9 hagyományos és legújabb Coimbatore Sarees képekkel

Ha valami vonzóra és hagyományosra van szüksége, akkor válassza a Coimbatore sarees -t. Nagyon vonzó dizájnnal készülnek. Ha érdekelnek ezek a tervek, akkor biztosan a megfelelő helyre jött. Ezek a szárik különböző színűek, és a rajtuk készült minták is meglehetősen egyediek, és valószínűleg soha nem láthatja őket máshol. Ahelyett, hogy meglehetősen divatosak lennének, egy régi iskolai indiai szári érintéssel rendelkeznek. Ezeknek a száriknak a színei lehetővé teszik kedvenc blúzod sportolását, mivel legtöbbjük úgy készül, hogy szinte bármilyen színű blúzt sportolhatsz velük. A legjobb Coimbatore sarees a következők.

Legújabb Coimbatore Sarees képekkel:

1. Az Arany Coimbatore Sarees:

Coimbatore sarees 1

Ez minden idők egyik legjobb kinézetű sareeje, amely szintén kézi szövésű. Ez a különleges dizájn együtt jár egy egyszerű és világos színű blúzzal. Ezt a különleges szárit szinte minden alkalomra viselheti, és mindenhol ugyanolyan szépnek tűnik. Az egész tervezés során elvégzett apró tervek vonzzák a nők figyelmét.

2. A fekete Coimbatore Silk Saree:

Coimbatore sarees 2

Ez minden idők egyik legjobb Coimbatore saree -je, amely selyem, és szinte bármilyen fekete blúzzal, teljes ujjú vagy ujjatlan. A különleges kialakítás minden korú nő számára alkalmas lesz, mivel nem olyan divatos és ugyanakkor nem túl buta. A határokon készült színes flóra minta az egyik legvonzóbb jellemzője ennek a szárinak. Ez elmondható, hogy az egyik legjobb megjelenésű tervező saree, amelyet egy nőnek akár eszébe is juthat a testén viselni.

3. A Coimbatore Cotton Saree:

Coimbatore sarees 3

Ez egy Kanchi pamut szári, amelyet Coimbatore -ban készítettek. Érdemes megnézni azt a mintát, amelyet ez a szári követ a határok felé. Az alsó szegély a szokásos hosszú csipke mintát követi, de a felső és az oldalsó szegély más és egyedi. Ez egyetlen szári, két különböző szegélymintával. Ez teszi olyan egyedivé.

4. A Coimbatore Red Saree:

Coimbatore sarees 4

Ez a szári a legjobban fog kinézni egy feketével. Ennek nem feltétlenül kell ujjatlannak lennie. Ez a tervezői anyag majdnem mindenkit lenyűgöz, aki megnézi ezt a csábító mintát.

5. Az elegáns Coimbatore szövetminta:

Coimbatore sarees.5

Ha megnézzük a formatervezést, bárki könnyen kitalálhatja, hogy mennyi munka volt ennek a csábító szárinak a megtervezésében. Ha Ön Szári-szerető, akkor biztosan megérti ennek a szárinak a szöveti értékét, még ha csak ránéz is.

6. A színes fekete Coimbatore Saree:

Coimbatore sarees 6

Bár a fekete az alapszíne ennek a szárinak, sok más szín is alkalmazható ebben a száriban. Ennek a szárinak elkészítéséhez használt minta nagyon szemet gyönyörködtető, és valószínűleg bárki képes lesz hatékonyan sportolni. Nincs tipikus fizikai állapot követelmény, hogy ez a szári szép legyen.

7. A Party Wear Coimbatore Sarees:

Coimbatore sarees 7

Ez egy színes szári, amelyen nagyon jó minta található. Érdemes megemlíteni az ebben a száriban használt színek módját, és ez lesz a fő oka annak a hatalmas vonzerőnek, amelyet ez a szári fog összegyűjteni.

8. A fekete és rózsaszín tervező Saree:

Coimbatore sarees 8