9 Seneste og yndlingsstrandsandaler til kvinder og mænd

Strandsandaler er det mest behagelige fodtøj, man kan have. Mens de går på en strand i varmt vejr, foretrækker folk generelt at bære løse t-shirts og Capri med strandsandaler. Strandsandaler er åbne og luftige. Kolde bølger passerer i nærheden af ​​strande, og folk i strandsandal slapper lidt af fra varm atmosfære. Når man skal på ferie nær stranden, shopper folk alt nyt. Og en af ​​dem er strandsandal.

Enkle og bedste strandsandaler til kvinder og mænd:

Der findes mange flotte designs i strandsandaler, som er for bløde og glatte til at have på nær stranden. Det giver dig den største afslapning.

1. Håndlavede strandsandaler:

Håndlavede strand sandaler

Dette er virkelig en fantastisk sandal til kvinder. Den er håndlavet og har en tyk rem med spænde på anklen. Der hænger flok farverige strenge med to gyldne kæder. Der er et zigzagmønster på ankelremmen. Der er et tricolor pildesign på tynde stropper.

2. Pompom Beach Sandaler:

PomPom Beach Sandal

I denne strand sandal vil kvinder tiltrække opmærksomhed fra andre mennesker på stranden. Der er en rund tynd brun læderrem, der dækker ankelområdet dekoreret med lille rund turkis sten og tre store trådkugler. Der er endda dinglende trådbunke, der ser simpelthen fantastisk ud.

3. Sandaler i læder:

Sandaler i læder

I denne strandsandal vil mænd føle sig luftige. Der er et krydsmønster af sort læder fastgjort med et lige sort læder over fingrene. Hele sandalen er som åben, så dit ben vil føle bølgerne af kølig atmosfære. De enkle sandaler til stranden ser flotte ud.

4. Buckle Beach Sandaler:

Buckle Beach sandaler

Dette er herresandsandal med beroligende base. Der er et firkantet mønster på bunden med en varm fornemmelse. Der er to spænder design i denne sandal med et krydsgråt læder. Der er hård sål på bagsiden af ​​sandalen, som giver dig stram og sikker gåtur om sommeren.

5. Criss Cross Beach Sandal:

Criss Cross Beach Sandal

Dette er sandalstrande i unik farve til mænd. Den orange farve sandal ser ny og sjælden ud. Dette er stilfuldt med almindeligt arbejde. Der er to krydsningsmønstre foran på sandalen med rem, der dækker foden. Der er et prikmønster over hjørnet af sandalen.

6. Sandaler med stor blomst besat:

Big Flower Studded Beach Sandal

Dette er en ekstremt fantastisk damestrandsandal med et stort blomstermønster besat over sandal. Der er en meget blomstrende blomst er blevet skabt med stof. Der er et to lag guldkugler fastgjort med læder over anklen med et sødt spænde.

7. Thick Bottom Beach Sandal:

Thick Bottom Beach Sandal

Det er røde sandaler til kvinder med tyk bund. Tyk bund beskytter dig mod at blive foden beskidt af strandsand. Der er det dejlige hjerte besat med tre små bolde. Rød sandal ser altid sød ud for damer.

8. Golden Beading Beach Sandal:

Golden Beading Beach Sandal

Det er forbløffende og designer strand sandal. Der er så mange søde guldperler, der er besat over forsiden af ​​sandalen. Sandalens farve er to skraverede, dvs. lys og mørk. Disse bundter af guldperler fanger offentligheden. Denne sandal tilføjer glamour til din dressing.

9. Bryllup Beach Sandal:

Bryllup Beach Sandal

Dette er den hvide strandsandal til bruden. Når der arrangeres et temabaseret bryllup på stranden, bærer bruden generelt denne type strandsandal. Dette har ikke nogen base. Der er kun snørebånd på den øverste del af foden med skinnende arbejde. Dette ser så attraktivt og smukt ud for damerne.

Der er forskellige antal behagelige designsandaler til mænd og kvinder. Det forbedrer dit overordnede udseende og personlighed. Disse sandaler til strandtøj er ekstremt hyggelige og sikre. Det ser elskværdigt og elegant ud med velstillede udseende. Dette tilføjer charme og magi i din gåtur. En fin sandal vil inspirere dig til at gå nær stranden og rive opmærksomheden på din sandal væk.