15 legszebb Nalli Sarees kollekció képekkel

A Nalli sarees a legjobbak közé tartozik a hagyományos indiai női ruházat kategóriában. Nalli a dél -indiai büszkeség, és a 80+ éves brad Kanchipuramra és selyemszárnyra specializálódott. Ebben a cikkben megfelelő képeket és élénk leírást nyújtunk ennek a márkának a legjobb saree -jairól. Némelyikük a tervező mintáját követi, néhány pedig egyszerű.

A Nalli Sarees legnépszerűbb gyűjteménye képekkel:

Az alábbi katalóguslistában lesz alkalmi és parti viselet, és remélhetőleg megtalálja kedvenc Nalli saree -jét a legjobb 15 Nalli saree között az alábbiakban tárgyaltakban.

1. Tiszta selyem Saree Nalli:

Tiszta selyem Saree Nalli

Ez a Nalli selyem szári minden idők egyik legjobban kinéző szárija. Ez a szári sport művészi mintája egészen elképesztő, és egész jól néz ki a teljes ujjú blúzokkal. Ha esküvői szárire van szüksége, akkor ez teljesen alkalmas erre a célra. Ennek a szári sportnak az elülső mintája teljesen elképesztő, és alkalmas lesz különleges események viselésére. A saree -t egy neves dél -indiai tervező jól megtervezte, és elmondható, hogy az egyik legfinomabb Nalli saree, amelyen valaha is át fog menni.

2. A legújabb tervező Nalli Saree:

Legújabb tervező Nalli Saree

A márka most indította el a vonzó sarees új kollekcióját. Ez a fajta szerepel a legújabb tervezői szárik listáján, és minden vonzó tulajdonsága miatt, amelyet ez a szári megjelenít, elmondható, hogy az egyik legszebb Nalli saree, amelyet egy nő valaha talál. A színe meglehetősen józan. Ugyanakkor a design meglehetősen ünnepi, így a saree több célra is viselhető.

3. Az alkalmi viselet selyem Saree:

Az alkalmi viselet selyem Saree

Annak ellenére, hogy ez egy alkalmi viseletű szári, ez az egyik legjobb. Ez a lágy selyem szári mintája egészen elképesztő, és alkalmas lesz a legtöbb nő számára, akik hajlandók sportolni egyszerűbb oldalukat, és ugyanakkor vonzónak tűnnek. A színek és a formatervezés egyszerű, és minden jó okból elmondható, hogy ez minden idők egyik legjobb saree -je. Ha valami teljesen csábító dolgot keresel, akkor ez lesz az egyik legszebb saree, amelyet az esküvőn viselhetsz.

4. A nehéz hímzett zöld Nalli Saree:

A nehéz hímzett zöld Nalli Saree

Ez egy gyönyörűen hímzett szári, gyönyörű mintával. Ha valami csábító dologra van szüksége, akkor ez lehet a megfelelő szári az Ön számára. A zöld színű saree tökéletesen illeszkedik a blúz kék színéhez, és ez a két hagyományos elem gyönyörű dolgot alkot, amelyet a nő itt megjelenít. A minta, amelyet ez a szári követ, valóban elképesztő, és az egész testen végzett patterek teszik ezt annyira vonzóvá. A zöld szári követi a dél -indiai szári trendet, és ezért még csábítóbbnak tűnik.

5. A pávatoll nyomtatott Nalli Saree:

A pávatoll nyomtatott Nalli Saree

Ha szüksége van minden idők egyik legcsábítóbb saree -jére, akkor jobb, ha alaposan megnézi ezt. A saree nyomtatási módja meglehetősen lenyűgöző, és jól fog kinézni bárkinek és mindenkinek. Ha ezt a szárit egy különleges eseményen viszi, akkor a leglenyűgözőbb nőnek tűnik.

6. A Nalli Diwali ellenőrzi a Saree kollekciót:

A Nalli Diwali ellenőrzi a Szári kollekciót

Ez a Nalli selyem ellenőrző szári alkalmas a Diwali fesztiválra. Nagyon élénk színű, és egyszerűen vonzza minden hölgyet. Sportolhat, és fényesebben ragyoghat, mint a tűzijáték. Itt a szári határt erősen pallúban tervezték. És a határon gyönyörű munkák vannak.

7. A tamil stílusú Nalli Saree:

A tamil stílusú Nalli Saree

Ez egy gyönyörű Nalli saree, amely a Tamil Nadu tervezői mintát követi. A félelmetes minta, amely ezen a szárin jelenik meg, elsősorban lenyűgözőnek tűnik. A szín és a minta miatt nagyszerű. Nalli selyem esküvői szári kollekciónak is tekintik, amelyet népszerűen keresnek.

