9 smukke Kosa silkesareier med billeder

Kosa silke produceres hovedsageligt i Chhattisgarh delstaten Indien. Denne type silke fås fra indisk silkeorm. Champa, en region i Chhattisgarh, behandles som den bedste producent af kosasilke over hele verden. Kosa silke bruges ikke kun til at lave traditionelle outfits, men bruges også til at lave forskellige designer outfits. Kosa silkesaree anses for at være ideel til enhver særlig lejlighed og har et traditionelt præg. Dette er blevet accepteret i forskellige andre lande for sin skønhed.

Smukke Kosa Silk Sarees med billeder:

Her er vores top 9 smukke kosasilke sareer med billeder som vist nedenfor.

1. Creme og tomatfarvet Kosa Silk Saree:

Kosa Sarees-Cream og Tomatfarvet Kosa Silk Saree

Den fløde- og tomatfarvede kosasilke ser levende og skinnende ud på grund af sin silkeagtige tekstur. Fint stof af høj kvalitet gør denne meget lette. Palludelen er hovedsageligt enkel tomatrød med slankt sølvfor. Denne kombination saree er egnet til kvinder i alle aldre. Du ser absolut stilfuld ud.

2. Gul Kosa Silke Saree med motiv og kant:

Kosa Sarees-gul Kosa silkesaree med motiv og kant 2

Designede flerfarvede motiver med denne gule kosasilke saree giver et enestående udseende. Hvis du kan lide dette mønster af trykte silkesareer, er denne type kosasilke med levende gult stof den passende dressing at style. Plisseret pallu giver dig et formelt og glamourøst look.

3. Mørkebrun Kosa Silke Saree med geometriske designs:

Kosa Sarees-Pink Kosa Silk Saree med geometriske designs 3

Pragt er det særlige ved denne kosa silke saree. Trykte periodiske blokdesigner kun langs grænsen og på palluen er pragtfulde. Denne imponerende saree har blå kontrasteffekt med den lyserøde bund. Du ser simpelthen sensationel ud i denne party wear saree med den skinnende effekt. Dette er en af ​​de bedste party wear saree i kosa silke sarees.

4. Grøn håndvævet Pure Kosa Silk Saree:

Grøn håndvævet Pure Kosa Silk Saree

Dette stykke saree er en håndvævet ren kosasilke. Den gyldne kant med denne grønne nuance forherliger din skønhed. For at tilføje lidt farve til denne enkle grønne nuance tilføjes tre farver i brede strimler, som får det til at se kontrastfuldt ud. Gylden bluse og gyldne ornamenter fuldender din dressing. Du vil være centrum for at tiltrække påklædning af denne stil af kosasilke.

Se mere: Chikankari Sarees

5. Maroon And Cream Kosa Silk Saree:

Maroon And Cream Kosa Silk Saree

Denne kosa saree har blandede og matchende udsigter. Den øverste halvdel har trekantede bølgede mønstre i rødbrun og cremefarvet farve. Mens den nederste halvdel er basisfarven creme sammen med kalka -designs i rødbrun og sort skiftevis. Hvis du lyver for at vælge bluesdesign med høj hals eller krave, kan du gå efter det.

6. Gul og hvid trykt Kosa Silk Saree:

Kosa Sarees-gul og hvid trykt Kosa Silk Saree 06

Hovedgrundfarven på denne kosa silke saree er hvid med gul og grøn stribet glamourøs kant. Den består af fremtrædende udskrifter på kantlinjen. Hvid er en farve, der supplerer anden farve. Denne kosasilke har et behageligt såvel som elegant look. Dette er en af ​​de flotte printede sareer i kosasilke sareer.

Se mere: Tussar Silk Sarees Images

7. Blue And Grey Temple Design Kosa Silk Saree:

Kosa Sarees-blå og grå tempeldesign Kosa Silk Saree 07

Den skinnende glans forstærker denne blåfarvede kosasilke. Denne blå farve går parallelt med tempeldesign gråfarvede kanter. Du kan klæde dig på med en gråblank eller skinnende materialebluse.

8. Rød og råhvid Kosa Silke Saree med Warli-tryk:

Kosa Sarees-rød og råhvid Kosa silkesare med Warli-tryk 8

Warli -udskrifter er meget udbredte udskrifter i sareer, tøj eller andre materialer. Du kan vælge denne stil med kosasilke. De sorte udskrifter virker skinnende på den råhvide base kosa saree. For at tilføje noget nuance til dette stykke kan du gå efter simpel rød farve til anden halvdel af sareen. Denne saree har sorte og røde strimler langs grænsen.

Se mere: Designer Crepe Sarees

9. Beige og brun Kosa silkehåndvævet saree:

Kosa Sarees-Beige Og Brun Kosa Silke Håndvævet Saree

Den beige farvede base på denne kosasilke giver dette stykke saree en jute -effekt. Dette kan bruges til enhver formel lejlighed. Denne enkle saree har en flerfarvet pallu for at se endnu mere attraktiv ud.

Disse kosasilke sareer giver en skinnende effekt, som er denne sarees speciale. Disse er hovedsageligt til bestemte begivenheder, der ikke er til daglig brug. Tekstur er meget blød og skinnende. Disse kan blandes og matches med moderne designs for at få det til at se bemærkelsesværdigt ud.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80