A legjobb 15 tervező esküvői szári a menyasszony számára

Milyen egy tipikus indiai esküvői jelenet? A sarkok körül halvány, de kellemes rózsa- és parfümszag terjeng, miközben erős dallam sodródik a levegőben. míg a családban lévő férfiak gyorsan felöltöztek az esti teáscsésze után, a nők még mindig a tükrök körül ácsorognak, és megpróbálják megjavítani azt az utolsó hajszálat, amely minden alkalommal kibújik. És egy sarokban egy szobában egy gyönyörű menyasszony, gyönyörű, hagyományos viseletbe öltözve és erősen díszítve. Különleges szári a különleges napra; egy nehéz tervező saree, hogy jelezze a ma esti esemény fontosságát.

Tervező Saree specialitások:

Ki ne szeretne egyedinek tűnni élete legfontosabb napján? A tervező sarees a legkeresettebb darab több okból is:

  • Egyedi kialakításúak, amelyek nagyon ritkán kaphatók a piacon. A legtöbb designer viselet szári egy darabban kapható
  • Testreszabhatók az esküvő témájának megfelelően, és a vőlegényhez is illeszkedhetnek
  • Nem csak jól néznek ki, de a tervezői sarees minősége is páratlan
  • Kicsit magas lehet a zsebében, de a tervezői ruhadarabok mindenképpen megéri a pénzt, és megérdemelnek egy különleges helyet a ruhásszekrényben.

Híres Saree tervezőnevek Indiában:

  • Sabyasachi Mukherjee: Ez a bengáli tervező nemcsak a menyasszonyok, hanem a hírességek körében is népszerű. Minden menyasszony álma, hogy Sabyasachit viseljen az esküvője napján.
  • Manish Malhotra: A híres B várostervező lehenga és lenyűgöző sarees kollekcióval rendelkezik, amelyek le tudnak söpörni a lábadról
  • TarunTahiliani: A TT menyasszonyi kollekciójának szári -i leginkább a díszes munkájukról és a nagyszerűségükről ismertek. Ha királyi esküvőt tervez, akkor TarunTahiliani a megfelelő választás.
  • Ritu Kumar: A nemzetközi hírű Ritu Kumar arról szól, hogy színekkel és szövetekkel játszik, hogy a menyasszony álmait öltöztesse.

Menyasszonyi Saree tervező kollekció:

Ez a cikk felsorolta a legjobb esküvői tervezői sarees listáját képekkel, amelyek szebbé és csábítóbbá teszik a napot.

1. A fekete sifontervező Saree:

Tervező sarees 1

Ebben a szezonban tartsa hagyományosnak az esküvőjét ezzel a puha szürke és fekete sifon szárival. Az esküvők még akkor is extravagánssá tehetők, ha nem használnak nehéz ékszereket, csak úgy, hogy tökéletesítik ruházatukat és felkészítik az alkalomra. A saree oldalán lila árnyalat található, gyönyörű piros virágos grafikával. A saree mentén lágy fekete szőlőminta látható.

2. A Bright Blue Hue nyomtatott tervező Saree:

Tervező sarees 2

Ez egy extravagáns megjelenés, amelyet soha nem tagadhat. Az arany kombinációja más élénk színekkel kombinálva az estélyi megjelenést popsá teszi, és ez a szári minden szándéka, hogy a legjobban nézzen ki a tömegben. A szári alapja vagy az alsó fele gyönyörű monokróm virágmintával rendelkezik, a szaténkék pallu pedig erősen zari munkával van jóváhagyva. Ez az egyik híres designer sarees esküvőre.

3. Az esküvői tervező Saree színe:

Tervező sarees 3

A lágy sáfrány a legjobb szín a sportoláshoz egy erősen díszített esküvői éjszaka során, ahol a szín lágysága és józansága egyszerűen jól illeszkedne az arany díszekhez, amelyekkel díszíteni fogod. Most ehhez a megjelenéshez a sáfrány bársonyban van belső arany munkalap a saree határvonala mentén. Az alsó feléhez sifonból készült halvány sáfrányt használnak. Ez a fajta tervező menyasszonyi szári elérhető Indiában.

4. Fél és fél tervező Saree esküvőre:

Tervező sarees 4

Általában a fekete egy nagyon józan és érett szín, és azzal szembeállítva, hogy a fluoreszkáló narancs minden lehetséges módon világít. Az élénk és pattogó narancssárga szín jól illik a feketéhez, míg a szegély többi része széles arany színű, esetenként fekete karikákkal. Párosítsa jól a saree -t egy szilárd fekete blúzzal, hogy befejezze a megjelenést. Ez az egyszerű és szegéllyel tervezett tervező saree tökéletesen alkalmas esküvőre.

5. A csipke túlterhelés tervező Saree esküvőre:

Tervező sarees 5

A csipkék lányosak, a csipkék gyönyörűek és a csipkék elegánsak, és éppen ezek a csipkék teszik majd szépsé az estét. A saree fényes fehér, alkalmanként gyönyörű csipke grafikákkal, amelyek a szári teljes hosszát alkotják. A halvány georgette részletezés használata növeli a megjelenést. Ez az egyik nagyszerűen megtervezett saree esküvői alkalomra, egyszerű öltözékben.

6. Teljesen megmunkált nyomtatott tervező Saree:

Ez a fél szári halvány kékeszöld árnyalatú az alsó bázishoz, ahol a világos kék csíkok használata jobban kiemeli a kékeszöldet. A szári felső felében gyönyörű vörös pallu van, díszített mintákkal az egész száriban. A kiterjedt, nehéz határvonal is számít valamit.

