A legjobb 30 legújabb tervező Sarees

Az ősi idők óta a sarees fontos szerepet játszott a női ruházatban. A szári Indiában a nőiességet szimbolizálja. A hindu kultúra fontos része. Nem lenne gardrób Indiában bármely nő szári nélkül. A költözési idővel a saree minták mindig változtak a trendnek megfelelően. Most egy nap, a tervező sarees trendben van. Új és más mintával mindig helyet foglaltak minden nő ruhájában.

legújabb tervező-sarees

Az ilyen saree designer kollekcióban felhasznált anyagok a georgette, a net, a bársony, a selyem és a Chiffon. Vessünk egy pillantást a sarees divatos mintáira, amelyek valóban szívszorítóak.

Legújabb tervező Sarees:

Íme a legjobb 30 legújabb tervező saree és a következő gyűjtemény.

1. Virágos szegély Saree:

latest-designer-sarees-floral-border-saree

Egy szép, egyszerű virágos szegéllyel rendelkező saree szemet gyönyörködtető a rendszeres viselethez és néhány kis partihoz, frissítő megjelenést kölcsönözve. A sima világos zöld szári sötét virágmintával csodálatos kombinációt ad a virágos blúzzal. A sötét és világos színkombináció is csodálatos viselet.

2. Hímzett Net Saree:

Hímzett Net Saree

Semmi sem olyan romantikus, mint a netes szári a szerelem színével, a piros. A net saree gépi hímzést kap resham és kövekkel. A szépség érdekében zari is szerepel. A hálóval ellátott saree növeli személyiségét a partikon és a kis esküvői rendezvényeken.

3. Faux Georgette Saree:

latest-designer-sarees-foux-georgette-saree

Szeretsz világos színeket viselni! Itt van egy tervezői viselet, amely tökéletes megjelenést biztosít az eljegyzések és a kis bulik során. A saree kettős színeket hordoz, mindkettő egyenletesen világít, ellentétben egymással. A benji barna és rózsaszín bíbor szín mellett tükörmunkát, gépi hímzést, csipkét, zarit és csipkét adnak hozzá a vonzó megjelenés érdekében.

4. Royal Net Saree:

latest-designer-sarees-royal-net-saree

Szeretne királyi megjelenést látni esküvőkön és magas szintű társaságokban! Itt van egy hálóterv az Ön számára, amely csillogást keltene a sok közül. A bézs és barna színkeverék saree csillogó hatást kölcsönöz a varrott fényes műanyag tükrökkel. A saree gazdag megjelenést kölcsönöz, és az éjszakai partik számára is kedvező, hogy megmutassa valódi csillogását.

5. Fekete szépség Saree:

latest-designer-sarees-black-beauty-saree

A fekete szín divatos maradt minden generációban. Fekete szári virágos foltmunkával és gépi hímzéssel szépséget kölcsönöz személyiségének. Az ilyen szárik nagyon kopottak a tematikus partikban és funkciókban. A teljes nyakú virágos blúz megkülönböztető megjelenést kölcsönöz.

6. Menyasszonyi tervező Saree:

latest-designer-sarees-menyasszonyi-designer-saree

Szeretne lenyűgözően kinézni különleges napján! Próbáljon ki egy Georgette saree -t vörösben, csodálatos szegéllyel, gépi hímzéssel, kövekkel és zarival. Az alábbi arany patch munka növeli szépségét. Ez is nagy foltokat hordoz az oldalán a határ mentén, hogy nehéz menyasszonyi megjelenést kölcsönözhessen. Mindezek kombinációja lenyűgöző menyasszonyi megjelenést kölcsönöz, hogy legyőzze vőlegényének szívét.

7. Dupla színű Velvet Saree:

Dupla színű bársony Saree

A bársony szári plusz pontot ad a szárinak, amelyet luxus esküvőkön, partikon és házassági rendezvényeken kell viselni. A szári királyi kék színt kap, világos színkombinációval, sárgával. A szárit kövekkel, zarival és hímzéssel tervezték.

