20 csábító lila Saree minták képekkel

Ibolya az új fekete. Köszöntsön ennek a csábító színnek, amely élénk és merész. Az ibolya a rózsaszín és a kék árnyalatok keveréke, amely nagyon vonzó a nők számára. Ez a királyság és a gazdagság szimbóluma. A legtöbb királyi ruha lila színű, mivel nagyszerű megjelenést biztosít. Az ibolyaszínű sarikat legjobban olyan alkalmakra lehet választani, mint esküvők és fogadások, mivel egyedülálló színű, és elkülönítheti a tömegtől. Nézze meg ezt a csábító Violet saree kollekciót, ha tömeghúzó szeretne lenni. Ezek a lenyűgöző minták különböző alkalmakhoz illeszkednek, és az életkorától és a céljától függően kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelő darabot.

Violet Saree minták és képek:

Itt található a vonzó lila színű saree minták listája. és ezek a legjobb ibolya szári minták, amelyek elérhetők az indiai piacon.

1. Sötét lila selyem Saree:

Sötét lila selyem Saree

Ez a dél -indiai sötét lila selyem szári fejforgató. Gazdag selyemanyagból készült, nagyszerű, örökséggel. Az egész szárit apró zari motívumok borítják, hogy gazdagságot nyújtsanak. A saree fénypontja azonban a kedves pávaszövés a szárin, amely felemeli az egész megjelenést.

2. Violet Plain Saree:

Violet Plain Saree

A sima szári örök. Örökké élnek még a piacon is, amely nagyszerű tervezői szárikkal van tele. Ez a gyönyörű lila sima szári georgette anyagból készült. Rendkívül kecses és kedves. Ez a saree a legjobb egy szép designer blúzzal és nehéz kiegészítőkkel.

3. Ibolya esküvői szári:

Ibolya esküvői szári

A nagy esküvői szári keresése ezzel a királyi lila szárival ér véget. Nagyon nagyszerű, és tiszta Kanjeevaram selyem anyagból készül. A gazdag motívumok, bár a szári úgy festhet, mint egy királynő, aki a folyosón sétál. A pallu érdekes pöttyös kialakítással rendelkezik, amely más megjelenést kínál.

4. A legjobb tervező Violet Saree:

A legjobb tervező Violet Saree

Ez a lista legjobb lila saree designja. Nagyon fülbemászó kialakítású, és az egész minta is nagyon vonzó. Ha szüksége van néhány jó megjelenésű szári mintára, akkor ez lesz az egyik legjobb indiai ruhadarab.

5. Az ibolya és rózsaszín Half Saree:

Az ibolya és a rózsaszín félszár

Ez egy nagyon szépen ölelt szári, amely hatékonyan ellopja az összes megjelenést. A saree design minden korosztályú nők számára alkalmas, és ez a különleges design valószínűleg az egyik legjobb, amely szinte minden alkalomra és eseményre viselhető.

6. Az ibolya és a rózsaszín szári:

Az ibolya és a rózsaszín Saree

Ez minden idők egyik legszebb kinézetű saree-ja. Nagyon jó színű, és a rajta készült minta is nagyon csábító. A kicsi pöttyös, kör alakú stb. Minta a saree testében nagyszerű mintákkal készült.

7. A vörös és lila színű Saree Design:

A vörös és lila színű Saree Design

Ez valószínűleg minden idők egyik legjobban kinéző szári mintája. Ez a kialakítás annyira vonzó, hogy bárki szinte bárhol sportolhat vele. A döntés, hogy ebbe a selyem száriba belefoglalja a vörös színt az ibolya mintával, nagyszerű döntés. Csak még szebbé tette a szárit, és alkalmas volt különleges alkalmakra.

8. A színes ibolya Saree:

A színes lila Saree

Az ibolyával együtt sok más színt is alkalmaznak ezen a szárin. Ha ibolya selyem szárit keres, akkor ez nagyon jó lesz az Ön választása szerint. A saree egyes részeinek intelligens színkombinációit csábító tervek készítésére használják, ami világosítja az egész dizájnt.

9. A Kuala Lumpur Violet Saree:

A Kuala Lumpur Violet Saree

Ez minden idők egyik legjobban kinéző ibolya saree-ja. Nagyon jó megjelenésű, egész testre kiterjedő kialakítású, az arany szín segítségével készült, és elsősorban vonzza az embereket. Ha esküvői szertartásra készül, és meg akarja különböztetni magát a többi résztvevőtől, akkor ez a tökéletes szári, hogy megadja magának ezt a különleges ragyogást.

10. A Violet Net Saree Design:

A Violet Net Saree Design

Ez a különleges ibolya háló saree valószínűleg minden idők egyik legszebb szári mintája. Igazán csábító minta, és az anyag szélein kialakított design a fő vonzó tulajdonsága ennek a szárinak. Ha ezt ünnepi eseményen viseli, akkor minden szem rajtatok lesz. Ahelyett, hogy lila színű blúzzal viselné, sportolhat kedvenc színű blúzával.

