9 Seneste kvinders snøre-sandaler, der matcher ethvert outfit

Snøresandaler er en af ​​velsignelserne i sandalens kategori. De kan bruges i mange forskellige stilarter. Med snørebåndene bundet højt giver et stilfuldt look, snørebånd giver et afslappet udseende og ved anklen efterlader det behageligt hele dagen. Disse er meget foretrukne om sommeren på grund af dens åbne struktur. Blonder sandaler giver et smukt look, selv med den enkleste påklædning.

Bedste snørresandaler til kvinder med billeder:

Nogle af de mest fantastiske snørresandaler er kort beskrevet,

1. SANDAL MED HØJ HÆL

HØJ HÆLE SNØRESANDAL

Disse sandaler er nogensinde smukke. En simpel almindelig sort, brun eller nøgen farve giver et sexet look. De kan vikles højt op til låret eller ved anklen. Et par højhælede snøre-sandaler vil gå amok ved enhver lejlighed.

2. FLAD GLADIATOR:

FLAD GLADIATOR

Disse er snøre flade sandaler. Det er mere af komfort og perfektion med enhver casuals og sommertøj. De kan snøres i enhver form. En flad gladiator er et must for sommersandalsrotationen. Du kan aldrig blive udmattet af at bære denne flade snøre-sandal i længere timer.

3. CUTOUT WEDGE:

CUTOUT KIL

Disse handler mere om stil og mode. En medium hæl med brun snøresandal, der når til anklelængden, passer godt til enhver lejlighed. De går med enhver jeans, western eller endda nogle gange med etnisk slid. De er værd at købe.

4. POM POM LACE-UP SANDAL:

POM POM LACE UP SANDAL

Pompomsandaler med snøring er en af ​​de unikke stilarter med snøresandaler. De har en åben tå-krydsrem med farverige pomponer. Ryst dine pomponer med grafiske skjorter og jeansshorts og se smuk ud. En guldsnøresandal med disse farverige poms ser sød ud.

5. KNOTTED LACE-UP SANDALER:

KNOTTED LACE UP SANDALER

Disse sandaler er kendt for deres enkelhed. Knob i snørebåndene er dens hovedtræk, der får selv en simpel flip -flop til at se yndig ud. De er meget seje og passer godt til enhver form for fritidstøj.

6. Kinesisk vaskeri CAVALRY snøre sandaler:

KINESISK VASKENDE CAVALRY LACE UP SANDALER

Disse er stedsegrønne og evige designer snørebånd med hæl. De kan være med en høj hæl eller endda med korte hæle. De passer godt til alle former for påklædning. Let at vedligeholde og spare hele dagen ude.

7. LACE-UP STØVLER:

SNØRSTØVLER

En stilerklæring til at se varm og sexet ud blandt hundredvis kan kun være med et par snørestøvler. De er skøre og stilrene. De er hovedsageligt til vestlige påklædninger. Shorts med et par snørestøvler er perfekte til enhver aften.

8. DESIGNER LACE UP SANDAL:

DESIGNER LACE UP SANDAL

En smuk rød højspids hæl med en stilfuld busket blonder op til anklen ser fantastisk ud. En designer sandal bærer kollektion, selv med en almindelig hvid snøresandal er vanvittig. Hvis du er ret sikker på at balancere med punkthæl, er disse sorter den bedste løsning. Som de går med enhver vestlig eller etnisk slidstilarter.

9. STILETTO:

STILETTO

Som navnet antyder, er disse den højere ende af hæle kendt som dræberhæl med en blid snøring op ved anklen eller til kalven. Sandaler med snørehæl er som normalt smukke. De er til deres tynde og skarpe hæle, der kan blive op til 8 tommer lange.

Når det handler om kvindersandaler, er det ikke mindre end et hav. Der er ingen grænser for snørede sandaler. De er altid smukke i deres stil og mønster. Blonder sandaler, flade eller hæl, støvler eller pomponer har alle deres unikke kreativitet. Tag en af ​​dem; du kan ikke lade være med at samle nogle flere.