A Checked Sarees új kollekciója elbűvölő megjelenéshez

A szári és az Indiában létező különféle típusok története változatos, és szeretni fogja mindegyik származását. Az ellenőrzött szári a saree tervezésének egyik ilyen stílusa, amely sok nőt lenyűgözött az idők során. Az ellenőrzött szári eredete a Narayanpet sarees -ben látható. Ezek ellenőrzött felülettel rendelkeznek, amely hímzéssel és templomtervezéssel rendelkezik. Az ellenőrzött szári története Chhatrapati Shivaji Maharaj uralkodásától kezdődik. Szövői vele utaztak, de néhányan vissza is maradtak Narayanpeten. Megmutatták a helyieknek, hogyan kell szövni kockás selyem szárikat ezzel a bonyolult tervezési stílussal, és beleszerettek.

Az ellenőrzött száriak fontossága:

Az ellenőrzött száriak csodálatos tapintásúak és jól néznek ki a testükön. Ezek lehetnek kis vagy nagy csekkek. Ezek az ellenőrzések lehetnek két vagy több színösszeállítással. Ezen tervezési jellemzők mindegyike növeli ennek a csodálatos szárinak a varázsát. Az ellenőrzött sarees megadja helyének eredetét és a régi folklórt. Ha ismeri a szári történetét, az csak növeli a viselése tekintélyét. Az ellenőrzött kivitelű szárikat csodálatos nézni és viselni is.

Ellenőrzött Saree funkciók:

  • Az ellenőrzött saree fő jellemzője maga a csekk kialakítása. Ezt meg lehet tenni a határon és a palla, vagy az egész saree.
  • A legújabb ellenőrzött sarees modern stílusú, amelyet az ilyen korú fiatal nők szeretnek.
  • A csekk kialakítása elvégezhető arany zari munkában vagy akár szálmunkában. Mindezek csillogás -hányadost adnak a szárinak.
  • Az arany vagy ezüst munkák tökéletesek a selyem szárikhoz, és az ellenőrzött pamutszárnyak szálban is elvégezhetők.

Mely szöveteket használnak a kockás száriban:

A csekkszárnyakban használt szövetek közé tartozik a pamut, a selyem és a puha selyem. Mindegyik szövetfajta másfajta érzést kölcsönöz a szárinak. A pamut szári nagyszerű nyári és alkalmi viselethez. Ezeket a szárikat tanárok és szakemberek viselik, hogy formális megjelenést is kapjanak. A selyem szári ünnepélyesebb viselet és alkalmakkor. A selyem lehet tiszta selyem és lágy selyem is. Mindegyik puha és nagyon fenséges megjelenést kölcsönöz.

Melyik testalkatú nőket részesítik előnyben:

Nem kell különösebb testalkatúnak lennie ahhoz, hogy viselje ezeket a gyönyörű kockás szárikat. Csak győződjön meg arról, hogy a csekk mérete megfelel a testformájának. Ha alacsony, akkor a kis csekk jobban néz ki, mint a nagy csekk. Ha magas vagy, menj be bármilyen típusba, például kis vagy nagy csekkekbe. Annak érdekében, hogy magasabbnak és karcsúbbnak tűnjön, választhat olyan ellenőrzéseket is, amelyek csak a határon és a pallan vannak. Így megkapja a szári testét, amely sima, és ez növeli a személy magasságát.

Stílusos csekkek Design Sarees divatos nőknek:

Itt vannak a legjobb Checked Sarees a modern módon a hagyományos módon.

1. Ellenőrzött selyem Saree:

Ellenőrzött Selyem Saree

A selyem szári a legjobbak közül a legjobb. A felhasznált anyag selyemhernyóból készül, és ez fényt és szövetet biztosít, amely évekig kitart.

Saree Design & Szövet: Ez egy fényes és színes ellenőrzött selyem szári, amely tökéletes az Ön számára. A szári vörös selyem anyagból készült. A vörös selyem szárit ezután aranyszállal varrják, hogy az egész testen megjelenjen a csekk. A szár és a palla egy arany zari szegélyből készül, amely széles.

Viselési alkalmak: Ez teszi a saree -t különleges alkalmakra és fesztiválokra.

2. Ellenőrzött pamut Saree:

Ellenőrzött pamut Saree

A pamut egy másik népszerű anyag, amelyet egész Indiában használnak. A szövet lélegző képessége jó választás az indiai párás éghajlathoz. Ez az oka annak, hogy a pamut szárit nyáron használják.

