Top 9 mænds og kvinders slip på sandaler i komfortable stilarter

Ligesom modemarkedet har givet attraktive designs til beklædningsgenstande, får fodtøjet på samme måde også behørig betydning for et komplet udseende. Med forskellige attraktive designs har fodtøjsindustrien givet et nyt mønster til de unge. Ja, slip on sandalerne kommer med et simpelt, men stilfuldt look, som kan bæres til både officielt og lejlighedsvis look.

Søde og stilfulde slip -on sandaler til kvinder og mænd:

Her er nogle bredt anvendelige kvinder og herreslip -sandaler, du måske vil tilføje til din samling.

1. Flat Sandal Design til både mænd og kvinder:

Flat Sandal Design til både mænd og kvinder

Slip in sandaler får et behageligt strejf med flade designs. Sandalerne får også en bred hvid læderslip med kurvet bund for korrekt greb, mens du går.

2. Beach Slip-on sandaler til mænd:

Sandaler til mænd på stranden

Et mænds slip on sandals -design, der er lavet perfekt egnet til strande, er givet en fast tå til slutdesign. Sandalen er også gjort en lille dybde for at få et greb om sandet på stranden. Du føler dig sikker, mens du bruger dette.

3. Floral Design Slip-on Sandal til kvinder:

Floral Design Slip-on Sandal til kvinder

Slip on sandals kvinder får et nyt design med dual strip design og let hæl. Strimlerne er forbundet med et blomstermønster lavet af fløjl, understøttet af et lærred. Du får en pudefornemmelse, mens du prøver denne sandal, lille lædersnit på overdelen.

4. Stilfuld slip-on sandal til kvinder:

Stilfuld slip-on sandal til kvinder

Et sort slip on sandals -design, der kan bæres til både festtøj og lejlighedsvis slid, er lavet ved hjælp af stof og skinnende diamanter. Sandalen får en tå til sidegreb med en flad hæl. Dine tæer er pæne at afsløre ved denne sandal, virkelig et fantastisk look. På ethvert outfit, det understøtter til gåture.

5. Cross Slip Sandal til mænd:

Cross Slip Sandal til mænd

Lædersandaler med et lærredsområde, fantastisk design til somre. Slip on sandals herredesign med krydsglider med en tyk tekstur er et perfekt design til rutinemæssigt slid eller til somre.

6. Sketchers Sandaler til mænd:

Sketchers Sandaler til mænd

Vil du gerne have det trendy look til både kontorer og udflugter! Et slip i sandaledesign, der giver forskellige slips forbundet med hinanden, der danner et komplet dæksel til fødderne, er kendt som sketchers.

7. Slip-on sandaler foran til mænd:

Slip-on sandaler foran til mænd

Læder slip på sandaler til mænd er lavet med en glat tekstur og tre slips, der danner et ordentligt greb på forsiden og bagsiden. Med en bådlignende design får sandalerne et fladt look.

8. Velvet Slip-on Heel Sandaler til kvinder:

Velvet Slip-on Heel Sandaler til kvinder

Ladies slip på sandaler med hæle og en fløjlsagtig berøring observeres for lejlighedsvis slid i funktioner. Sandalerne er dækket med fløjl på lærred og givet spændefiksering foran med en lille charme på.

9. Broderi -kig på slip -sandaler til kvinder:

Broderi Peep på slip -sandaler til kvinder

Kvinders slip på sandaler med et traditionelt præg får et komplet topdæksel med broderimotiver ved hjælp af farverige perler på dem. Sandalen får også et fladt udseende med et båndbetræk bagved for at holde ordentligt.

Sandaler med slip på er for det meste lavet af læder, lærred og stof med den største nøjagtighed for at give den nødvendige komfort og balance til brugeren. Nogle af sandalerne er også vandtætte, hvilket gør dem holdbare i monsuner. Disse typer af slip -on sandaler er fra værdifulde versioner, det giver stor passion for kunden. Læder slip på sandal vil være et godt valg blandt dit valg af brede kollektioner i denne serie. Få nogle smukke slip -on sandaler til din almindelige brug.