11. A hímzett selyem ibolya Saree:

A hímzett selyem ibolya Saree

Ez minden idők egyik legjobban kinéző ibolya szári mintája. A széleit aranyos mintával díszítették, és ez teszi ezt a tervező saree -t másképp, mint bármi más. Ez egy gazdag szári, tiszta selyem megjelenéssel és díszített szál szegéllyel.

12. A teljes ujjú rózsaszín és lila színű Saree:

A teljes ujjú rózsaszín és lila színű Szári

Ez egy jó megjelenésű ibolya szári, és mint a többi, ebben is van valami egyedi. A korábban tárgyalt rózsaszín és lila szárihoz képest az anyag elkészítéséhez használt anyag más. Ez az egyszerű szári rózsaszín és lila színek árnyékában kapható.

13. Violet Net Saree:

Violet Net Saree

A gyönyörű ibolya színű sarees ezen listájának első saree ez a fekete szegély. A saree apró kőmunkákkal rendelkezik, és könnyedén viselheti minden alkalomra, de alacsony kulcsú bulihoz jó választás, mert minden tekintet rajtad marad.

14. Deep Violet Saree:

Mély ibolya Saree

A következő, amelyet megnézhet, egy gyönyörű kalaszt tartalmaz a pallu körül. Ez egy másik net saree, és egy tervező. A saree lehetővé teszi, hogy bepillantást nyerjen az új trendbe, ugyanakkor kortárs módon fenntartja a rózsaszín szegélyt.

15. Az ibolya különböző árnyalatai:

Az ibolya különböző árnyalatai

Ha olyan sárit szeretne, amely mindenhol és minden árnyalatában ibolyát tartalmaz, ezzel a szárival megmutathatja szeretetét a szín iránt. Szürke szegélye van, de ez csak növeli az egész dizájn klasszikus megjelenését. Kettős árnyalatú világos és sötét ibolya színekkel rendelkezik, ami nagyon klassz és elegáns.

16. Fekete hímzés Violet Saree:

Fekete hímzés Violet Saree

Az ibolya szárival és az egyik oldalon csak fekete virágmintákkal ez a saree egy georgette, amely minden alkalomra elegendő lehet az egyetlen párti szári -ként. Így nagyon királynak és elegánsnak tűnsz. A fekete bársony szegély alkalmassá teszi másnak, mint magának a királynőnek.

17. Violet Pattu Saree:

Ibolya Pattu Saree

Arany szegéllyel, ez a gyönyörű kör mintás szári, ibolya és arany kombinációval pontosan elképesztően néz ki. A pallu elképesztően tökéletes, és az arany jól illeszkedik a színhez. Egyetlen dél -indiai esküvő sem teljesül e lenyűgöző ibolya Pure Pattu saree nélkül.

18. Violet Saree Golden Zarival:

Violet Saree Arany Zarival

A zari munka, amelyet ezen a szárinál lát, kegyelmet ad az amúgy is tökéletes lila árnyalatnak. Ez egy másik georgette a listán, és ez jól kiegészíti a bőr tónusát. Azonnal vissza is hozhatja a divatjátékba. A legjobb azonban, ha azonos színű blúzt választ.

19. Zari Work Violet Saree:

Zari Work Violet Saree

Ez az ibolya saree nettó, és a zari hímzés nagyon bonyolult. Pontosabban egy levendula sifon, jó választás parti viseletre. A saree könnyű súlya csodálatos az esti partikhoz. Ettől nőiesnek és kecsesnek tűnhet.

20. Violet Saree fekete csipkével:

Violet Saree fekete csipkével

Ez a szári klassz választás és ízléses etnikai napokra. Nézze végig a gyönyörű hímzést, amely azonnal felkelti a figyelmét. A születésnapi meghívóktól az irodai ünnepségekig Ön mindig a díva lesz. Ez az egyszerű szári jó kiegészítőkkel emelhető.

Az ibolya az egyik legnépszerűbb szín lett a piacon. Az egyszerű, sima száritól a nehéz esküvői száriig az ibolya szín a közönség örömére szolgál. Ez a gazdag és királyi szín bármelyik embert ragyogóvá és gyönyörűvé teheti. Különösen az esküvői szezonban, még akkor is, ha nem vagy a menyasszony, az egyszerű ibolya szári választása megfordulhat. Az ibolya szári legjobban arany és német ezüst kiegészítőkkel párosítható. Ha sima szári, akkor szép gyöngyöket és kiegészítőket is választhat. Reméljük, tetszett ez a szép Violet saree kollekció, és azt tervezi, hogy vásárol egyet.