Csillogó Sarees – Növelje csábító megjelenését ezekkel a Sarees -ekkel

Legyen szó bármilyen alkalomról vagy rutinszerű viseletről, a csillogó ruhával készült sarees mindig csodálatos volt bármilyen viseletre. A saree mindig modernséget adott a nőknek, etnikai érintéssel. Gazdag hatásokkal ezek a szárik mindig elfoglalták azoknak a nőknek a szívét, akik hajlandók más, testükhöz illő megjelenésre.

A csillogó sarees évtizedekkel ezelőtt jött a divatba. A kezdeti szakaszban a királyi családok viselték, amikor tiszta selyem anyagból készült. Később azonban a hétköznapi nők különféle alkalmakra elkezdték viselni a legújabb csillogó szárikat. Legyen szó egyszerű sima, nyomtatott vagy hímzett száriról, a csillogó hatás biztosan meg fogja különböztetni a többi száritól, bájos megjelenéssel a viselője számára.

A Shimmer Sarees fontossága:

A Shimmer saree kollekció a hagyományos ruházatot és a modern mintát egyetlen dizájnná teszi. A kombináció képes betölteni a hagyományok fontosságát, miközben dizájneri megjelenést kölcsönöz a megjelenésnek, különböző fordulatokkal. A csillogó szárik még az egyszerű száriknak is mesés megjelenést kölcsönöznek, amely megfizethető a középosztálybeli nők számára. A csillogó anyag ismét tökéletesen illeszkedik bármilyen anyaghoz, ami a saree tervezők kedvencévé teszi.

A Shimmer Sarees jellemzői:

Kétségtelen, hogy a csillogó sarees Indiában hasonló a többi saree -hez, mégis vannak olyan funkciók, amelyek miatt másképp állnak.

Itt vannak,

  • Bármilyen más anyaggal használhatók.
  • Tervezői tapintást kölcsönöz még az egyszerű száriknak is.
  • A legjobb azoknak a nőknek, akik józan szári mintákat keresnek alkalmakra.
  • Ezek bizonyulnak a legjobb háttérnek a hímzési munkákhoz, kőművekhez stb.
  • Ezek a legjobb kombinációk a tervező blúzokhoz.

Ezek voltak a csillogó szárik közös jellemzői.

Melyik korcsoportba tartozó nők részesítik előnyben ezt a szárit?

A csillogó saris legfontosabb vonzereje, hogy bármely korosztálybeli nő viselheti. Igen, csak nézze meg a csillogó saree kollekciót, és megtudja, hogy a különböző színárnyalatokkal, anyagokkal és mintákkal bármilyen korú nőnek kecses megjelenést kölcsönözhet. Míg a még fiatal nők, a csillogó szárik tervezői tervezéssel és legújabb hímzéssel érkeznek, a 40 év feletti nők számára a sarees józan és világos színekkel rendelkezik.

Melyik testformát részesíti előnyben a Shimmer Sarees esetében?

Kövérnek látszol, vagy túl karcsú vagy? Függetlenül attól, hogy milyen testalkatú vagy méretű vagy, a szári csillogó anyag adja a legjobb megjelenést. A terjedelmes vagy körte alakúak számára a saree segít karcsúnak tűnni, míg a karcsú hölgyek számára a saree képes feltárni minden tökéletes görbét, hogy érzéki megjelenést kölcsönözhessen. Különböző viselési vagy csomagolási stílusokkal a saree a legjobb társ a stílusos megjelenéshez.

Stílusos Saree minták csillogó anyagból képekkel:

Szeretne etnikai megjelenéssel különbözni másoktól! Próbálja ki az új csillogó sarees -t.

1. Shimmer Plain Saree:

Csillogó Plain Saree

Kifinomult, mégis elegáns megjelenést szeretne adni magának a bulikban? Miért érdemes terveznie és nyomtatnia, ha a Shimmer sima sarees segít a legjobb provokatív megjelenésben!

Saree design és szövet: Ez a csodálatos georgette anyagból készült ezüst csillogó szári stílusos megjelenést kölcsönöz. A sima szári jól hordozható a legjobb fekete fekete blúzzal együtt, hogy lenyűgöző megjelenést és maximális integritást biztosítson. Annak érdekében, hogy dizájner tapintású legyen, a pallu végek fekete lógó varázst kapnak, ami illik a blúzhoz.

Viselési alkalmak: Ezt a formatervezést a legjobb bulikban, fogadásokon és más hasonló rendezvényeken viselni.

2. Csillogó Georgette Saree:

Csillogó Georgette Saree

Keresed ezt a tiszta érintést könnyű súlyú szárival, néhány enyhe mintával! Íme egy ilyen alkotás, amely minden bizonnyal megérinti a szívedet a határmunkával, klasszikus érintéssel.

Saree design és szövet: Ez a varázslatos csillogó georgette sarees közé tartozik, amelyek szintén őszinték. A barna szári ezüst foltot kap, amely gazdag megjelenést kölcsönöz a pallu -nak. Ettől eltekintve a teljes szárit ezüst pöttyös kialakítással tervezték.

Viselési alkalmak: A parti viseletre a legjobb, a saree házasságokban, fogadásokon stb.

3. Shimmer Saree tervező:

Shimmer Saree tervező

Szeretné párosítani a menyasszonyt ebben az esküvői szezonban néhány klasszikus dizájnnal, mégis egy kis egyszerűséggel? A tervező csillogó sarees gyűjteménye az, amit meg kell néznie, hogy megőrüljön.