7. Egyszerűség:

Tervező sarees 7

Ha estére az egyszerűség a mantrája, akkor használja ki a legjobbat ezzel a meztelen sifon alapszínnel. Még az alázatosság mellett is meg kell őrizni az éjszakai eleganciát, és nincs más módja az elegancia kimondásának, mint a meztelen szín. Ez az egyik nagyon egyszerű designer esküvői szári sima ezüst szegéllyel, amely szintén gyönyörűvé teszi a megjelenését.

8. A papagáj árnyalatai:

Tervező sarees 8

Az egyik egyszerű ok, amiért annyira szeretjük ezt a szárit, annak köszönhető, hogy fantasztikusan párosítja a két legcsodálatosabb színt- a ragyogó papagájkéket és a pattogó papagájzöldet. A zöld színű saree szatén textúrájú, gyönyörű kék ​​blúzzal.

9. Hálós tervező Saree esküvőre:

A piros a szerelem és a kéj színe, és az esküvő megünneplésére a legjobb módja a színezésnek, ha a vörös árnyalat fátyolosságába fest. Ez egy fél szári, ahol a felső felén sifon virágos grafika található. Ez a fajta esküvői sarees minden típusú nőnek megfelel az adott napon.

10. A nehéz rózsaszín tervező Saree:

Nehéz rózsaszín tervező Saree

Ez minden bizonnyal minden idők egyik legjobb esküvői tervező saree -ja. A dizájner tapintása fantasztikus megjelenést kölcsönöz. Eleinte kissé kényelmetlen lehet azoknak a nőknek, akik a legmegfelelőbbnek találják a pamut szárikat. Ez tiszta selyemből készült, és ez egy nehéz szári, amelyhez sok csábító kopás tartozik. A rózsaszín mellett készült arany design a fő vonzó tulajdonsága ennek a szárinak. Esküvői alkalmakra való sportolásra szolgál, és ez az egyik legjobb módja annak, hogy megmutassa ennek a tervezőnek a végső vonzerejét.

11. A krém esküvői tervező Saree:

krém esküvői tervező saree

Ha esküvői szári terveket keres, akkor vegyen egy jó szövőszéket ebben a különleges esküvői száriban. Itt van egy másik csábító szári, amelyet esküvőkön lehet viselni. Olyan hatékonyan sportolja a krémszínt, hogy szinte minden nő először beleegyezik abba, hogy ezt a szárit viselje egy esküvőn. A krém mellett a piros szín is hatékonyan bevihető ebbe a száriba az alsó részbe. A minta meglehetősen csábító, és szinte minden nő számára alkalmas lesz, akik szeretik az ilyen szárikat.

12. A rózsaszín Paneri tervező Saree:

rózsaszín Paneri tervező saree

Ha szereted a rózsaszín színt, akkor ez is tetszeni fog. Ennek a szári sportnak a mintája nagyon csábító. A határon végzett tervezés az egyik leghatékonyabb vonzó tulajdonsága ennek a tervezőnek. Kizárólag azzal a szándékkal készült, hogy az esküvőn sportoljon. Csak a menyasszony mellett te leszel a második személy, aki hatalmas figyelmet fog kapni egy esküvői szertartáson, ha ezt a szárit sportolod. Kéz a kézben fog járni egy rózsaszín blúzzal. Ez egy nagyon egyszerű saree design esküvőre, amely élénkebbé teszi megjelenését.

13. A Blue Designer Crepe Saree esküvőkhöz:

kék Chiffon saree esküvőkre

Teljesen jól néz ki a kék színnel. A szári készítéséhez használt anyag az egyik leghatékonyabb jellemzője ennek a szárinak. A határok nagyon jól díszítettek, egyedi mintával, és ez megint az egyik olyan tulajdonság, amely különlegessé teszi ezt a szárit. Az egész olyan csábító a szabad szemek előtt, és ezért a nők ezt a szárit alkalmasnak találják arra, hogy esküvők alkalmával hordozzák. Ez is az egyik legjobb chiffon saree, amin valaha keresztül fogsz menni.

14. A legjobb arany és rózsaszín esküvői tervező Saree:

arany és rózsaszín esküvői szári

Ez a gyönyörű legújabb esküvői szári a két arany és rózsaszín kombinációja. A saree tervezésénél használt minta nagyon csábító, és szinte minden nő nagyon szívesen fogja viselni. Érdemes megemlíteni ennek a szárinak a kialakítását, és szinte bárki és mindenki úgy sportolhat, ahogy akar. Azt is felajánlja Önnek, hogy a híresség megjelenése, és ez ismét a tervező saree egyik legjobb tulajdonsága. Ez parti viseletként is használható.

15. Az elegáns Heavy Designer Blue Saree:

elegáns nehéz tervező kék saree

Szeretne valami egészen mást hordozni ebben az esküvői szezonban, majd tanulmányozza megfelelően ezt a tervező menyasszonyi szárit. Vegye figyelembe a saree megfelelő helyén használt mintákat, és keresse ezt egy kifinomult szári boltban. A kék valószínűleg az egyik legjobb szín ehhez a szárihoz, és ennél szebb nem is lehetne. A szegélyminta az egyik legjobb vonzó tény erről a száriról, és a nőket nagyon lenyűgözi az a színes hangulat, amelyet ez a tervező saree sportol.

Hidd el, az esküvői házikó soha nem lesz teljes, ha nincs maroknyi tervezői szári a házasságkötés után. Szüksége van egy jó gyűjteményre a szekrényben, hogy az emberek rájöjjenek, ki az újonnan házasodott menyasszony!