Aari Work Sarees – Divatos megjelenés ezekkel a legújabb formatervezési mintákkal

Az Aari hímzés a hímzés ősi művészete, és nagy hagyománya van Indiában. Minden stílus és design jellemzi eredetét és az ország körüli utazást. Az aari technika Barabanki -ból (Uttar Pradesh) ered, és Kutchba, Gujaratba és így tovább költözött. A Gujaratba vezető út során az Aari technikát csak macskaöltésből királyi dizájnná fejlesztették. A mogulok ezt a technikát királyi öltésként fogadták el, és ezeket a terveket kézzel készítették, speciális aari lyukú tűkkel. Ez a hímzés egy normál öltés volt, amelyet bőrcipő készített, és ahogy a hímzés formájává fejlődött, különleges formát öltött, és ez lett az otthoni hölgyek rendszeres hobbija. Ezek a minták olyan királyi szöveteken készültek, mint a selyem, és az Aari munkás sarees továbbra is királyi tervezési stílus volt..

Az Aari Work Sarees fontossága:

Az aari sarees nem csak a divat trendi része a piacon. Ez India egyik túlórázott hagyománya. Az aari tervek kézzel készültek, és bár hatalmas technológiai fejlődés tapasztalható, a tervezők továbbra is saját aari lyukú tűikkel végzik az aari munkát. Az Aari work sarees kivitele klasszikus és elegáns, és bármilyen alkalomra megfelel. A saree alkalmanként eltér az anyagtól, a kialakítás varrott.

Az Aari Work Sarees jellemzői:

Az Aari work design sarees az egyik egyszerű, de elegáns kivitel, amely a piacon elérhető. Más hímzési mintákkal ellentétben az aari tervezésnek saját helye és finom kivitele van. A cérnát és a szövetet professzionális szakértők kombinálják, akik királyi kivitelezést kapnak, és ez teszi az egyszerű sima szárit olyan jellegzetessé, mint egy klasszikus csodálatos tervezői kollekció. Az Aari design lehet egyszerű szálakkal, vagy fényes lehet kontrasztos színű kövekkel és gyöngyökkel. Az aari tervek kézzel készültek, így nincs esély a laza cérna vagy a gép meghibásodására.

Melyik szövetet használják az Aari Work Sarees -hez:

Az aari munka különböző típusú szöveteken végezhető – pamut, selyem, szintetikus és selyem pamut. Ezek közül a leggyakrabban használt szövet a selyem, mivel az anyag jobban illeszkedik a dizájnhoz. A tervezéshez használt Zari – arany szál kiegészíti a selyemszövetet, és kontrasztos módon kiemeli az anyag színét. A fordított varrási technikával úgy tűnik, hogy a szövetet cérnával javítják, és a selyem az előnyben részesített anyag, mivel könnyen megtervezhető, és ez a legjobban kiegészített szövet a design javításában.

A nők melyik testalkatát részesítik előnyben:

Általában az alacsony lányok aranyosnak tűnnek a sarees -ben. Az Aari work sarees esetében azonban a homokóra testtartással rendelkező magas lányokat részesítik előnyben, mivel a szári kialakítása javítható, és a test alakja is javítható. A palló a száriban a fő tervező részt veszi, és összecsukása és rögzítése elrejti a munkát. Tehát a magas lányok, akik egyetlen szálként elhagyhatják pallukat, jobban dicsérik a tervezői munkát. Ezért a magas lányokat részesítik előnyben. Ezenkívül a tervezés az üresjárati magassággal készül. Tehát itt a magasság fontos szerepet játszik.

Különböző típusú Aari hímzési minták Sarees -hez:

Divatos útmutató az Aari work sarees legújabb terveihez alkalmakra.

1. Kashmiri Aari Work Saree:

Kashmiri Aari Work Saree

A kasmíri aari work saree a rendelkezésre álló híres aari tervek egyike. Ez a technika Kasmír, a tavak és virágok országának ihletője. Az ebben a technikában használt minták és minták elsősorban virágmintákat tartalmaznak.

Saree Design és használt szövet:

A kasmíri aari munkák többnyire virágmintákkal készülnek, és a leggyakrabban használt szövet georgette. A georgette szövet elegáns megjelenést kölcsönöz, és a mintákat jobban kiegészítik a kontrasztos szövetek.

Milyen alkalmakkor érdemes viselni:

A kasmíri aari munka szári normál napokon és különleges estéken is viselhető. Ez a kialakítás normál kontrasztos színű szálakat tartalmaz. Tehát ez jobban megfelel különleges estéknek, mint etnikai alkalmakkor.

2. Aari hímzés Sarees:

Aari hímzés Sarees

Az Aari hímző sarees tartalmazza az aari tervezési munkák általános kategóriáját. Ezt leginkább a Georgette és a Chiffon anyagok használják, mivel kontrasztos színekben jobban kiemelik a dizájnt.

