20 fantastiske modeller af brudesandaler er i trend nu

At have et perfekt brudeensemble er alt, hvad vi drømmer om! Fra det perfekte outfit og makeup til matchende tilbehør og fodtøj, alt skulle være det bedste. Til alle de kommende kommende brude har vi noget til dig i denne serie. Brudesandalerne! Ja, du hørte os rigtigt, og vi kan heller ikke indeholde spændingen. Vi kommer med en liste over trendy og perfekte brudebryllupssandaler, der matcher dine bryllupsfester og den store dag. Disse er perfekte fra alle vinkler – udseendet, komforten matcher det elegante brudeoutfit og alt! Hvorfor vente? Lad os nu gå lige frem og se alt om den dejlige bryllupsandalsamling til bruden her.

Hvilken type sandaler er bedst til brudebeklædning?

Nå, der er ikke kun en type brudesandal eller fodtøj at vælge imellem. Brudene har en ny række valg og muligheder, og man kan gå efter stemning, præference, tøj, bryllupets tema og mere! Her er få berømte valg og typer brudesandaler, der bedst passer til den store dag og brudeoutfit!

 • Det bedste og altid stedsegrønne, mest populære valg her går til de komfortable brudesandaler. Bryllupssandalerne fås i en række farver, designs, hælstrukturer, mønstre og designs. Du kan gå med pyntede flotte udseende eller almindelige, men alligevel slanke hæle! De er for populære og er tilgængelige overalt.
 • Vi har almindelige hæle, kiler, ankelremssandaler og hæle, ballerinaer og mere blandt disse sandaler.
 • Vi har endda slip-on sandaler. Disse replikerer chappals. Men de er også meget præmie i udseende og komfort. Disse er lette at bære og fjerne og fås i en række designs og mønstre.
 • Pumper og muldyr må heller ikke gå glip af. De er alt for smukke og kan passe i vestlige og feminine brude -outfits.
 • De traditionelle brude med den mest traditionelle klædedragt, kolhapuris og juttis er bedst.
 • De funky brude, her går vi! Hvad med at bære sko til dit bryllup? Hvor mærkeligt og underligt det end kan lyde, lad os fortælle dig, det er også ret trendy og funky i øjeblikket. Der er en separat sektion kaldet brude sneakers, tjek dem også ud!

Sådan vælger du og ting at huske, når du køber brudesandaler:

Godt, der er altid hits og savner. Hvordan sikrer vi, at vores bryllupsensemble er perfekt, uden at der er adgang til fejl? Her er få idéer til, hvordan du vælger de ideelle og passende sandaler til et bryllupsbrud!

 • Komfort er den vigtigste, vi alle ofte har en tendens til at savne. Gå aldrig glip af, hvor let det er at bære dem.
 • Tjek om matchning med dit ensemble. Er dit outfit lehenga eller saree? Eller er du iført en lang kjole og et lækkert outfit? Se hvordan sandalerne passer bedst ind.
 • Gå til den rigtige farve, der matcher dit outfit såvel som din hudtone. Vi går ofte efter bling og sydende udseende, men tjek, hvor godt det matcher farven. Eller man kan endda gå efter neutrale farver som rosaguld, sølv.

Tips til overvejelse ved brug af brudesandaler:

Nå, vi har endda et sæt pro-tips kun til dig! Følg disse ideer for at sikre, at du har de rigtige sko og bryllupsandaler til damer og har dem rigtigt.

 • Har altid en backup. Hold to par brudesko og sandaler. Du ved aldrig, hvad der kan gå galt ved enhver bevægelse, og vi vil ikke freak out!
 • Øv og øv. Du danser eller går og løber for meget rundt eller står alt for længe. Se, hvor godt de passer til dine krav.
 • Og vi gentager, men alligevel er det vigtigt – tjek komforten! Læg større vægt på komfort end udseende og farver!

Smukke og nyeste brudesandaler i Indien med fotos:

Her nedenfor er nogle af de bedste brudesandaler med billeder, der er tilgængelige i Indien, som følger:

1. Klit:

Brudesandaler

For kvinder er skønhed vigtigst i hendes liv. Beklædningsprodukter er nødvendige for at være unikke. Blandt dem er fodtøj et. Dune er virksomheden, der blev etableret i 1992 i Det Forenede Kongerige. Dune er kendt som verdens modehovedstad. Produkter fra Dune er smukke og designet stilfuldt. Denne mærkeskoede brudesandal har endda en slank mellemhæl.