8. Banarasi Saree:

latest-designer-sarees-banarasi-saree

A hagyományos megjelenésű saree tervező egyedi megjelenést kölcsönöz. A Banarasi szárit mindig úgy viselték, hogy lenyűgöző fényűző megjelenést kölcsönözzön a házasságokban. A saree szerethető piros színt kap, arany színű dizájnnal, cérnával. A saree egészében golyós formatervezést tartalmaz, míg a pallyt hennából készítik.

9. Egyszerű fekete design Saree:

egyszerű-fekete-design-saree

A fényes megjelenés egyszerű nyomtatott divattervező saree -vel lenyűgöző minden kis alkalomra, összejövetelre és rutinszerű viseletre is. A napvirág ihlette sárga és fekete kombináció csodálatosnak tűnik a kis henna mehandi design nyomatokkal. A pontosság növelése érdekében egy kis vékony csipkét adnak hozzá.

10. Bhagalpuri Szári:

latest-designer-sarees-bhagalpuri-saree

Ezúttal divatos megjelenést szeretne cicabulikra vagy tematikus partikra. Próbáljon ki egy Bhagalpuri szárit sötét sötétkék színben, virágmintával. A széles szegéllyel együtt a formatervezési formák csodálatos megjelenést kölcsönöznek a szárinak és viselőjének.

11. Kék és rózsaszín csík Saree:

latest-designer-sarees-blue-and-pink-strip-saree

Egy új tervezői szári, amely alkalmi és hivatalos viseletre egyaránt alkalmas, nagyon keresett. A sötétkék és rózsaszín imádnivaló színkombinációval rendelkező szári nagyon tisztességesnek tűnik. A palló végén virágos kivitelben is virágos megjelenést kölcsönöz. A szári tisztességes megjelenést kölcsönöz viselőjének.

12. Sequins Border Saree:

latest-designer-sarees-flitterekkel-border-saree

A legújabb tervezői szári, amely majdnem rést foglalt el a divatos szekrényben, a flitteres szegély. A flitterek mindig divatosak voltak a sarees számára, akár sima, akár díszített. A sima pezsgő saree hímzéssel, arany és ezüst flitterek vékony szegélyével díszítve varázslatos megjelenést kölcsönöz minden partinak.

13. Kék és fekete tervező Saree:

legújabb-tervező-sarees-kék-fekete-designer-saree

Szeretnél choli stílusú megjelenést kapni ebben a szezonban! A Georgette saree aranyművel a legjobb tervezői szári ehhez a Navratrihoz. A kék és a fekete szín gazdag megjelenést kölcsönöz. Az öltözék arany szegélyt kapott, gépi hímzéssel. A színkombináció és a díszített rész gazdag megjelenést kölcsönöz a luxus funkcióknak.

14. Egyszerű pontozott Saree:

latest-designer-sarees-simple-pöttyös-szári

Az egyszerű, de divatos öltözék csodálatos megjelenést kölcsönözne az összejöveteleknek, buliknak és fesztiváloknak. A világos bézs szín lenyűgözőnek tűnik a kis golyós kialakítással. Elképesztően jól néz ki egy kifejezetten bársony kontraszt blúzzal. A nőstény stílusos oldalát mutatja be a georgette anyag miatt, amely tökéletes megjelenést kölcsönöz a szárinak viselése során.

15. Ibolya hímzés Saree:

latest-designer-sarees-ibolya-hímzés-saree

A hímző sarees trendben volt a tervező sarees terveknél. Az ibolya szári csodálatos apró hímzésekkel és bézs színekkel kombinálva lenyűgöző megjelenést kölcsönöz a házasságok javításával. Az ibolya rész bársonyból, míg a bézs rész hálóból készült, ami csodálatos megjelenést kölcsönöz.