Saree design és használt szövet:

A minták többnyire virágos és alapvető mangóhímzési minták, amelyek több vagy két színben készülnek, ellentétben a szárival. Az általánosan használt szövetek a georgette és a chiffon, mivel elegánsabbnak tűnnek a formatervezéssel.

Milyen alkalmakkor érdemes viselni:

Az aari hímzésű sarees -t a hivatalos találkozók, különleges estek és ritka alkalmakkor lehet előnyben részesíteni. Ezek nem alkalmasak etnikai alkalmakra, mivel a minták nem tartalmaznak csillogó szálat vagy gyöngyöket.

3. Supernet Aari Work Sarees:

Supernet Aari Work Sarees

A Supernet Aari munkássarik híresek a hálóba ágyazott anyag vastag formájáról. A Supernet sarees átlátszó, mivel az anyag vastag hímzéssel van hálózva, hogy kiegészítse a szári szövetet és színt.

Saree Design és használt szövet:

A minták általában vastag, szorosan elhelyezett mintát tartalmaznak, mivel az anyag szuperhálózott szári, amely szó szerint hálószövet, amely lehetővé teszi, hogy a design elegánsabb és erőteljesebb legyen kontrasztos színnel.

Milyen alkalmakkor érdemes viselni:

Ezek az egyik legjobb parti viseletek, és különleges estéken is viselhetők. A minták eltérnek a szövet színétől és vastagságától, és ez a legjobb lehetőség a parti estekre.

4. Aari Work Silk Saree:

Aari Work Silk Saree

Az Aari work selyem sarees az egyik legjobb esküvői kollekció, és ezek a legjobb aari hímzési minták a sarees számára. Ennek a kialakításnak számos változata van, és ezek selyemszöveten készülnek.

Saree Design és használt szövet:

A tervek eltérnek a sarees -től. A pattu saree aari munkáinak mintái menyasszonyi kollekciók, páva, istenek és istennők, mangó minták és még sok más kategóriába sorolhatók, az itt használt szövet selyem. A selyem tökéletes felületet ad, és keresi a terveket.

Milyen alkalmakkor érdemes viselni:

Az aari selyem szári viselésére a legjobb alkalmak az esküvők, a házasságok és az etnikai funkciók.

5. Kota Doria Aari Work Saree:

Kota Doria Aari Work Saree

Aari munkák A Kota sarees hasonló a szuper háló Aari work sarees -hez, mivel ez magában foglalja aari munkát a pamut háló sarees -en is.

Saree design és használt szövet:

A Kota saree minták rendszeres hímzési mintákat tartalmaznak, és gondosan úgy tervezték, hogy kitöltsék a teret szegélyként és a pallu számára. A kontrasztos minták a szegélyen és a pallún készülnek, és többnyire egyszínű tervezés. A szövet pamut – vékony pamut vagy hálóval ellátott pamut.

Milyen alkalmakkor érdemes viselni:

A legjobb alkalmak az Aari munka viselésére Kota sarees különleges esték, sőt normális napok és különleges alkalmak.

6. Aari Georgette Sarees:

Aari Georgette Sarees

Az Aari Georgette sarees a legújabb tervezői kollekciók, mivel ezeket leginkább parti alkalmakra használják. A georgette anyaga hasonló a hálózott változathoz, és a terveket gondosan az anyag felett készítik, hogy kiegészítsék az anyagot és a színt.

Saree Design és használt szövet:

A georgette aari saree szegélymintái rendszeres virágmintákat, geometriai mintákat, formákat, páva mintákat és még sok mást tartalmaznak. A georgette Aari munkasarik többsége virágos és geometriai mintákat tartalmaz, mivel szorosan összecsomagolva és kontrasztban vannak a hálószöveten.

Milyen alkalmakkor érdemes viselni:

Az aari georgette sarees viselésének legjobb alkalmai a különleges estek és partik.

7. Tambour technika Aari Work Saree:

Tambour technika Aari Work Saree

A tambour technika gyöngyöket és tükörmunkákat foglal magában a saree -ben, és a tervezés többnyire a kiválasztott területeken történik a jobb kilátás érdekében. Ez bármilyen anyagból készül, és a legmegfelelőbb a selyem száriban.

Saree Design és használt szövet:

A tervezés a pallún, a hátulról az elülső nézetbe kezdő szegélyen, a nyak mintázatán, mint egy királyi nyakláncon stb. Ezeket a mintákat gondosan választják ki, hogy a saree elegáns legyen, mint egy tervezői sorozat. A felhasznált anyag selyem és selyemkeverék.

Milyen alkalmakkor érdemes viselni:

A tambour Aari work sarees viselésének legjobb alkalmai a különleges estek és partik.