2. Benjamin Adams Bryllup:

Brudesandaler 2

Benjamin Adams fodtøjskollektion tilbyder luksuriøse brudesandaler i klassisk stil. Disse vil være elegante. Med Swarovski -sandaler og vidunderlige vintage -ornamenter vil sandalerne se meget specifikke ud. Sandaler er fuldt ud pålidelige. Benjamin -sandaler har de fleste stilarter, der fås i elfenbensfarvet silkesatin og hvid.

3. Smukke brudesandaler:

Brudesandaler 3

Smukke brudesandaler er meget specielle, fordi de kun er designet i forbindelse med brudesamlinger. Det har enorme samlinger af brudesandaler i det. Mest tilgængelige farver i brudekollektioner er hvid og elfenben satin. Selv champagne og blå er også tilgængelige i den. Smukke sandaler vil ikke kun være smukke, men også funklende.

4. VKC Pride Bridal Sandal:

Brudesandaler.4

Denne blomst Brudesandal er en strålende en, der består af al skønhed, der findes på indiske markeder. Det er en nødvendighed og samling for hver brud. Det har et godt look med skinnende sten på fodtøjet. Godt dygtige designere designer entydigt denne type brudesandaler. Sådan at brude vil være meget specifik og attraktiv ved hendes bryllup.

5. Blue By Betsey:

Brudesandaler 5

Blue by Betsey navn blev efterfulgt af dets grundlægger, Blue af Betsey Johnson Stella. Dens samlinger er meget berømte for brylluppet. Det særlige ved denne sandal er såler er menneskeskabte. Sandaler er fleksible og kan let justeres til en bruger. Det er designet på en smuk måde, så sandaler er iøjnefaldende. Dette er en af ​​de bedste indiske brudesandaler med et stilfuldt look.

6. Davids brude:

Brudesandaler 6

Davids brude er et komplet fodtøjsfirma. Det har en masse samlinger af fodtøj. Fodtøj inkluderer flip-flops, kiler og sandaler. I sandaler har Davids mærke en brudesandalsamling. Disse sandaler vil være perfekte med en brudekjole. De mest sete farver i dette mærke er kun hvide. Dette vil være den perfekte kombination til en brudekjole. Hælen vil ikke være så høj. Det er fuldstændigt foret og importeret.

7. Nina:

Brudesandaler 7

Nina er et velkendt mærke til damer med vidunderlige brudesandaler i Indien. Det har en bred vifte af designs, som Nina Ryoko, Nina Karen, Nina Rhonae osv. Det er et af de bedste mærker af brudesandaler. Det har unikke designs, som dygtige håndværkere har et helt specielt håndværk. Sandalerne har en lædersål med en spids tå og pumpe. Den fås i satinmateriale. Disse sandaler er importeret.

8. Touch-ups:

Brudesandaler 8

For at glamme op til brylluppet skal brudene have sandaler på. Disse er fantastiske metalliske sandaler med t-rem. Sålen består af læder, satin og syntetisk. Sandalerne vil have en justerbar enkelt rygstrop, som hjælper med at passe til sandalen.

9. Den gyldne brudesko:

Branded brudesandaler 9

Her har vi en af ​​de flotteste brudesandalsko nogensinde. Denne særlige designer brude sandal har et virkelig dragende mønster i hele kroppen og vil være helt velegnet til bryllup. Det vil gå hånd i hånd med en smuk brudekjole og vil have alle øjne på dig. Én ting kan være sikker på, at når du bærer denne sko, vil alle øjne være på dig. Skoen falder ind under kategorien sko til brudehæl til kvinder og er en af ​​de mest slidte smarte sko i disse dage.

10. Beverly Feldman -sko:

Brudesandaler med mærker 10

Denne sko hedder “den flirtende blomst”. Det vil gå hånd i hånd med en smuk hvid brudekjole og tilbyde bruden, der skinner, som enhver pige kræver eller ønsker at have ved deres bryllup. Blomstertilbehøret udført i skoens øverste endehjørne er en af ​​de største attraktioner. I første omgang kan du føle en lille kildring, men du vil være i stand til at kontrollere dine sanser, når du dyrker denne sko. Hælen får den til at se så smuk ud, at næsten enhver brud derude vil være ivrige efter at vise denne designer brudesko.

11. Golden Criss Cross Bridal Sandal Sko til kvinder:

Branded brudesandaler 11

Leder du efter en flot brudesandal til sport ved dit bryllup? Så kan dette siges at være en af ​​de mest egnede designer brudesandaler sko til dig. Den har farven gylden, hvilket er hovedårsagen til tiltrækningen af ​​denne sko. Hælmønsteret ser ganske behageligt ud. Og bortset fra alt dette er det forreste krydset mønster denne skos primære dragning. Det blyanthæl-lignende mønster i bunden får det til at se meget elegant ud, og næsten alle vil have sport på denne sko på deres særlige dag. Det kan også siges at være en passende bryllupssko efter fest.

