9 bedste kvinders brune sandaler med flade og høje hæle designs

Sandaler bruges i vid udstrækning af damerne som deres foretrukne fodtøj til alle tider. Sammenlignet med skokategorierne giver denne type fodtøj det attraktive udseende og går heller ikke på kompromis med komforten. Brune sandaler er en af ​​de bedste blandt sandaldesignerne.

Nyeste og stilfulde brune sandaler til damer med billeder:

Nedenfor er nogle af sorterne af kvinders brune skraverede sandaler, der betragtes som Top 9,

1. Brune Gladiator Sandaler:

Brune Gladiator sandaler

Gladiator sandaler er en slags fodtøj, der kan bæres op til knæet. De bruges altid med shorts eller miniskørter. Brunt læder og gladiatortype foretrækkes for det meste af de fleste damer, så de passer til deres tøj. Disse slags sandaler kan bruges på alle årstider. Sandalerne i ovenstående link er af en fladhælet type og luftige for at mærke komforten.

2. Wedge brune sandaler:

Wedge brune sandaler

Tag et kig på disse søde brune sandaler, som har en slags hæl, der kaldes kiler. Disse typer af brune stroppede sandaler er praktiske for de damer, der ikke er interesseret i en præcis hæl. I ovenstående link kan du se typen af ​​hæl og ser så smuk ud med sit elegante design. Denne smukke serie damesandaler passer meget godt til enhver form for udsyn.

3. Brune flip -flop -sandaler:

Brune flip -flop sandaler

Alle aldre af piger og damer accepterer i vid udstrækning flip -flops. Må det være et barn eller en voksen, denne serie af tendensen betragtes som en all-time favorit. Børn nyder denne slags fodtøj på farten. Mine damer, der er på kontoret, gør meget godt brug af det. Og også teenagere kan lide det til deres daglige brug. Billedet i ovenstående forbinder også den brune lædertype og har et spænde til anklen. Den har også en rem indlejret med sten på den for at få det slående look.

4. Designer brune sandaler:

Designer brune sandaler

Oplev dette attraktive par mørkebrune sandaler, der betragtes som designer kategorier. Sandalerne af designertypen bruges til at bære ved en særlig lejlighed for at få det unikke look. Denne sandal er bredt dækket med en strikket blonder af et polyfibermateriale. Det lader os føle sig godt tilpas og giver helt sikkert et elegant look.

5. Flatbed brune sandaler:

Flatbed brun sandal

Slå dig sammen med disse flade brune sandaler med dit yndlingsoutfit for at få dig til at se ekstraordinær og karakteristisk ud. Der er ingen tvivl om, at du skal lave dine fødder, føle trøsten. Den slidte frontlukning og justerbare spænder af anklen er dens højdepunkter. Den kan findes i forskellige nuancer af brun, hvis du leder efter netop denne brune nuance.

6. Stiletto brune sandaler:

Stiletto brune sandaler

Ovenstående link har brunhælede sandaler, der hører under kategorien stilethæl. Denne slags hæl har minimum 5 mm lang høj hæl. Og også det er en skarp spids slags. Damer, der sidder fast i modeverdenen og er villige til at vise deres stil frem, ejer denne type sandaler. Ikke alle kvinder foretrækker en sådan type. Men det kan ses båret af berømthederne på højdepunktet.

7. Brown Tip Toe Sandaler:

Brune tip tå sandaler

Det er en af ​​de lyse brune nuancer, der er mere attraktiv. Materialet, der bruges til at dække fodlukningen, er brun skraveret fløjl. Sandalerne bruger den høje hæl, der er cirka 8 mm. Og den er perfekt til en catwalk med det bedste fremvisning af kjolerne.

8. Brune Pumps Sandaler:

Brune pumps sandaler

Pumps er intet andet end en type sandaler, der har hæltypen som vist i linket ovenfor. De brune hæle og beskrev alsidigheden og den enestående stil. Kvinder, der elsker højhælede sandaler, foretrækker også at bære disse højhælede pumps af boksetype.

9. Sling tilbage brune sandaler:

Sling tilbage brune sandaler

Sandaler med hæl og slingback er den type damefodtøj, der har stropperne i krydsning enten på hælens bagside eller anklen. Disse typer er efterspørgsel af den grund, at de er meget bekvemme at have på og så velegnede, at de er perfekte.

Uanset årstiden og uanset hvilken anledning det er. Der er forskellige slags sandaler, der falder ind under forskellige kategorier. Flere områder at vælge imellem størrelser, former, nuancer og selvfølgelig hæltypen. Opdag disse brune skraverede sandaler, der passer til dine præferencer.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80