8 bedste sorte sandaler til kvinder

I fodtøj fås mange designs og modeller til kvinder. Der findes flere fodtøjsmærker til kvinder. Fodtøj har flere modeller som flip-flops, kiler, hæle og sandaler. Hver har sin egen stil og design. Hvert fodtøj har sit eget udseende og design. Fodtøj fås i flere forskellige farver.

Designere designer i forskellige farver for at nå kundetilfredsheden. Kvinder vælger sandalerne i henhold til hendes krav baseret på, om den pågældende sandal passer til hendes fod eller ej. Nogle af farvesandalerne diskuteres. Nogle mærker, der har sorte sandaler, er.

1. NordStrom:

sorte sandaler

Det er en amerikansk eksklusiv mode, der blev grundlagt af John W.Nordstrom og Carl F. Wallin. Hovedkvarteret er placeret i Seattle i Washington i USA. Det blev lanceret i år 1901. Det har mange datterselskaber. Det fremstiller mange sandaler med unikke designs og især sort vil se meget attraktivt ud.

2. Dr. Scholl:

Sorte sandaler til kvinder 2

Far til Dr. Scholl er William Mathias Scholl. Det startede i år 1906 i England. Det har komplette fodplejeprodukter. Det serverer med sine forskellige designs og stilarter globalt med flere sorter. I 1971 blev det medlem af Fortune 500. Det fungerer som patent på 1000 fodplejeprodukter. Flere forskellige modeller af sandaler er tilgængelige i dette mærke. Materiale, der bruges til fremstilling af sål og dens dele er læder. Den har mange slags sandaler i sort farve.

3. Billabong Sunshine Amor Sandal:

Sorte sandaler til kvinder 3

Billabong Sunshine amor sandal har forskelligt design. Disse sandaler vil holde fødderne til at se godt ud. Den har en gladiator sandal med blonder oplukning. Den er lavet af læder. Ydersålen er af gummi og er slidstærk at have på. Denne sandal er importeret fra producenterne. Det betyder, at det vil blive importeret fra andre lande.

4. Topbutik:

Sorte sandaler til kvinder 4

Top shop blev grundlagt i 1964. Nøglepersoner i denne butik er Philip Green CEO og Katie Foster Managing Director. Forløber for fabrikken i topbutikken er Peter Robinson. Hovedkvarteret ligger i London i Storbritannien. Det betjente over 500 butikker i 40 lande. Det er detailmode. Dens produkter består af læder og eksporteres til alle lande globalt.

5. Bata:

Sorte sandaler til kvinder 5

Grundlægger af Bata er Tomas Bata. Så branchens navn efterfølges af Tomas Bata. Bata er et berømt fodmærke rundt om i verden. Det er velkendt fodtøjsmærke med forskellige modeller fra børn til ældre mennesker. Det er komplet fodslidindustri. Det er et meget specielt mærke, fordi det anvendte materiale er komplet læder. Det har slogan kaldet Jeg elsker mine sko. Hovedsædet ligger i Lausanne i Schweiz. Det betjener omkring 5000 forhandlere i omkring 70 lande siden 1894. Unikke designs er tilgængelige. Den har multikollektion til fodtøj til kvinder. Generelt tilgængelig farve på Bata er kun sort. Så sandaler i sort, der er iøjnefaldende og rent lavet af læder, giver lang levetid for sandaler afhænger af brugen.

6. Carlton sorte sandaler:

Sorte sandaler til kvinder 6

Carlton London sorte sandaler til kvinder vil være meget stilfuldt og trendy fodtøj. Den har syntetiske over- og foringssandaler med en spændelukning, der giver fødderne fleksibel komfort. Disse er udlånt med fastere fodfæste med ydersål i gummi.

7. Catwalk:

Sorte sandaler til kvinder 7

Catwalk er et velkendt mærke til fodtøj til kvinder. Det producerer flere designs i sort farve. Det bruger godt møbleret materiale til fremstilling af produktet. Produkterne fra catwalk importeres.

8. Shoetopia:

Sorte sandaler til kvinder 8

Shoetopia er mærke tilgængelig i Californien. Disse er designet efter modeverdenen. Det giver uendelig komfort og twist i henhold til dansegulvet.