Saree Design & Szövet: A kockás pamut saree szintén olyan népszerű design, amelyet a legtöbb nő szeret. Ez a szári sárga és platina csekk kialakítású, arany zari szegéllyel és palla. A határ vékony, ezért a csekkek szélesek és nagy méretűek.

Viselési alkalmak: Ezt a szárit alkalmi viseletre, valamint hivatalos alkalomra is viselheti, amikor kitűnhet a tömegben.

3. Ellenőrizze Pattu Saree -t:

Ellenőrizze Pattu Saree -t

A Pattu sarees szintén selyem szári, amely India déli részéről származik. Az egyik leghíresebb az Uppada Pattu Sarees.

Saree Design & Szövet: Ezeknek a száriknak 100 szál hossza és szélessége van, és ez teszi őket egyedivé. Ez különösen azt ellenőrzi, hogy a pattu saree gyönyörű, rozsda színű és zöld kombinációval. Ez egy szári, amelyet fontos alkalomra lehet viselni. Ebben a száriban a csekkek nagyon vékonyak, ezért úgy tűnik, hogy illeszkednek az általános kialakításhoz.

Viselési alkalmak: Használhatja az arany zari szegélyt ebben a száriban egy különleges fesztiválra vagy az esküvői parti részeként.

4. Ellenőrzött selyem pamut Saree:

Ellenőrzött selyem pamut Saree

A pamut selyem anyaga csodálatos kombinációja az egyes szövetek legjobbjainak. Az eredmény a lélegző pamut és a selyem gazdagsága és ragyogása. Az ebből az anyagból készült ruhadarabok általában sokkal olcsóbbak, mint a selyem, de mégis nagyszerűséget mutatnak.

Saree Design & Szövet: Ennek az ellenőrzött selyem pamut szárinak élénkzöld és narancssárga színe van, zöld palla -val kombinálva. A szári testén arany zari körök vannak a csekk kialakítása között. Az arany palla mű is növeli ennek a szárinak a gazdagságát.

Viselési alkalmak: Ezt bármilyen ünnepi alkalomra vagy templomi látogatásra viselheti.

5. Több színű, ellenőrzött selyem Saree:

Több színű, ellenőrzött selyem Saree

Nem csak egy vagy két színt kap, amikor egy ellenőrzött szárit választ. Pompás, többszínű, ellenőrzött selyem szárikat is találhat, amelyek tökéletes megjelenéssel rendelkeznek. Ezeknek a selyem szárinak puha tapintása és ragyogó fénye van.

Saree Design & Szövet: A sarees -nek több színe van, amelyek jól összehangoltak, és így barátságos megjelenést kölcsönöznek az általános szárinak. Ezt a selyem szárit bármilyen alkalomra viselheti.

Viselési alkalmak: Fesztiválra vagy hivatalos alkalomra használható. Az esküvők népszerű helyek a hagyományos sarees viselésére is. Válassza ki a legjobbat a rendelkezésre álló több szín közül.

6. Ellenőrzött Border Saree:

Ellenőrzött Bree Saree

Néhány ellenőrzött saree csak a szári határán van kialakítva. A szári teste sima lesz, a szegély pedig kontrasztos színű lesz. Ez egyedi megjelenést kölcsönöz a szárinak.

Saree Design & Szövet: A határon végzett ellenőrzések lehetnek nagy ellenőrzések, vagy kis ellenőrzések. A test általában selyem vagy pamut világos színű. Ennek a citromsárga szárinak csodálatos fekete -fehér kockás szegélye van.

Viselési alkalmak: Ez minden alkalomra viselhető, például ünnepi vagy alkalmi. A szári szegélye modernnek tűnik, mintha a fekete -fehér szín nem lenne hagyományos.

7. Check Print Saree:

Ellenőrizze a Print Saree -t

A nyomtatott sarees mindig minden indiai nő ruhatárának része. A szári nyomat nagyon hívogatóan néz ki, és ez a hagyományos nyomatoktól a modernig terjedhet. A csekknyomott saree szintén nagyon népszerű, mivel egyszerre modern és hagyományos.

Saree Design & Szövet: A saree az egész testre nyomtatható, és ellenőrző szegéllyel rendelkezik, vagy fordítva. Ennek a saree -nek van egy ellenőrzött teste és nyomtatott szegélye. Ez a vékony szegély nagyon elegáns megjelenést kölcsönöz a szárinak. A szári anyaga is puha és jól folyik.

