Az Art Selyem Sarees gyönyörű modelljei, amelyek kívánatosnak tűnnek

Még 1931 -ben volt, amikor az első műselymet vagy műselymet bemutatták az egész világnak, ha kíváncsi arra, mi az art selyem szári? Olyan személy találta ki, akinek nagyon kevés köze volt a szövethez vagy a textiliparhoz, ami sokat mond az áttörő találmányról. A pletykák szerint azonban nem más, mint Henry Ford bérelt fel két vegyészt, hogy a szójabab rostjaiból mesterséges selyemszálat állítson elő. Annak ellenére, hogy a termelés forrása természetes volt, a gyártási folyamat egyáltalán nem volt természetes. Ugyanebben az évben az USA megalkotta a nejlonszálat, amelyet művészeti selyemszárnyak készítésére is használtak, eltekintve a szálaktól, mint a műselyem vagy a viszkóz.

Az Art Silk Sarees fontossága:

Az art selyem szári fő jelentősége az, hogy mivel az ilyen típusú száriak szinte hasonlítanak egy normál, természetes módon készített selyem szárihoz; ezért van értelme ilyen típusú szárikat használni hivatalos vagy félig hivatalos alkalmakkor. Ezenkívül az ár nagyon vonzóvá teszi. Ezért azok a vásárlók, akik selyem szárit szeretnének vásárolni, és így nem akarnak több pénzt költeni, az art selyem lesz a legjobb megoldás számukra. A nagyobb választék mindig jobb az ügyfél számára, minden kétség nélkül.

Az Art Silk Sarees jellemzői:

  • Az art selyem szári fő jellemzője az általa használt szövetben vagy szálban rejlik.
  • Mint mindannyian tudjuk, a természetes selyem feldolgozása és gyártása költséges, és olyan szálak segítségével, mint a műselyem, a nejlon vagy a viszkóz, a műselyem szári összköltsége alacsonyabb a természetes selyemszárnyakhoz képest.
  • A fő gyártási folyamaton kívül, mivel a szálat mesterségesen állítják elő, a művészeti selyemszárnyak élettartama is hosszabb lesz.

A nők közül melyik korcsoportot részesítik előnyben:

Az art selyem szárit bármilyen korú nő viselheti, legyen az tinédzser vagy felnőtt. Nincsenek ilyen egyértelmű korhatárok a mesterséges selyem szári viselésére. Ez teszi a művészeti selyem szárikat egyre népszerűbbé és kívánatosabbá. A mesterséges selymet különféle salwar kameez ruhákban és akár lehengákban is használják – és ezt is megfizethető áron. Tehát valóban nem kell aggódnia az életkora miatt, ha művészi selyem szárit szeretne viselni.

Melyik testalkatú nők előnyben részesülnek:

Függetlenül attól, hogy karcsú kinézetű nő vagy pufók kinézetű nő, az art selyem szári minden kétséget kizáróan jól fog kinézni. Van ez a téves népszerű elképzelés, miszerint ha a legjobb selyem szárit szeretné viselni, a testformájának tökéletesnek kell lennie, ami egyáltalán nem igaz. Csak el kell döntenie, hogy milyen művészeti selyem szárit szeretne viselni, és minden gondolkodás nélkül csak menjen hozzá. A személyes elégedettség kell, hogy itt legyen a kulcs.

A legjobb 15 mesterséges selyem szári képekkel:

Szeretsz selyem szárit viselni? akkor az art selyem saris a legjobb lehetőség az Ön számára.

1. Art Silk Saree hímzéssel:

Art Silk Saree hímzéssel

Ezeknek a hímzett művészeti selyem száriknak a hímzésük elsősorban a szári határokon van, és valamivel kevésbé a szári testén.

Tervezés: Az ilyen típusú szárikban többnyire szilárd színeket használnak, a hímzés arany és ezüst szálakkal készült. A tervek elsősorban a szári határokból indulnak ki és a szári teste felé mozognak.

Szövet: A szokásos módon a hímzett művészeti selyem szári mesterséges szálakból, például műselyemből vagy nejlonból készül, valamint arany és ezüst szövéssel.

