15 smukkeste Nalli Sarees -samling med billeder

Nalli sarees er nogle af de bedste under kategorien traditionelle indiske dametøj. Nalli er den sydindiske stolthed, og den 80+ årige brad har specialiseret sig i Kanchipuram og silke sarees. I denne artikel giver vi passende billeder og en levende beskrivelse af nogle af de bedste sareer af dette mærke. Nogle af dem følger designermønsteret, og nogle af dem er enkle.

Mest populære samling af Nalli Sarees med billeder:

Der vil være casual såvel som festdragt sareer i kataloglisten herunder, og du finder forhåbentlig din yndlings Nalli saree blandt de bedste 15 Nalli sarees i dem, der diskuteres nedenfor.

1. Ren silke Saree Nalli:

Ren silke Saree Nalli

Denne Nalli silke saree er en af ​​de smukkeste saree nogensinde. Det kunstneriske mønster, som denne sareesport er ganske fantastisk, og det ser ganske godt ud med bluser med fuld ærme. Hvis du har brug for en bryllupssaree, kan denne siges at være helt egnet til det formål. Det mønster, som denne saree sport på forsiden er helt fantastisk og vil være velegnet til at bære ved særlige begivenheder. Sareen er godt designet af en berømt sydindisk designer og kan siges at være en af ​​de fineste Nalli sareer, du nogensinde vil komme igennem.

2. Seneste designer Nalli Saree:

Seneste designer Nalli Saree

Mærket har netop lanceret en ny samling af attraktive sareer. Denne særlige er på listen over de nyeste designer sareer, og for alle de attraktive kvaliteter, som denne saree viser, kan den siges at være en af ​​de smukkeste Nalli sarees, en kvinde nogensinde vil finde. Farven er ganske ædru. På samme tid er designet ganske festligt, så en saree bæres til flere formål.

3. Casual Wear Silk Saree:

Casual Wear Silk Saree

Selvom dette er en saree til fritidstøj, er dette en af ​​de bedste derude. Mønsteret, som denne bløde silke saree viser, er ganske fantastisk og vil være velegnet til de fleste kvinder, der er villige til at have deres enklere side og ser attraktive ud på samme tid. Farverne og designene er enkle, og af alle de gode grunde kan dette siges at være en af ​​de fineste sareer nogensinde. Hvis du leder efter noget helt tiltrækkende, så er dette en af ​​de fineste sareer at have på ved en bryllupsceremoni.

4. Den tunge broderede grønne Nalli Saree:

Den tunge broderede grønne Nalli Saree

Dette er en smukt broderet saree, der har et smukt mønster. Hvis du har brug for noget lokkende, så er dette måske den rigtige saree for dig. Den grønne farve saree matcher perfekt med blusens blå farve, og disse to traditionelle elementer gør en smuk ting, der bliver vist af kvinden her. Det mønster, som denne saree følger, er virkelig fantastisk, og mønstrene udført i hele kroppen er det, der gør dette så attraktivt i første omgang. Den grønne saree følger den sydindiske sareetrend, og derfor ser den endnu mere dragende ud.

5. Påfuglefjer trykt Nalli Saree:

Påfuglefjer trykt Nalli Saree

Hvis du har brug for en af ​​de mest dragende sareer nogensinde, så må du hellere tage et godt kig på denne. Den måde, sareen er blevet trykt på, er ret imponerende, og den vil se godt ud på alle og enhver. Når du bærer denne saree ved en særlig begivenhed, vil du ligne den mest imponerende kvinde.

6. Nalli Diwali Checks Saree Collection:

Nalli Diwali Checks Saree Collection

Denne Nalli silkecheck -saree er velegnet til Diwalis festival. Det er meget levende i farven og tiltrækker simpelthen alle damer. Du kan dyrke det og skinne lysere end fyrværkeriet. Her blev sareegrænsen designet kraftigt i pallu. Og grænsen har smukt arbejde hele sareen.

7. Tamil Style Nalli Saree:

Tamil Style Nalli Saree

Dette er en smuk Nalli saree, der følger Tamil Nadu designermønster. Det fantastiske mønster, der vises på denne saree, er noget, der får det til at se imponerende ud primært. Det er storslået i kraft af farven og mønsteret. Det betragtes også som en Nalli silke bryllup sareekollektion, der populært efterspørges.

