9 Seneste mønstre af Saree -malerier – 2021

Sareer har været her siden den tidligste civilisation, da der ville være en verden, hvor kvindelige folk måtte bære saree som deres daglige prøvelser. Vesterlændingerne, der bor i vores land, valgte deres kulturelle stil, de flydende kjoler og de smukke solhatte, og Indien berømt for deres rige silkestof og deres autentiske væveteknikker efterlod os nogle af de største kunstarter, der blev uddybet om stofferne, som vi valgte at bære.

Saree maleri designs

Saris er beklædningsgenstande i ét stykke som et stykke ark, som vi vikler strategisk omkring vores krop for at danne et stykke. For nylig er der blevet tilføjet to-delt tøj, men farven og malerierne er dygtigt tegnet på stoffet forbliver det samme.

Bedøvelse Saree Painting Designs Gallery:

Lad os se på 9 vidunderlige Saree Painting designs til kvinder i Indien.

1. Farvesprøjtene:

Saree maleri designer farve stænk

Den nye generation tror ikke mere på de daglige solide nuancer eller nuancer, men nu indeholder de nyere nuancer nogle af de bedste farver, der skød uforsigtigt over stoffet i en ny stil. Den nye stil her implementerer farvenuancer af mintgrønt og safran med en babyrosa og lidt mere dybere grønne nuancer. Sareen her er fyldt med de bedste farver sprøjter rundt.

2. Lord Shiva Saree -maleri:

Saree maleri designer Lord Shiva print

Sareen i sig selv er en ganske ydmyg med den blødeste orange nuance, der er godt forbundet med en midnatssort kantlinje. Imidlertid mod slutningen af ​​sareen, faktisk mod slutningen af ​​palluen, er der et omfattende malet design af den mægtige Lord Shiva, der pryder palluenden. Tegningen malede geler godt ind med farven på sareen, der gav den et naturligt udseende.

3. Den indviklede stammemaling:

Sareemaleri designer indviklede stammefolk

Tribal har altid været en høj inspiration for traditionelle beklædningsgenstande, og her har farverne fyldt rummet på den smukkeste måde nogensinde, og den ekstra brug af indviklet stammeansigtsarbejde forstærkede sareens udseende. Sareen inkorporerer kraftige satinfarver i regnbuen, hvor de fleste farver blev set var de livlige greener, røde, blå og gule.

4. Flower Saree -maleriet:

Sareemaleri designer blomsterangreb

Normalt når du vil beskæftige dig med ædruelighed, men på en klassisk måde, er der altid et go-to-design, som du kan falde tilbage til. Hvid definerer renhed; hvid er en af ​​de bedste feminine farver, der passer godt til næsten alt og derfor, når det er i orden, altid ty til hvidt. Tilføj nu lidt farve til din ellers monotone hvide med disse dejlige blomstermønstre.

5. The Pink Maters:

The Pink Maters

Pink får feministen frem i dig, men er en ydmyg lyserød stærk nok til at definere din personlighed? Svaret på dette er nej, og derfor skal din feminisme udtales på de bedst mulige måder. Til det er det første krav en gan fuld af de forskellige nuancer af din yndlingsfarve. Hvis du elsker pink, vil denne saree i aztekiske print flyde din båd.

6. Rushing Flames Saree Painting Design:

Saree maleri designer brusende flammer

Alle disse tider har flammerne kun prydet dine underarme eller din cykel, og det er på tide, at din kæreste får en smag af disse flammer. Dette er helt sikkert et nyt banebrydende trendsættende look, hvor de bedste af mønstrene ikke bare kan konkurrere med denne smukke håndmalede flammesari. Dette er virkelig en af ​​slagsen.

7. Chiffon Chic:

Saree maleri designer chiffon chic

Chiffon chic fik sit navn fra den smukke chiffon pallu af sareen, der er lavet af de smukkeste miniature blomstermønstre. Sareen er i en cremet hvid nuance med smukke babyrosa striber, der danner grænsen. De vigtigste detaljer og skønhed ligger i skønheden i vandtrykket blomstermærker i sort.

8. Spiraludsigterne:

Sareemaleri designer spiralvisninger

Spiraler er også et nyt mønster, der har set et nylig oprør, hvor der skabes en illusion i stoffet, som kan bruges til at få dig selv til at virke tyndere eller mindre sund. Dette er praktisk talt et velsignende stof til at skjule disse babyfedtstoffer.

9. Det udsmykkede look:

Saree maleri designer pyntet look

Hver saree har den ene elegante faktor ved sig selv, der får den til at skille sig ud i en mængde. Under et gallabryllup skal du pynte på dette pyntede murværk i nøgen beige og blå og få hovederne til at dreje.