12. The White Satin Slingback:

Branded brudesandaler 12

Denne Stuart Weitzman -sko er bestemt en af ​​de fineste ting at dekorere dine fødder med. Det mønster, som denne sko har foran (sløjfen) er det bedste ved denne sko. Det er det, der gør denne sko attraktiv i første omgang. Hælen ser ganske velegnet ud at have på, hvilket reducerer angsten for at snuble. En kvinde vil se ekstremt høj ud iført denne sandal, og den vil også let klare din vægt.

13. Kate Spade Wedding Sandal Shoe:

Brudesandaler med mærker 13

Leder du efter en elegant bryllupssandalsko? Tag et godt kig på denne skønhed. Dette er noget, der automatisk vil gøre dig guddommelig, så snart du sætter dette på benene. Måden at designe denne sko på er værd at nævne. Det ser ikke for fancy ud i første omgang. Men igen, når du tager et godt kig på denne skønhed, vil du indse, hvor anderledes designet er på forsiden af ​​denne sko. Det vil skjule fingeren midlertidigt og afsløre den midterste del og fodens ankel. Således er det en af ​​de mest attraktive brudesandalsko derude for brude, der leder efter noget nyt til sporten ved deres bryllup.

14. Den Røde Diamant:

Branded brudesandaler 14

Dette er uden tvivl en af ​​de flotteste designer brudesandaler nogensinde. Skoene ligner, at de består af nogle rødfarvede diamanter. Rød er en af ​​kvinders yndlingsfarver, og hvem elsker ikke diamanter? Så denne sko kan siges at være en af ​​de flotteste røde brudesandalsko nogensinde. Det mousserende mønster udført på dette spredes i hele kroppen, og det kan siges at være en af ​​de mest egnede brudesandalsko nogensinde.

15. Loeffler Randal Wedding Heel Sandal Sko:

Mærket brude sandaler 15

Hvis du leder efter den nyeste designer sandalsko derude til brude, så bør du overveje denne i første omgang. Det er ganske behageligt og har meget plads til luften at passere. Du vil dog kræve rene fødder for at dyrke denne form for sandalbrudesko. Dette designermateriale er nok et af de mest imponerende, du nogensinde vil komme igennem. Det passer til alle kvinder, der ønsker at se det smukkeste ud på deres bryllupsdag.

16. Jason Wu Designer Bridal Sandal Sko:

Mærket brude sandaler 16

Denne særlige Jason Wu er noget, der helt vil blæse i dit sind. Designermønsteret, som denne sko følger, er meget smukt, og det kan være noget, du kan bære for at dæmpe dem, der dømte din skønhed. Den udvendige skønhed i denne sandal vil få brugeren til at se elegant ud, og den indvendige komfort giver dig selvtillid. Det er den perfekte kombination af skønhed med den nyeste mode.

17. Skønhed med størrelse til bryllup:

Branded brudesandaler 17

Dette er en virkelig stor bryllupssandal, og det er også noget unikt. Designertrykket i denne sko er uden sammenligning. Vedhæftede filer øger den attraktive egenskab ved denne sko, og for alle de gode egenskaber er det en af ​​de bedste brudesandalsko der findes.

18. Aruna Seth -miraklet:

Branded brudesandaler 18

Dette er endnu en designer sandal derude, der kommer med et elegant touch. Mønsteret, som denne sandalsko viser frem i den forreste del, er uforligneligt, og mønsteret, der er udført på den, er også ganske dragende. Du vil blive helt forelsket i den måde, skoen er designet på her.

19. The Twisted Allure:

Branded brudesandaler 19

Dette er Ivanka Trump brudesignersandalsko, og den er perfekt til aftenfester. Du var centrum for tiltrækning under brylluppet, og om aftenen vil du kunne sætte scenen i brand med denne sko.

20. Den smarte brude sko i læder:

Branded brudesandaler 20

Med denne sko på, vil du ligne den eneste smukke ting, der går i bryllupssalen. Det er enkelt, men rimelig stilfuldt på samme tid. Det vil tilbyde dig komforten og tilliden til at bære rent læder. Der er brudesandaler tilgængelige via populære websteder.

Vi håber, at du nød at udforske denne liste over fantastiske bryllupssandaler og hæle designs og mønstre. Disse modeller er populære og nyeste nu, og vi satser på, at de kan tilføre en masse værdi til din bryllupskollektion. Prøv disse og fortæl os, hvilket er dit foretrukne valg i disse for dig? Vi elsker at høre fra dig!