16. Leaf Designed Saree:

legújabb-tervező-sarees-levél-tervezett-szári

A levelek ihlette új tervezői szári dizájn elképesztő megjelenést kölcsönöz az összejöveteleknek, a kisebb funkcióknak vagy az ünnepi eseményeknek. A királykék georgette saree levél formájú resham hímzést kapott, hogy dizájner megjelenést kölcsönözzön. A széles határ növeli egyediségét. Amikor fesztiválokra viszik, vallásos megjelenést kölcsönöz viselőjének antik ékszerekkel.

17. Pearl Color Designer Saree:

latest-designer-sarees-pearl-color-designer-saree

Szívlopó megjelenést szeretne, hogy vonzza a nézők tekintetét! Szerezd meg ezt a lenyűgöző gyöngy színű szárit. A saree divattervező hímzőmunkát kapott a virágmintákhoz és a vágóélekhez, hogy egyedi megjelenést biztosítson a házasságokban és más funkciókban. A saree négy georgette anyagból készült, amely tökéletes az ilyen szárik számára, hogy bájos megjelenést kölcsönözjenek gyöngy ékszerekkel.

18. Lehenga Saree Design:

legújabb-tervező-sarees-lahenga-saree-design

A Lehenga sarees a legújabb tervezői sarees design, amelyet a menyasszonyok szeretnek elkötelezettség és egyéb funkciók miatt. A réteges stílusú szári ruha lenyűgöző megjelenést kölcsönöz az elbűvölő menyasszonyoknak a szerethető piros színnel. A kanyargós rések növelik a szári divatját. Kifejezetten azért készült, hogy emlékezetesebbé tegye a menyasszony különleges napját. Mivel nem olyan nehéz, számos más funkcióban is hordozható.

19. Cape Designer Saree:

latest-designer-sarees-cape-designer-saree

Egy új találmány a saree piacon a Cape saree tervek. A saree érzéki megjelenést kap, és az átlátszó köpeny felette van. A ruhát legjobb télen hordani, hogy új színvonalat biztosítson divatjának. Egyszerű sima szárit ad a tervezőnek, aki kövekkel vagy hímzéssel tarkítja a fokot. A köpeny egyszerű és átlátszó is lehet, hogy a blúz kialakítása megtekinthető legyen.

20. Tervező színes pliszált szári:

latest-designer-sarees-designer-color-reded-sarees

A patli pallu divatja után a redős színminták a divatos tervezői sarees -ek ebben a szezonban. A redős színek különböző színűek, ellentétben egymással, míg a pallu néha más színt hordoz. Hímzéssel és kövekkel tűzdelve tökéletes parti viselet. Ez az egyik legjobb divattervező saree.

21. Hosszú vonatok Saree Design:

legújabb-designer-sarees-long-trains-saree-design

Ez egy új trend a divattervező saree -ben. Hosszú pallu saree viselése, amelynek szélessége hasonló a palluéhoz, vagy kisebb, mint a hosszú vonat saree minták. A szári pallu olyan hosszú, hogy eléri a földet. Stílusos megjelenést kölcsönöz luxus partiknak és esküvőknek.

22. Dhoti Saree Designs:

latest-designer-sarees-dhoti-saree-designs

Csodálatos dizájnt, egyedi megjelenést a Dhoti saree ad. A puszta anyagból készült saree csodálatos görbe pillantást vet a derékra. A design a legjobb tervezői sarees kollekciónak számít, amelyet meg kell pillantania. Széles körben szerepel pártokban és funkciókban.

23. Válltervek Saree:

legújabb-tervező-sarees-váll-tervek-saree

A legjobb tervezői szárikat keressük ma este! Egy válldíszítés saree az, amire szüksége van. Egyedülálló megjelenést kölcsönöz a vállon lévő mintákkal, hímzéssel vagy kőmunkával, amely hasonló a szári blúz mintájához. Az őszibarack és a fehér kedvező kombinációjával stílus ikon.