8. Gudzsaráti Aari Work Saree Design:

Gudzsaráti Aari Work Saree Design

A gudzsaráti aari munkatervek minden mintával és kivitelezéssel együtt továbbviszik hagyományaikat. A gudzsaráti stílus magában foglalja a normál menetet tükrökkel, és kontraszt színű anyagokat – többszínű szövetet – tartalmaz.

Saree design és használt szövet:

A minták hagyományos minták, amelyek geometriai formákat tartalmaznak, többnyire köröket és rangoli mintákat. A felhasznált anyag pamut. A tervek az egész száriban készülnek, ami fényesebbé teszi a tükör működését.

Milyen alkalmakkor érdemes viselni:

A gudzsaráti Aari munkasarik hagyományos alkalmakkor és utazási célokra is viselhetők, mivel az anyag pamut.

9. Zardosi Aari Work Sarees:

Zardosi Aari Work Sarees

A Zardosi az aari munka fejlett technikája, amely magában foglalja a hímzés tervezését kövekkel, gyöngyökkel és aranyszálakkal. Ezek a minták selyemszöveten készülnek, és leginkább esküvőkön részesülnek előnyben, és többnyire menyasszonyi kollekciók.

Saree design és használt szövet:

A minták többnyire menyasszonyi jellegűek, a Zardosi -munkákhoz használt színek pedig zöld piros és narancssárga színűek, mivel ezek mindig kiemelik a zardosi mintákat az anyagon. A használt minták többnyire véletlenszerű tervek vagy menyasszonyi események mint tervek.

Milyen alkalmakkor érdemes viselni:

A Zardosi Aari munkás szári királyi stílusú, és menyasszonyi alkalmakkor előnyben részesítik. Ezeket bármilyen hagyományos funkcióhoz viselheti.

10. Aari Work Sarees tervező:

Aari Work Sarees tervező

A tervező sarees többnyire egyszerű mintákat tartalmaz zarival, gyöngyökkel és kövekkel. A minták véletlenszerűen kiválasztott szövetből készülnek, hogy tökéletes megjelenést biztosítsanak. A tervező saree anyagok általában Supernet, georgette és chiffon, mivel ezek az anyagok jobban javítják a dizájnt.

Saree Design és használt szövet:

A tervek többnyire a legújabb mintákat és a zari, gyöngyök és kövek egyszerű, mégis elegáns elhelyezését tartalmazzák. A saree -t gondosan úgy tervezték, hogy kiemelje mind az anyag színét, mind a formatervezést. A felhasznált anyag többnyire hálózott georgetta.

Milyen alkalmakkor érdemes viselni:

A tervezői sorozat Aari work sarees a legjobban alkalmas különleges estékre és partikra. Ez felkapott fajta a fiatal egyetemi hölgyek körében.

Melyik blúz alkalmas erre az Aari Work Sarees -re:

Az Aari work sarees számára a legalkalmasabb blúz az aari blúz. A blúz kontrasztos aari munkája kiemeli a szárit, és kiemeli a saree értékét is. Ami a menyasszonyi kollekciót illeti, különféle blúzok találhatók különböző aari munkákkal – zardosi, maggam, Aari hímzés és így tovább. Ezek a blúzok kiegészítik a menyasszonyt, mivel gondosan tervezték, hogy kiemeljék a menyasszony pirulását és bőrszínét. Az aari work saree blúz kövei és tükrei úgy vannak elhelyezve, hogy még egy kis fényszórást is tükrözzenek, ami viszont a menyasszonyt csillogóvá teszi.

Az Aari Work Sarees stílusának kialakítása:

A legjobb módja az aari szári stílusának, ha lehengaként viseli, ahol a pallu elterjedt, hogy jobban bemutassa a mintákat. A blúz általában úgy van megtervezve, hogy a blúzban lévő minták kiemeljék a szári szegélytervet, ezért mindig tanácsos, hogy a pallu laza legyen, egyik végét rögzítve, és úgy is stílusos lehet, mint egy lehenga, ha zárt állapotban viselik nyakú, 3/4 -es ujjú aari munkablúz.

Az Aari work sarees hagyományaink része, és visszavág a divatipar csúcsához. Bármi legyen is az alkalom, az Aari work sarees a legjobb választás az egyszerű összejövetelek, különleges találkozók, különleges estek, esküvők stb. Az aari munkái az egyszerű hímzéstől a menyasszonyi mintákig terjednek, így ez a legmegfelelőbb szári változat. Az aari művek jelentős jogdíjak az ókori Indiából, és ezek a tervek gondosan kézzel készültek. Használja cikkünket útmutatóként a megfelelő stílus kiválasztásához a megfelelő alkalomra, és ringassa meg a padlót ősi és hagyományos aari alkotásaink tervezésével!