14 Seneste Wedge Sandal Designs til piger

Hvem kan ikke lide at se høj ud? Men tænk på dine stakkels fødder, der er så misbrugt med de spidse hæle! De forårsager blærer, smerter og undertiden skæve fingre. En dyr pris at betale for mode! Men bekymre dig ikke. Wedge Sandals er dine bedste venner, når det kommer til at tilføje den stil, komfort og få ekstra centimeter højde. De ser søde og sofistikerede ud på samme tid. I denne artikel præsenterer vi nogle smarte og nyeste designs af Wedge Sandals For Women.

Wedge Sandal Designs

Bedste kile sandaler til kvinder:

Disse sandal kiler får en person til at se højere ud og skabe et imponerende look. Lad os nu se på de 14 bedste sandaler med dame -kiler med nye look og billeder:

1. Strappy Wedge Sandaler:

Strappy Wedge Sandal

Denne unikke Strappy Wedge Sandal fra Love Moschino får dig til at gå svag på knæ. Slipsen og farvestoffet trykte kiler tilbyder komfort og en signaturstil på dine fødder. De går dejligt på korte kjoler og er også et perfekt valg til sommeroutfits. Planlægger du en tur til stranden? En smart bikini og disse kiler, du er alle sorteret!

Mærke: Elsker Moschino

Farve: Flerfarvet

2. Sandaler med træskiver:

Sandaler med kiler i træ

Elsker du den ranchstil og ønsker du at tage lidt inspiration fra den? Disse kile sandaler i træ er det perfekte valg. De er ikke kun robuste, de er også ret behagelige. Med en førsteklasses læderrem og en mejslet træpladehæl kan disse sandaler give dig lyst til at gå længe (bogstaveligt talt!).

Mærke navn: Miu Miu

Farve: Sort rem

3. Gladiator Wedge Sandaler:

Gladiator Wedge Sandaler

At bære hæle er ikke længere en krig, med dette par ulramoderne gladiator kilehæl. De fås i besatte læderstropper og en lynlås bagpå, så de er lette at have på. Par dem med en t-shirt og søde shorts og få den indre kriger frem i dig.

Mærke: Nature Breeze

Farve: Tan

4. Platform Wedge Sandal:

Platform kile sandal

Disse nøgenfarvede Platform Wedge Sandaler får dig til at sige “Åh! Så behageligt! ”. Dine fødder vil takke dig for at have valgt dette par. Platformskilen tilbyder en jævn overflade og kan ergonomisk balancere dine fødder. Det stilfulde spænde tilføjer lige det rigtige strejf af gnistre til dine søde små fødder.

Mærke navn: Jimmy Choo

Farve: Nøgen

5. Stilfulde kilehæl sandaler:

Klassiske sandaler med hæl og hæl

Dette par Coral Pink Wedge Heel sandaler er perfekte til en festaften. De er klassiske og de er kantede. Disse skønne sandaler med kilehæl er fremstillet i kunstlæder og har besatte hæle. Ankelremmen tilføjer et strejf af glamour til dine fødder. Brug disse sko til din fest, og du får din prins til at danse med dig hele natten.

Mærke navn: Koi Couture

Farve: Coral Pink

6. Fairy Wings hvide kile sandaler til bryllup:

Fairy Wings hvide kile sandaler til bryllup

Wedges sandal er dem, der kan ændre hele din persona og få dig til at se fe og smuk ud. Disse designer kile sandaler har flade såler, men remmen er designet meget kunstnerisk i form af feevinger og giver dermed en ny idé til ankelremmen. Disse typer sandaler er perfekte til både udendørs arbejde og til daglig brug.

Mærke navn: Luulla

Farve: hvid

7. Glitrende sølv sandaler med kilehæl til piger:

Glitrende sølv sandaler med hæl og hæl til piger

Kilehæl Sandaler er meget behagelige at have på, da de er mere åbne i den øvre ende og giver bæreren et elegant look. Denne sølvhøjhælede sandaler med kilehæl ser meget attraktive ud, da den har en glitrende effekt over hele sandalen og giver bæreren et glam up og attraktivt look.