24. Ombre Saree Designs:

latest-designer-sarees-ombre-saree-designs

Az ombre dupatta és az ombre leggings ihlette, az ombre sarees a piacon elérhető legújabb designer sarees. Az ilyen sarees fő pontja az elkészítés során használt színkombináció. Az alább látható kedves fürtök lenyűgöző vörös szőnyeges megjelenést kölcsönöznek neki.

25. Kabát blúz Saree Designs:

legújabb-designer-sarees-kabát-blúz-saree-tervek

Egy kabát blúz a legjobb számunkra a téli rendezvényekre és esküvőkre. A sarees a patola sarees, nehéz hímzőmunkával. A blúz, ha az ilyen szárikat kabátként tervezték, királyi megjelenést kölcsönöznek neki.

26. Réteges Saree minták:

legújabb-designer-sarees-layered-saree-design

Miután a ruhák megjelentek a nők ruhatárában, a következő volt a ruha szári. Ez a nyugati és az indiai kultúra kombinációja. A tervező saree réteges ruha típusú megjelenést kap, széles szegéllyel és virágos hímzéssel. Az ilyen ruhás sarees nagyon népszerű a cicapartikban és a házassági funkciókban.

27. Többszínű tervező Saree:

latest-designer-sarees-multi-coloured-designer-saree

Szeretek játszani a színekkel! Itt van egy kedves szári az Ön számára, különböző színekben. A szárinak kis szegélye van, kis hímzéssel. Lenyűgözőnek tűnik, a dizájnerrel díszített blúz hímzést is tartalmaz. Rendkívül kedvelt a bulikon és rendezvényeken, vagy ünnepi alkalmakkor. A szárit népszerűen kachhi work saree néven ismerik.

28. Orchideatervező Saree:

latest-designer-sarees-orchidea-designer-saree

Divatos, de józan megjelenést szeretne kis funkciókhoz vagy ünnepi alkalmakhoz! Próbálja ki az Orchid designer sarees -t. Egy új tervezői szári, gyönyörű ezüst hímzéssel és bársony ezüst szegéllyel, a georgette saree gazdag megjelenést kölcsönöz. A díszes nagy és merész virágminták növelik szépségét. Az öltözék elképesztően jól néz ki ezüst ékszerekkel és hímző blúzzal együtt.

29. Rózsaszín és szürke tervező Saree:

latest-designer-sarees-pink-and-szürke-designer-saree

Értékes funkciója van, és szeretne klasszikus megjelenést kölcsönözni, hagyományos érintéssel! Próbálja ki az egyik legjobb tervezői szárit rózsaszín és szürke kombinációval. A szári arany hímzéssel is díszített. A széles szegély és a formatervezés fényűző megjelenést kölcsönöz. Ez az egyik új tervező saree.

30. Gota és hímzés tervezett Saree:

latest-designer-sarees-gota-and-hímzés-tervezett-saree

A piacon egy pazar sarees tervező kollekció a Gota munkája a hímzéssel. A világoszöld színű háló saree nagy virágmintákat kap Gota munkával és kis hímzéssel, hogy csodálatos megjelenést kölcsönözhessen. Esküvőkön vagy akár fesztiválokon nagyon népszerű, hogy egyszerű, de elegáns megjelenést kölcsönözhessen.

Legújabb tervező Sarees

A tervező sarees mindig is őrület volt minden korú nő számára. A sarees most egy kis gyöngyöt és egyéb varázst is kap, hogy egyedi megjelenést kölcsönözhessen. Az esküvői szezon a legkedvezőbb az ilyen tervezői viselethez. A nőiességet és a nő eleganciáját képviseli. A tervező sarees mellett a blúz minta is elég elegáns lett a folytatáshoz. Kétségtelen, hogy a trendek folyamatosan változnak, és új formatervezést adnak, ezért hordjon belőle egy darabot a ruhásszekrény díszítésére.