Alkalom: A hímzett art selyem szári nagyszerű, csak hivatalos alkalmakra használható.

2. Bhagalpuri Art Silk Saree:

Bhagalpuri Art Selyem Szári

A Bhagalpur művészeti selyem szarikat Bhagalpur, Bihar, Ranchi stb. Művészete ihlette.

Tervezés: A Bhagalpur art selyem szári nagyon egyszerű kialakítású, két vagy több szín használatával, valamint a vörös művészeti selyem szári határokon és a szári testén is.

Szövet: Meg kell jegyezni, hogy a Bhagalpuri művészi selyem szövete ugyanaz, azaz műselyem vagy nylon, mint a többi művészeti selyem szárinak.

Alkalom: Viselhet Bhagalpuri art selyem szárit alkalmi vagy mindennapi viseletre.

3. Banarasi Art Silk Saree:

Banarasi Art Silk Saree

A Banarasi art selyem szári a legjobb, ha az arany művészeti selyem szári általános tervezéséről és egyediségéről van szó.

Tervezés: A Banarasi művészeti selyem sarees legjobb része az, hogy a dizájnt Varanasi hagyománya és kultúrája ihlette, és végigvonul a saree -n – legyen az a test vagy a határok, valamint egyszínűek vagy színátmenetek.

Szövet: A Banarasi art selyem száriban használt szövet többnyire műselyem vagy nylon.

Alkalom: A Banarasi art selyem szárit félhivatalos alkalmakra, vagy mindennapi viseletként viselheti.

4. Kanjivaram Art Silk Saree:

Kanjivaram Art Silk Saree

Ez a szári nagyon népszerű, mivel az egyes gesztenyebarna művészeti selyem szárikat sokféle dizájnnal gyártják, legtöbbjük a pallu felé koncentrálódik.

Tervezés: A színátmeneteket a normál vagy gyönyörű mintákkal együtt használják, főként a szári határokon és a pallún, kevesebbet a szári testen.

Szövet: Minden Kanjivaram art selyem szári többnyire műselyemből áll, és néha még nylonszálat is használnak.

Alkalom: A Kanjivaram művészeti selyem sarik könnyen viselhetők hivatalos típusú eseményekhez. A saree félig hivatalos alkalomra is alkalmas lesz.

5. Tervező Art Silk Saree:

Tervező Art Silk Saree

A tervezőművészeti selyem szárik nagyon jól ismertek arról, hogy elsősorban a tervezési részlegre összpontosítanak, amely a krémművészeti selyem szári egész részében látható..

Tervezés: Az ilyen típusú száriban a design a saree minden részén megtalálható, legyen az test vagy szegély, tervezői vagy művészi nyomatokkal, valamint különböző színátmenetek használatával.

Szövet: A szokásos módon a Designer art selyem sarik ismét nylon vagy műselyem szálakból állnak.

Alkalom: A Designer art selyem szárikat hivatalos, félig hivatalos és akár alkalmi eseményekhez is használhatja. Nem ajánlott mindennapi viselet.

6. Fancy Art Silk Saree:

Fancy Art Silk Saree

A díszes művészeti selyem sarik kiválóan alkalmasak alkalmi viseletre, mivel nem különböznek egymástól, ami elválaszthatja őket a tömegtől.

Tervezés: A Fancy art selyem sarees tervezése leginkább a művészi és tervezői minták, valamint a szilárd vagy színátmenetek használata körül forog. A tervek mind a szári testben, mind a határokon alapulnak.

Szövet: Mint minden művészeti selyem saree, a Fancy art selyem szári is nylonból vagy műselyemszálból készül.

Alkalom: A díszes művészeti selyem szári kétségtelenül fantasztikus lesz alkalmi viseletre.

7. Plain Art Silk Saree:

Sima művészeti selyem Saree

A sima művészeti selyemszárnyak csak normál művészeti selyem sarik, nagyon minimális kialakítással és nagyon egyszerűek a megjelenés szempontjából.