Mærke navn: Moomoo

Farve: Sølv

8. Sandaler med plateauskiver:

Platform kile sandaler

Platformsmønsteret Wedges sandaler er en fantastisk erstatning for høje hæle. Disse sandaler kan stadig give dem det samme udseende og få dig til at se klædelig ud og er meget mere behagelig at have på. De fås i forskellige farver og stil og tager let et elegant look!

Mærke navn: Charlotte Olympia

Farve: Beige

9. Mousserende guld kiler sandaler til damer:

Mousserende guld kiler sandaler til damer

Disse typer af guldkiler -sandaler er kongelige at se på, og ankelremmen hjælper dine fødder med at trække vejret mere end generende sandaler med høje eller høje hæle. Stropperne giver et behageligt greb til fødderne, mens de går. Disse typer sandaler er perfekte til fester og et godt bryllupstøj.

Mærke navn: Dillards

Farve: Guld

10. Højhælede kiler sandaler i rødt:

Højhælede kiler sandaler i rødt

Disse typer af høje hæle Kiler sandaler er også kendt som stiletter og højden på hæle kan endda strække sig til 8 tommer. Disse typer sandaler er en værdig færdighed for at få den forlængende effekt. Disse sandaler er lukkede i fronten, så du kan have fat i dine fødder og fås i forskellige farver, så du kan matche det med dine outfits.

Mærke navn: Jennie Shaw

Farve: Kirsebærrød

11. Sorte kile sandaler med keglehæl:

Sorte kile sandaler med keglehæl

Den mest stilfulde og fantastisk flotte sandal er denne læder sorte Wedges sandal med keglehæl. Sandalerne har strimler foran ved keglehælene giver dem et langstrakt udseende. Sandalerne har et bredere look foran og er smalle mod slutningen, hvilket gør det godt til kontorbeklædning og cool til funky fester. Det ser godt ud, hvis det er klædt på med nederdele.

Mærke navn: Steve Madden

Farve: Sort

12. Cute Pink Low Wedge Sandals:

Søde lyserøde sandaler med lav kile

Her kommer en søde lave kiler sandaler til unge piger, da de elsker rosa farve og lave kiler også tilføjer til deres komfort, får dem til at se stilfulde og trendy ud som deres ældste. Buen fastgjort foran giver sandalen et elegant look og kan kombineres med kjoler eller caprices.

Farve: Lyserød

13. Designer buede kiler sandaler:

Designer buede kiler sandaler

Disse typer kile sandaler er designet specielt til kvinder, der er meget bevidste om deres udseende og påklædning. Sandalerne har en fantastisk kurve foran, så de ser eksklusive og fantastiske ud. Farvekombinationen efterlader personen målløs og kan let parres med moderne outfits.

Mærke navn: Qupid taget

Farve: Sort og hvid

14. Farverige damesko -sandaler:

Farverige damesko -sandaler

Kvinde og piger elsker lyse farver, og de vil have, at deres sandaler skal være de samme. Disse kile sandaler er det perfekte valg for dem, da de har lyse farver, og de sjove udskrifter får dem til at se smarte og moderigtige ud. Hele sålen på skoen er forhøjet med samme højde, hvilket gør gåturen lettere og afslappende. Disse typer sandaler er perfekte, hvis de bæres med stilfulde nederdele eller kjoler.

Mærke navn: Dolce og Gabbana

Farve: Trykt, flerfarvet

Kiler sandaler er meget stilfulde og er meget glamourøse at se på det. Det giver dine fødder et helt nyt look og desuden får det dig til at se trendy og moderigtigt ud. Disse sandaler fås i smukke pastelfarver og designs og stilarter. Du kan vælge den, der passer til din persona, og du kan bære disse sandaler som et godt kontortøj dagligt og også et smukt festtøj.