9 Kanjivaram Saree Designs legjobb gyűjteménye

Ki gondolta volna, hogy egy egyedi ruhadarab, egy egyszerű lepedő, ha stratégiai módon körbecsavarják a testet, ilyen gyönyörű egyrészes ruhadarabká válhat? Könnyen elképzelheti, hogy anyáink és nagyanyáink miért néztek ki ilyen hibátlanul azokon a monokróm képeken.

A sarees az indiai kultúra és hagyomány formális része, ahol a ruhákhoz és szoknyákhoz hasonlóan a saree a kultúra öltözékének közvetlen részét képezi. Idővel minden más régi dolgot kifejlesztettek és jobbá tettek, így ma már sokféle saree létezik, a Kanjivaram az egyik legrégebbi és legjobb.

A jóképű fekete rózsaszínben:

kanjivaram sarees1

A bíbor különleges rózsaszín szín alapján ez a Kanjivaram egyedülálló szépség, gyönyörűen rajzolt feketített mintáival. A kanjivaram selyem biztosítja az imádott szatén megjelenést, miközben lágy, fekete csíkos vonalak vannak a szári testén. Még a szári rózsaszín is lágy arany virágos grafikát tartalmaz magában.

A szatén kék:

kanjivaram sarees2

Minden idők egyik legjobb kanjivaramja, ez a szári egyszerűen fantasztikus, mivel az elragadó gyönyörű ruhadarab az ünnepélyes modell köré fonódik, és csodálatos megjelenést kölcsönöz neki. Esküvőkre és fogadásokra alkalmas, ez a halványkék színű szári a csodálatos szatén megjelenéssel, de ha közelebbről keressük a részleteket, látjuk az arany műalkotást selyemben, amely az egész száriba van maratva.

A meztelen arany:

kanjivaram sarees3

A bézs a szezon színe. Az új ruházat minden felháborodása és történése körülveszi, és ezért az új szezon színét magába fogadta ez a csodálatos Kanjivaram selyem szári. A saree nem tartalmaz kiegészítő műalkotásokat, amelyek egyértelművé és egyszerűvé teszik, és mégis egy darab kijelentése. A szaténozás csak egy további tényező, amely növeli a megjelenést.

Bőséges színek:

kanjivaram sarees4

Itt ezen a gyönyörű képen egy ugyanolyan csodálatos szárit mutattak be, amely megmutatja a sok szép színt, amelyek a megjelenés alapját képezik. A saree egyszerűen fantasztikus, vastag színekben, az alap édes sárgából készült, majd egy szatén matt, kék színű pallu. A saree díszített arany mintákkal is rendelkezik a külső vonalakon.

Merész piros és zöld:

kanjivaram sarees5

Ez a Kanjivaram egy gyönyörű mindennapi szári, amely ugyanabból a selyemfényből készült, csak ezúttal a színek sokkal érettebbek, mint gondolnád. Ennek a szárinak a színei valóban az ökör vérvörös unalmas árnyalataiban vannak keverve mélyzölddel, a barnásvörös részletes patchwork művészettel. Ami élénkíti a saree -t, természetesen az arany virágos leveles kivitel.

A feltűnő kombinációk:

kanjivaram sarees6

Gyakran előfordul, hogy a ruhatár nem lesz teljes, ha nincs benne megfelelő adag fekete, ezért itt van ez a páratlan félelmetes Kanjivaram, amely ismét selyemből készült, ezúttal a kedvenc színében, a fekete színben. Az alap, valójában az egész szári fekete, piros foltokkal és pöttyökkel, míg a széles narancssárga narancssárga narancssárga.

A gyönyörű kék:

kanjivaram sarees7

Mind ezalatt látta a kéket fagyos árnyékban, és ezért a malom királyi páva kékjeinek legjobbjait mutatjuk be mélyebb és gazdagabb árnyalattal, ezüst bélésű műalkotásokkal és tökéletesen elkészített mintákkal. Egy pillantást vetve a pallúra láthatja, hogyan bontakozik ki a tökéletesség.

A modern fehér:

kanjivaram sarees8

Ez a szezon ünnepi megjelenése, a fehér kanjivaram selyem magával ragadja az autentikus dél -indiai nehézművészeti mintát. Valóban ünnep a szemnek.

Az éjféli színek:

kanjivaram sarees9

Itt ez a Kanjivaram külön éjfél éjjeli királykék színben kapható, extravagáns lila részletekkel. A szári tökéletes egy ünnepi estére.