8. A dél -indiai stílusú Nalli Saree:

A dél -indiai stílusú Nalli Saree

Itt van egy Nalli szári mindazoknak, akik gyönyörűen szeretnék sportolni dél -indiai szárijukat. A blúz az egyik legjobb dolog ebben a száriban, és ez teszi a tökéletes indiai nők kinézetét minden idők etnikai kombinációjává. Próbáljon ki néhány mintát a blúzával, és illessze össze egy megfelelő színű blúzzal. A minimális ékszerek jól illeszkednek ehhez. Válassza ki az alkalomhoz illő legjobb színeket.

9. A Royal Nalli Saree:

A Royal Nalli Saree

Ez inkább egy menyasszonyi szári, és minden idők egyik legjobban megjelenített saree -ja. Ez a Nalli sarees kategóriába tartozik, és oka a szári tervezők büszkeségének a dél -indiai szári trendben. A világos minták szemet gyönyörködtetőek és a Nalli selyem saree kollekció alá tartoznak. Büszkélkedjen stílusosan, és illesszen hozzájuk megfelelő blúzt.

10. A bézs Nalli Saree:

A bézs Nalli Saree

A bézs szín olyan gyönyörűen jelenik meg itt, hogy mindenki csodálja, ahogy a sportoló nőnek látszik. Ha valami klasszit és teljesen újat keres a piacon, akkor ez lehet a megfelelő az Ön számára. Nem lehet egyszerűen tagadni azt a csábító mintát, amelyet sportol. Válasszon kontrasztos színeket. Ha valami egyszerűt, de mégis szépet keres, itt van valami, amit ki kell próbálnia. Párosítsa a szárit egy szép nyaklánccal.

11. A legjobb Alavar Silk Nalli Saree:

A legjobb Alavar selyem Nalli Saree

Ha ünnepi eseményre készül, akkor gondoskodnia kell arról, hogy a legjobban nézzen ki. Ez a szári elvégzi a munkát az Ön számára, és gyönyörűnek tűnik, amint felveszi. Ez tipikus ünnepi viselet, és ihletett, hogy nagyszerű legyen. Párosítsa a szárit gyönyörű ékszerekkel, amelyekkel nagyszerű belépést tehet egy esküvőre vagy egy hagyományos alkalomra.

12. A selyem Nalli Saree színes mintákkal:

A selyem Nalli Saree színes mintákkal

Szeretne egy kis színt a selyem szárin? Ez egy igazán fantasztikus selyem Nalli saree, a színek fantasztikus megjelenítésével. Ennek a szárinak az élénk eleme igazán különlegessé teszi, és minden jó okból minden idők egyik legjobb saree -je. Egyszerű, mégis nagyszerű megjelenést kölcsönöz. Légy kreatív a blúz mintával, és válassz minimális ékszert.

13. A Meenakshi Blue Nalli Cotton Saree:

A Meenakshi Blue Nalli Cotton Saree

Ez az egyik legfinomabb pamut szári, amelyet a nalli sareesben is megtalál. A pamut elem teljesen tiszta. Ez a szári sportszépség kényelemmel. Ebben a nalli száriban a pallut a nagyszerű megjelenés tervezte, különböző virág- és pávamintákkal. A kontrasztos színek vonzóak és némi nehéz kiegészítővel mesésen fognak kinézni. A Nalli selyem szári kép elmondja a nagyszerű megjelenést.

14. A lila pamut Nalli Saree:

A lila pamut Nalli Saree

Ez a saree ismét a Nalli saree kategóriába tartozik. Ahelyett, hogy pamut szári lenne, ennek a vonzereje nem kevesebb, mint a szokásos selyemé. Itt ez a pamut szári szegély gyönyörűen tervezett zöld és arany színű zari munkával. A pallut pompásan zari vonalak díszítették. Ez teljesen kézzel készített sima szári.

15. Az egyedi selyemcseppek:

Az egyedi selyemcseppek

Itt van egy más kinézetű selyem szári, amely a testen végzett bonyolult művészi munkával jár. Ez az egyik leggyakoribb és legkeresettebb nalli saree a selyem sarees kategóriában. A nők többsége szereti alkalmanként viselni ezt a típusú nalli sarees -t. A megjelenés divatos és finoman nagyszerű. Próbáld ki ezt az idei parti viseletet. Néhány karkötő stílusos megjelenést kölcsönöz.

Sarees minden nap szexi öltözék. Ez ihlette, hogy divatosnak, egyszerűnek és lenyűgözőnek tűnjön egyszerre, így a sarees tökéletes választás minden nagy alkalomra. A saree szépségének nagy része a varrott blúzmintában rejlik. Párosítson néhány gyönyörű kiegészítővel és frizurával a megjelenéshez. A Nalli sarees ihlette, hogy nagyszerű és ízléses legyen. Mit szólnál ahhoz, ha kipróbálnád ezt a szezont??