A legjobb 9 olcsó Sarees képekkel

Néhány szári ragyogóan néz ki, annak ellenére, hogy olcsó. Legtöbbünk előnyben részesítheti a különböző sarees -eket. Mindannyian megengedhetjük magunknak, hogy megvásároljuk az olcsó szárit. Mindenki költségvetéséhez illeszkedik, így ez a ruha napjaink legnépszerűbb trendje a divatban. A szezonális értékesítés és az online vásárlás bevezetése miatt az olcsó sarees könnyen elérhető a mai világban. Kiváló ár -érték arányt nyújtanak a legújabb formatervezéssel. Az olcsó, olcsó sarees nem jelenti azt, hogy alacsony minőségű szöveteket vagy elavult mintákat kínálnak. Nem csak a pamuthoz vagy a pamut szárikhoz társulnak az alacsony költségű árak, hanem az olcsó selyem, a georgette, a sifon, a banarasi selyem, a szuperháló sarees és még sok más, kidolgozott kialakítással, megfizethető áron..

A legjobb olcsó Sarees képekkel:

Íme 9 legnépszerűbb olcsó szári, amelyeket hatalmas pénz elköltése nélkül lehet megvásárolni.

1. Sárga Chiffon Saree tervezett virágos munkaszegéllyel:

Olcsó Sarees

A sárga maga is élénk színű, az arany szegéllyel és a piros szegéllyel együtt számszerűsíti, hogy szépít. Egyszerűen elegánsan nézel ki, ha ezt a sárga sifon saree -t borítod. Megfizethető áron, selyem textúrájával és könnyű súlyával rendelkezik. A magas nyakú dizájner blúz vonzóvá teszi a megjelenést.

2. Szürke Saree fekete és sima Zari szegéllyel:

Olcsó Sarees-szürke Chiffon Saree hímzett szegéllyel 2

Ez a sifon szári abszolút könnyű, és nem kell sokat kezelnie. Egyszerűen elegánsan nézel ki, ahogy a saját módod szerint fedi ezt a szárit. A fekete színű ruhákat a nők többsége viseli, úgyhogy másképp nézzen ki, majd biztosan válassza ezt a szürke színű, sifon szárit, hímzéses szegéllyel, olcsón. A szegély fokozza ennek a szárinak a szépségét.

3. Big Zari Border Olcsó selyem Saree:

Olcsó Sarees-rózsaszín színű nyomtatott pamut Saree 3

A sima selyem szári egy másik fajta könnyen elérhető olcsó szári, kiváló minőségű textúrával. Rózsaszín, arany csíkokkal az alsó feléhez és arany kötött pallu a szál oldalszéleivel együtt. Ez a pamut szári hivatalos megjelenést biztosít, ha teljes ujjú blúzt visel. Hajtogathatja a pallut, vagy hagyhatja kinyílni.

4. Bársony és háló Royal Blue Saree hímzéses típusú kőmunkával:

Olcsó Sarees-Velvet és Net Royal Blue Saree 4

Ez az állatorvos és a net saree javítja a parti megjelenését. Bár ez a szári hímző szegélyből és kőművekből áll, mégis megfizethető áron. Ha inkább ezt a szárit szeretné megvásárolni, próbálja meg megvásárolni ezt a szezonális ajánlatok során, hogy extra kedvezményt kapjon. A bársonyos királykék pallu csillogóvá teszi ezt a szárit.

5. Többszínű kézműves pamut olcsó selyem Saree:

Olcsó Sarees-többszínű HandiCraft pamut Cilk Saree 5

A kézi szövésű pamut szárit kötelező viselni a nyári hónapokban, így jól érzi magát benne. Ez a könnyen kezelhető darab többszínű hatásával, amely elsősorban felhívja a figyelmet. A saree nyomtatott részei és a nyomtatott blúz kiegészítik ezt a szárit.

6. Kék színű pamut Saree bonyolult mintákkal:

Olcsó Sarees-kék színű pamut Saree bonyolult mintákkal 6

Ez a kék darab pamut szári többszínű árnyalatú. Ez a szári tökéletesen illeszkedik bármilyen hagyományos vagy más különleges alkalomhoz. A szegély és a pallu többszínű csíkokkal rendelkezik. A sokszínű csíkok fölött a szári a teljes határok mentén arany hatású templommal rendelkezik.

7. Bézs színű Banarasi selyem szári arany és fekete szegéllyel:

Olcsó Sarees-bézs színű Banarasi selyem arany és fekete szegéllyel 7

Ezt a bézs színű banarasi selymet minden korú nő viselheti. Egyszerű arany és pöttyös fekete szegélye van alaposan.

8. Fekete színű szegély nyomtatott olcsó Saree:

Olcsó Sarees-fekete színű Georgette nyomtatott Sari 8

Ebben a könnyű Georgette száriban abszolút elegánsnak tűnsz. A felső rész egyszerű fekete georgette textúrából áll, a szári alsó része pedig virágos mintákkal, fekete és bézs színnel.

9. Fekete és piros olcsó Georgette Saree:

Olcsó Sarees-fekete és piros Georgette Sari 9

A piros és a fekete kombináció bármelyiknek gyönyörűnek és elegánsnak tűnik. Ez a darab néhány bonyolult alkotást tartalmaz a határ egyik oldalán, hogy másképp nézzen ki. Bármilyen parti viselethez előnyös.

A fenti 9 olcsó szári darab divatosnak tűnik, anélkül, hogy hatalmas pénzt költene ezekre a termékekre. Rendkívül díszített parti viselet vagy különleges alkalmakkor kapható szári alacsony áron vásárolható meg, hogy elbűvölő megjelenést kapjon. A fenti olcsó sarees elérhető az indiai piacon.

Képek Forrás: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.