Tervezés: Amint azt már korábban említettük, a sima művészeti selyemszárnyak nagyon minimális kialakításúak, többnyire a szári határokra összpontosítanak, és csak egyszínű színeket használnak.

Szövet: A sima művészeti selyem szárikat főként nylonszálakból készítik vagy gyártják.

Alkalom: Sima művészeti selyem szárikat használhat alkalmi viselethez, valamint mindennapi viselethez is. Az ilyen típusú szárik sokoldalúak és egyszerűek, bárhol, bármikor viselhetők.

8. Art Silk Cotton Saree:

Art selyem pamut Saree

Az ilyen típusú mesterséges selyem száriban a pamut és a mesterséges szálak használatának fő vonzerei keverednek, így az anyag sokkal kényelmesebb és lélegzőbb lesz.

Tervezés: Az art selyem pamut sarees méltó részesedéssel rendelkezik a művészi és dizájner nyomatok mellett, többnyire színátmenetek és nem egyszínű színek használatával.

Szövet: A szövet pamut és mesterséges szálak, például műselyem vagy nylon keverékével érkezik.

Alkalom: Az art selyem pamut szári bármilyen alkalomra használható, legyen az normál vagy alkalmi esemény, vagy formális és félig hivatalos esemény.

9. Nyomtatott mesterséges selyem Saree:

Nyomtatott mesterséges selyem Saree

A nyomtatott művészeti selyem szárik különböző művészi nyomatokkal készülnek, főleg a szári testen, a fő hangsúlyt a saree kinézetére helyezik.

Tervezés: A nyomtatott művészeti selyem száriak meglehetősen egyszerű kialakításúak, két vagy több egyszínű felhasználásával, valamint a művészi nyomatokkal és a szári szegélyekkel, amennyire csak lehetséges.

Szövet: Ebben az esetben a szövet vagy nylon vagy műselyem szálakból áll.

Alkalom: Könnyedén használhatja a nyomtatott art selyem szárikat mindennapi vagy alkalmi viseletre. Ezeket a szárikat félig hivatalos viseletre is használhatjuk, anélkül, hogy sokat gondolkodnánk vagy döntenénk.

10. Art Silk Pattu Saree:

Art Silk Pattu Saree

Az Art selyem pattu saris segítségével szárikat kaphat, amelyek kevésbé hangsúlyozzák a tervezési részt, és nagyobb hangsúlyt fektetnek a színválasztásra az egész száriban.

Tervezés: Az art selyem pattu sarees -ről nagyon kevés mintáról lehet beszélni, ezért a fő attrakciók a különböző típusú színek és a színátmenetek használata.

Szövet: A mesterséges selyem pattu sarees műselyem vagy nylon szálakból készült.

Alkalom: Az ilyen típusú szárik többnyire hivatalos eseményeken dolgoznak. Ezt a fajta saree-t félig formális eseményekre is használhatja.

11. Mimosa Art Silk Saree:

Mimosa Art Silk Saree

Amikor a Mimosa művészeti selyem száriról van szó, a szári határai a fő attrakció, szélességük és a rajtuk is megtalálható tervezői minták miatt.

Tervezés: A Mimosa art selyem szári többnyire színátmeneteket használ, a művészi mintákkal inkább a széles szári határokon, és kevésbé a szári testén.

Szövet: A Mimosa art selyem szári nylon- vagy műselyemszálakból készült.

Alkalom: Mimosa art selyem szárit viselhet hivatalos, alkalmi vagy akár félig hivatalos alkalmakkor. A Mimosa art selyem szári viselése nem ajánlott mindennapi viseletként.

12. Art Silk Half and Half Saree:

Art selyem fél és fél Saree

A legjobb dolog az Art selyem fél sarisban az, hogy a szári egyik fele egyszínű, míg a szári másik fele egy másik színű.

Tervezés: Az art selyem félsarees nagyon minimális kialakítású, a legtöbb a szári határok felé koncentrálódik, míg a szári test csak egyszínű.

