol a hajat erőteljesen tesztelik, hogy a haj textúrája az első mosás óta javuljon. A sima, intenzív polírozó sampon virágzik, és biztosítja a haj elveszett fényét és visszapattanását, ugyanakkor megtisztítja a fejét a maradék termékektől, ezáltal a durva, száraz hajat simává és selymessé teszi..

3. L’Oreal Total Repair 5:

LOreal Teljes javítás 5

A fő probléma, amellyel a mindennapi hajunkkal szembesülünk, az a fakóság, az érdesség, a töredezett haj, a szárazság és végül a töredezés. Most a L’Oreal total repair 5 egy erős palackban érkezik, ahol a benne tárolt elixír hevesen dolgozik mind az 5 problémán, így egészséges hajszála semmissé teszi a szükséges gondokat. A mellette lévő balzsam gondoskodik a haj nedvességének megőrzéséről, hogy sima és ragyogó legyen.

4. L’Oreal Ever Sleek sampon:

LOreal valaha letisztult sampon

A hajaink mindennapos hajformázáson és melegedésen mennek keresztül, néhány kémiai hajfestéken és néhány kémiai kezelésen, és a hónap végén, amikor sérült, meggyengült hajunk marad, a L’Oreal valaha letisztult samponja segíthet nyerje vissza azt a puha és zamatos sörényt, amelyet egykor sportolt. Ez egy szerves csomó, amelyben a hajat szilícium vagy ammónia helyett botanikai olajokkal kezelik, és ezáltal a haját szétfeszíti, puha, letisztult megjelenést kölcsönöz neki..

5. L’Oreal Professional Force Vector sampon:

LOreal Professional force vector sampon

A L’Oreal erővektor samponja arra törekszik, hogy felnagyítsa és megoldja a sérüléseit, hogy egészséges zárakat viselhessen. A fő cél itt az, hogy a durva és káros hajat lágy és textúrával tincsekké alakítsuk. A sampon keveredik a hajszálakkal és a fejbőr sejtjeivel, és törékeny vagy gyenge hatású, így a haj erősebb és puhább lesz.

6. L’Oreal hajhullás elleni sampon:

LOreal hajhullás elleni sampon

A hajhullás az egyik legnyomasztóbb baj, amellyel valamikor mindannyian szembesültünk. A túl sok hajhullás kopaszodást vagy kopasz foltokat okoz a ritkuló hajban, ezért a L’Oreal hajhullás elleni törekszik arra, hogy a gyökereket a gyökerektől kezdve erősítse, mivel a bevált kémiai formula integrálja magát a hajszálakkal és táplálja azokat. egészségesebb megjelenés.

7. L’Oreal x-Tenso Care sampon:

L Oreal x-tenso ápoló sampon

Az x-tenso hajápoló sampon javítja és regenerálja a sérült hajat, amelyet erőteljes vegyi expozíciónak vetettek alá. Még a sugárzással ellátott napsugarak is vegyi expozíció forrásai, nyilvánvaló a gyakori hajfürdők és színek. Az x-tenso kiterjesztett hajápolási formulát biztosít a sérülések visszafordítására.

8. L’Oreal Nutria Gloss Mirror Shine:

LOreal nutria fényes tükörfény

Az enyhe illat mellett a nutria gloss kifejezetten száraz, sérült hajra lett kifejlesztve..

9. L’Oreal Professional Absolute Repair sampon:

LOreal professzionális abszolút javító sampon

Az abszolút javítás sejtszinten működik, így a haj belülről ugyanolyan egészséges, mint a külső oldalról. A L’Oreal professzionális abszolút javítás javítja a korábban okozott sérüléseket, miközben megőrzi a megjelenés textúráját és csillogását.