15 Bedste samling af designer sandalsamlinger til kvinder

Når det kommer til kvinder, har fodtøj også været en vigtig del af deres garderobe. At have sandaler, der danner en farverig regnbue i din samling, har været drømmen for næsten enhver kvinde. Designersandaler har dog været ret populære for at give deres stilfulde udseende en unik charme. Uanset om du leder efter et festligt look eller et officielt formål, har de en række nye designs at bære.

Nye designs af designer sandaler til damer med billeder:

Lad os gå igennem en fantastisk sandalsdesigner, der helt sikkert ville gøre dine omgivelser jaloux.

1. Spidse og striber designer sandaler:

Spidse og striber designer sandaler

Designer sandaler til damer i læder med strimler ser ud til at give et skinnende look. Sandalen får en spids hæl, der er fastgjort de strimler, der omgiver dit ben til anklen med sølvsten på.

2. Slanke Ankle Boot Designer Sandaler:

Elegante ankelstøvle designer sandaler

Den nye designer sandalsamling har inkluderet et slankt ankelstøvledesign, der dækker dit ben fra tåen til anklen. Sandalen er lavet i fløjl og giver en varmeoplevelse.

3. Loafer Designer Sandaler:

Loafer Designer sandaler

Loafer designer sandaler til kvinder har været en velsignelse for kvinder, der elsker at bære noget trendy, men simpelt. Sandalen er lavet af læder med en fløjlsbelægning og let hæl, med en stålbeklædning i enden.

4. Vintage designer sandaler:

Vintage Designer Sandaler:

Damedesignersandaler får nyt håndværk i læder kendt som vintagekollektionen. Sandalerne får afbalancerede hæle med design med åbning af sko og åbning til anklen.

5. Animal Print Designer Sandaler:

Animal Print Designer sandaler

Kvinders designer sandaler, der giver dem det ønskede vilde kattelook, er populært tilgængelige som sandaler med dyretryk. Sandalerne får en leopardhuddesigntekstur i fløjl med høje flade hæle. Det ser lidt sjovt ud, men ok til enhver festtid.

6. Metalliske designer sandaler:

Sandaler i metallisk design

Metalliske designer sandaler kvinder matcher fuldstændig aftenens look. Sandalerne er fremstillet af skinnende læder og får et metallisk look med stribedesign fra fødderne til anklen i bunden stilling. Denne stil foretrækkes mest af firmapiger; den bruges også på nederdelskjole eller jeans.

7. Curvy Gold Designer Sandaler:

Curvy Gold Designer sandaler

Fremstillet i guld og sort, giver de kurvede designerslidesandaler et smadderligt look til brugeren. Sandalen er lavet med en kombination af læder, lærred og fløjl, der giver støtte til hele fødderne til anklen. Denne stil leveres med et gyldenfarvet lag, og det fanger helt sikkert de gode anmeldelser af dit outfit.

8. Bølgede dobbelte designer sandaler:

Bølgede dobbelte designer sandaler

Dobbelt sandals mønsterstil, dette er designet lavet i mørke og lyse farvenuancer med et indre lag i læder og ydre i fløjl. Sandalen får et bølget look med trekantede snit i siderne med en tynd spids bakke. Det passer til dine kontormøder eller venner, der mødes.

9. Traditionelle Beaded Designer Sandaler:

Traditionelle Beaded Designer Sandaler

Et traditionelt præg er givet til designet af de moderne sandaler, hvor de marineblå sandaler er belagt med fløjl. For at gøre dem mere yndige er sandalerne designet med farverige perler på de øverste og nederste strimler. Mest på indisk traditionel sæson bruger piger gerne denne blåfarvede designer sandal på traditionelle outfits.

10. Flip Flop Designer sandaler:

Flip Flop designer sandaler

Kvinders designer sandaler i flip flop får et varigt sommerudvalg med blomstermotiver. Forsiden af ​​klipklapperne har et blomstret design i net med en sølvperle, der omgiver ankeldelen som en åbning. Til enhver strandfest eller festligheder vil denne type sandal og design fange opmærksomheden.

11. Broderi Designer Sandaler:

Broderi designer sandaler

Broderi sandaler har været en afgørende del af sandaler designer. De enkle halvhælede sandaler i læder får en gylden baggrund med lyserøde og hvide stenbroderier på dækningen af ​​den ene side af sandalen. Denne slags sandaler, der bruges af husmødre, de kan lide at prøve denne type sandal til ethvert bryllup eller festfunktioner.

12. Butterfly Designer sandaler:

Butterfly Designer sandaler

Ja, hvis du er fascineret af sommerfugle, ville disse nye sandaler helt sikkert vinde dit hjerte. Sandalerne er lavet af læder med en almindelig front. Bagsiden af ​​sandalerne får høje hæle med et sommerfuglvingedesign og lignende mønster sænker. For det meste foretrækkes også denne type design af college -piger eller unge piger.

13. Prada Tail Designer Sandaler:

Prada Tail Designer Sandaler

Denne slags sandaler til damer kommer i læder med røde og sorte farver. Sandalen er lavet med en dækkende front designet med en fløjlsblomst, og den bageste del får en vinge af Prada. Hvis du vil have et unikt look, så få denne designer sandal til at fange din kære opmærksomhed.

14. Leaf Designer Sandaler:

Leaf Designer sandaler

Disse sandaler til kvinder er lavet af lærred og har et bladstrengedesign på siderne. Lærredet får også lignende stiklinger med en lang blyanthæl for at gøre looket mere sensuelt. Du kan prøve denne sandal på dit kontoroutfit eller ethvert formelt slid.

15. Bubble Heel Sandaler:

Bubble Heel Sandaler

Hvis du leder efter sandaledesigner til dit bryllup, er boblens højhælede sandaler perfekte til din lejlighed. Sandalen i sort får forskellige diamanter og hvide perler afgrænset på den. Du kan bruge dem i henhold til din designerkjole til dit bryllup; prøv dette design på ethvert outfit, du vælger.

Designer sandaler giver generelt et andet look til dine fødder end almindeligt slid. For det meste brugt til fester, bryllupper, aftendatoer og andre lignende funktioner, fremstår det enkle nu også som et fantastisk officielt slid for kvinderne. Hvis du planlægger at lave en god forbinding til en hvilken som helst funktion, så er kun dressing ikke afgørende, du har brug for et godt valg af sandaler. Få nogle smukt udformede sandaler efter eget valg. Køb fra den brede kollektion i designs og farver.