Viselési alkalmak: Ezt bármilyen alkalmi és hivatalos alkalomra, például irodai viseletre viselheti.

8. Ellenőrzött Kanjeevaram Saree:

Kanjeevaram Saree -t ellenőrizte

A Kanjeevaram selyem szári a legjobbak közül a legjobb. Ezek a szárik India déli részéről és különösen Tamil Naduból származnak. A selyem a legtisztább formája, ezért ezeket a szárikat a legjobb alkalmakkor viselik.

Saree Design & Szövet: A csekkek Kanjeevaram saree szintén nagyon híres mind a selyemről, mind az ellenőrzött kivitelről. Itt ez a saree széles ellenőrző kialakítású, több színben. A palla élénk rózsaszín csekket tartalmaz. A szári áramlása tökéletes a selyem miatt, amelyből készült.

Viselési alkalmak: Ezeket esküvőkre, fesztiválokra, stb.

9. Fekete -fehér csekkek Saree:

Fekete -fehér csekkek Saree

A hagyományos ellenőrzött szári modern felfogása a fekete -fehér csekk -szári. Ennek a szárinak olyan színei vannak, amelyek általában nem kapcsolódnak a hagyományos szárikhoz. A fekete -fehér saree két élénk szín kombinációja, amelyek jól illeszkednek.

Saree Design & Szövet: A saree -n kis csekkek vannak, kis fekete szegéllyel. A szári fekete -fehér peremei is szép kijelentést tesznek. Ezt a fekete blúzt is viselheti a merész megjelenés érdekében.

Viselési alkalmak: Viselje ezt a szárit hivatalos alkalmakra vagy irodai viseletre. Ha merész kiegészítőkkel párosítja, akkor funkciókhoz is viselhető.

10. Ellenőrzött vászon Saree:

Ellenőrzött Linen Saree

A len az egyik természetes szál a világon. Az így előállított szövet nagyon puha és lélegző. Ez egy tökéletes természetes ruhadarab, amely szabadon áramlik.

Saree Design & Szövet: A kockás lenvászon szári puha tapintású és könnyű kendővel rendelkezik. Ez minden időjárásra tökéletes, különösen nyáron. Könnyedén le tudja vinni ezt a szárit. A száriban használt színek világosak a szürke használatával. Ez csodálatos árnyalatot kölcsönöz neki, amely minden alkalomra tökéletes.

Viselési alkalmak: Ezt alkalmi vagy akár irodai viseletre is használhatja.

Melyik blúz alkalmas a Checkered Saree -hez:

A szári akkor teljes, ha hozzá illő blúzt visel. A blúz és kialakítása is változatos. Egy ellenőrzött szárival mindig tanácsos egyszínű blúzt viselni. Ez a blúz lehet kontrasztos színű vagy megfelelő színű. A kockás szári szegélye és palla általában meghatározza a blúz színét is. A blúz mintája megfelelhet annak az alkalomnak, amelyre a szárit viseli. A hivatalos és hagyományos blúzok kiválóan alkalmasak hivatalos alkalmakra, míg a merész és elegáns blúzok viselhetők fesztiválokon és esküvőkön stb..

Az ellenőrzött Saree stílusa:

A szári stílusa olyan technika, amely sok változást látott az évek során. A szári hagyományos viselési módja a származási helytől függött.

  • A szárit általában a palla borítja a személy bal oldalán. Ezen a hagyományos stíluson is változtathat.
  • Gudzsaráti stílus, amely elhozza a palla elöl.
  • Használhatja a derékpántot, hogy kiemelje a görbéket, és stílusos megjelenést kölcsönözzen a saree -nek.
  • A palla lazán hagyása vagy rögzítése szintén stílusmegállapítás, amely mindkét irányban jól működik.

A saree a szépség megtestesítője egy indiai nő számára. Imádja betakarni magát ebbe a gyönyörű szépségbe, amely istennővé változtatja. A saree egy olyan ruhadarab, amely még akkor is nagyon szexinek tűnik, ha eltakarja testének nagy részét. A kockás szári az egyik ilyen design elem, amelyet minden nőnek rendelkeznie kell. Az ellenőrző minta a határon, a palla -n vagy akár az egészen lenyűgözővé teszi a saree -t. Válasszon a kis csekkek, nagy csekkek, nyomtatott csekkek stb. Közül, hogy a lehető legjobbat hozza ki ebből a csodálatos anyagból. A legújabb ellenőrzött saree jó esküvőkre, találkozókra, irodai viseletre stb.