8. Den sydindiske stil Nalli Saree:

Den sydindiske stil Nalli Saree

Her er en Nalli saree til alle, der ønsker at dyrke deres sydindiske sareer smukt. Blusen er en af ​​de bedste ting ved denne saree, og det er det, der får den til at ligne de perfekte indiske kvinder en etnisk kombination af alle tider. Prøv nogle mønstre med din bluse og match med en passende farvebluse. Minimalsmykker vil passe godt til dette. Vælg de bedste farver, der matcher lejligheden.

9. Royal Nalli Saree:

Den kongelige Nalli Saree

Dette er mere en brude saree og er en af ​​de mest viste sareer nogensinde. Det er under kategorien Nalli sarees og er en grund til sareedesignernes stolthed over den sydindiske sareetrend. De lyse designs er iøjnefaldende og falder ind under Nalli silke saree-kollektionen. Pral dem med stil, og match dem med en passende bluse, der passer til den.

10. The Beige Nalli Saree:

Den Beige Nalli Saree

Den beige farve vises så smukt her, at alle beundrer den måde, den ser ud på kvinden, der dyrker den. Hvis du leder efter noget klassisk og helt nyt på markedet, så er dette måske den rigtige for dig. Man kan ikke bare benægte det dragende mønster, det sport. Vælg kontrastfarver. Hvis du leder efter noget simpelt, men smukt, er her noget at prøve. Match sareen med en flot halskæde.

11. Den bedste Alavar Silk Nalli Saree:

Den bedste Alavar Silk Nalli Saree

Hvis du er på vej til en festlig begivenhed, skal du sørge for, at du ser bedst ud. Denne saree får jobbet udført for dig og får dig til at se smuk ud, så snart du tager det på. Dette er typisk festligt slid og er inspireret til at være storslået. Match sareen med smukke smykker, som du kan gøre en storslået indgang til et bryllup eller en traditionel lejlighed.

12. Silk Nalli Saree med farverige mønstre:

Silke Nalli Saree med farverige mønstre

Lyst til en farveindsprøjtning på din silke saree? Dette er en virkelig fantastisk silke Nalli saree med den fantastiske visning af farver på den. Det levende element ved denne saree får den til at se virkelig speciel ud, og af alle de gode grunde er den en af ​​de fineste sareer nogensinde. Det giver et enkelt, men alligevel storslået look. Bliv kreativ med blusemønsteret, og vælg minimale smykker.

13. Meenakshi Blue Nalli Cotton Saree:

Meenakshi Blue Nalli Cotton Saree

Dette er en af ​​de fineste bomuldssareer, som du også finder i nalli sarees. Bomuldselementet er helt rent. Denne saree sport skønhed med komfort. I denne nalli saree er pallu designet af det store look med forskellige blomster- og påfuglemønstre. De kontrasterende farver er attraktive og ser fabelagtige ud med noget tungt tilbehør. Nalli silke saree -billedet fortæller dig om det flotte look, det vil give.

14. Den lilla bomuld Nalli Saree:

Den lilla bomuld Nalli Saree

Denne saree falder igen under kategorien Nalli saree. I stedet for at være en bomuldssaree er lokkningen af ​​denne ikke mindre end de almindelige silke. Her er denne bomuldssaree -kant smukt designet med grønt og gyldent zari -arbejde. Palluen var storslået dekoreret med zari -linjer. Dette er helt håndvævet almindelig saree.

15. De unikke silkedråber:

De unikke silkedråber

Her er en anderledes silke saree, der følger med indviklet kunstnerisk arbejde udført på kroppen. Dette er en mest almindelig og efterspurgt nalli saree i kategorien silke sarees. De fleste af kvinderne kan lide at bære denne type nalli sarees til lejligheder. Udseendet er trendy og er subtilt storslået. Prøv dette til festtøj i denne sæson. Nogle armbånd til dette vil tilføre et elegant touch.

Sarees er enhver dag en sexet påklædning. Det er inspireret til at se trendy, enkelt og imponerende ud på samme tid, hvilket gør sareer til et ultimativt valg til enhver stor lejlighed. Meget af sareens skønhed ligger i det blusemønster, du syr. Match med noget smukt tilbehør og en frisure, der passer til udseendet. Nalli sarees er inspireret til at se storslåede og klassiske ud. Hvad med at prøve dette i denne sæson?