Szövet: Az art selyem félszárnyak többnyire műselyemszálakból készülnek.

Alkalom: Bármilyen alkalmi kirándulásra vagy partira mesterséges selyem félsaree -t használhat. Ezenkívül ezt a fajta saree -t bármilyen hivatalos alkalomra is használhatja.

13. Art Silk Wedding Saree:

Art selyem esküvői szári

Az ilyen típusú, csak az esküvői szezonra készített szárik a legjobb formatervezéssel és színekkel rendelkeznek.

Tervezés: Az Art selyem esküvői szári művészi és tervezői nyomatokból áll az egész szári testen, valamint a szári határokon és a pallún is. Az itt használt színek többnyire egyszínűek.

Szövet: Ebben az esetben a szövet többnyire műselyem és nylon szálakból áll.

Alkalom: Nyilvánvaló, hogy az Art selyem esküvői sarik főleg esküvői eseményekre készülnek. De ezt a fajta saree-t más hivatalos vagy félig formális eseményekre is használhatja.

14. Fehér művészeti selyem Saree:

Fehér művészeti selyem Saree

A név szerint a saree színe valóban fehér marad, és a tervezői nyomatok is többnyire művésziek.

Tervezés: A fehér művészeti selyem sari tervezése továbbra is a szári határokra koncentrálódik, minimális mintákkal a szári testen. A használt szín többnyire fehér, a minták más színekben vannak.

Szövet: A White art selyem szári szövete nylon vagy műselyem.

Alkalom: Az ilyen típusú szárik csak formális vagy félig hivatalos alkalmakra készülnek. Ezeket a szárikat mindennapi használatra is használhatja.

15. Pink Art Silk Saree:

Pink Art Selyem Saree

A rózsaszín művészeti selyem szári nagyon hasonlít a fehér művészeti selyem szári tervezéséhez, ezért a szín kivételével nincs sok különbség a kettő között.

Tervezés: A design a saree és a saree test határain végzett művészi munkákból áll. A szári fő színe rózsaszín marad.

Szövet: Ebben az esetben a szári szövet vagy műselyem vagy nylon szálakból áll.

Alkalom: A rózsaszín művészeti selyem szárit viselheti normál hivatalos alkalmakra és félig hivatalos alkalmakra is. Ezeket a szárikat mindennapi viseletre is lehet használni.

Melyik blúz alkalmas Art Silk Sarees -hez:

Különböző típusú blúzokat lehet párosítani művészeti selyem szárival, legyen az magas nyakú vagy hajónyakú. De az a fajta blúz, amelyet igazán érdemes választani, a csónaknyakú 3/4 kéznegyed blúz – amelynek csónaknyak van, és a blúz, amely a karok ¾ részét takarja. Ez a legjobb blúz kombináció, amelyet kaphat a művészeti selyem szárihoz. Bármikor bármikor megváltoztathatja stílusát.

Az Art Silk Sarees stílusának kialakítása:

Bármely művészeti selyem szárit könnyedén megformázhat két fő dologgal – az első a hosszú fülbevaló használata. Ez azt jelenti, hogy használhatsz ékszerutánzatokat vagy arany ékszereket is. Ettől eltekintve használhat vastag nyakláncot is ezzel a kombinációval, amely úgy néz ki, mint egy nyaklánc. Ez a két dolog elég lesz az induláshoz. Mindig hozzáadhatja saját kreativitását is a keverékhez.

Ezért könnyen beláthatjuk, hogy annak ellenére, hogy a mai piacon nagyon sokféle műselyem szári kapható, a fő szövet változatlan marad – akár műselyem, akár nylon. Így ha nem érzi jól magát a fenti mesterséges szövetekkel, akkor nem lesz bölcs dolog, ha művészeti selyem szárival folytatja. Ellenkező esetben a művészeti selyem szári a legjobb módja annak, hogy ne csak pénzt takarítson meg, hanem az egyik legjobban kinéző szárit is a szekrényében. Remélhetőleg ez a cikk segít kiválasztani az Önnek és az Ön egyedi igényeinek legmegfelelőbbet.