Saree design és szövet: Ez a szép kivitel csillogó selyem anyagból készült. A nehéz megjelenésű szári elképesztő munkát biztosít a hímzéssel. A teljes sari és a kiemelő pallu szintén zari munkát, szálmunkát és kódolási munkát kap néhány részletes befejezéshez.

Viselési alkalmak: A saree teljes esküvői megjelenéssel készít fel, miközben vallási ünnepeken is viselhető.

4. Shimmer Chiffon Saree:

Csillogó Chiffon Saree

Olyan művészi megjelenésű szárit keres, amely bármilyen funkcióra alkalmas lenne? Mindössze annyit kell tennie, hogy ravasz csillogó sifon szárit kap virágmintákkal és kettős színárnyalatokkal.

Saree design és szövet: A sifonszövetből készült, művészi szürke és fekete csillogó saree kettős árnyékolt színeket kap, nagy virágnyomatokkal az alsó patliban. Ismét, hogy még több szépséget adjunk a szárinak, karizmatikus szegélyt adnak hozzá feketén, csillogó és egyszerű szürke palluval.

Viselési alkalmak: Ez a díszes szári olyan funkciókban is hordozható, mint a partik, fogadások, koktélpartik és még sok más.

5. Shimmer Net Saree:

Csillogó Net Saree

Szeretne menyasszonyként valami igazán fantasztikus ragyogni? Mit szólna a csillogó háló saree -hez, tervezői érintéssel a fűzőkön és a hímzett szegélyeken keresztül?

Saree design és szövet: Ez a hálóból és georgette anyagból készült arany csillogó szári menyasszonyi érintést kap, csodálatos szegéllyel és arany hímzéssel. Ismét a szegély kivágott kialakítást kap, különböző pallu és arany tervező blúzokkal, amelyek igazolják szépségét.

Viselési alkalmak: Ahogy a neve is sugallja, ez a menyasszonyi design minden menyasszony álma az esküvőjére, valamint néhány ünnepi rituáléra is.

6. Csillogó selyem Saree:

Csillogó selyem Saree

A selyem és a csillogás csodálatos formaterveket adott ki minden alkalomra. Ismét, ha különböző műalkotásokat készítenek a csillogó selyem szárin, csodálatos megjelenést kölcsönöz a szárinak.

Saree design és szövet: A selyem szári mindig a legjobb viselet volt, de ha csillámlást adunk hozzá, csodálatos mintákat ad. Ez a rózsaszín csillogó saree selyemből egyedi szegélyt kap, zöld és fehér művészi dizájnnal. A többféle színű kivitel imádnivalóbbá teszi a szárit.

Viselési alkalmak: Bármilyen alkalomra tökéletes, ezt a szárit széles körben használják fogadásokon, partikon, rendezvényeken stb.

7. Lycra Shimmer Saree:

Lycra Shimmer Saree

A fehér szári létfontosságú szerepet tölt be számos hagyományban az esküvők során. Hasonló kialakítás Lycra shimmer saree formájában egyre népszerűbb a nők körében manapság minden alkalomra.

Saree design és szövet: Ez a csodálatos fehér csillogó szári Lycra anyagból készül. A saree kettős formatervezést kapott, ahol a saree sima fehér marad, pusztán arany szegéllyel, míg a pallu virágos mintával és apró arany varázsaival az egész száriban.

Viselési alkalmak: Az esküvőkön kívül ez a szári népszerű a fesztiválok, Sharad Purnima, Navratri stb.

8. Golden Shimmer Saree:

Arany csillogó Szári

Arany színű, csillogó és háló, mindez biztosan a legjobb szári darabot adja. A legjobb minden ünneplésre, az arany csillogó szári biztosan ragyogó megjelenést kölcsönöz.

Saree design és szövet: A háló és a georgette anyag kombinálásával tervezett saree csodálatos hálószövetet kapott a georgette anyag felett, amely ragyogó megjelenést kölcsönöz az aljának. A pallu teljesen aranyművészetben van, hullámos szegéllyel a vastag aranyhatár felett. A szári arany blúzt is kap.

Viselési alkalmak: A legjobb esküvők számára az ilyen formatervezések hasonló esküvő előtti funkciókkal és Navratri-val is hordozhatók.

9. Red Shimmer Saree:

Piros csillogás Saree

Mi más megjelenés vörös színben? A piros minden alkalom kedvenc színe maradt. Csak nézze meg ezt a szárit, és biztosan beleszeret.

Saree design és szövet: Georgette anyagból készült, ez a fekete és piros csillogó szári különböző szári minták kombinációja. A saree tele van pirossal, míg a pally fekete és arany pöttyös. Ismét a szári alsó vége virágos kézimunka hímzést kap, valamint az egész szári kontraszt szegélyét.

Viselési alkalmak: Esküvők, fesztiválok, pudzsák stb.

10. Silver Shimmer Saree:

Ezüst csillogó Szári

Unod már, hogy ugyanazokat a mintákat és nyomatokat hordod a bulikban? Csak kattintson és nézze meg ezt a lenyűgöző, ezüst csillogó szári dizájnt, amely nem akadályozza meg, hogy legyen.

Saree design és szövet: Ez a Lycra anyagból készült lenyűgöző szári ezüst színű sima textúrát kap. A sima szári kontrasztos színű dizájner blúzzal van kombinálva, amely georgette anyagból készült virágszerű dizájnt eredményez. A saree karcsú megjelenést kölcsönöz viselőjének.

Viselési alkalmak: Tökéletes partikhoz, ez a szári medencepartikban, ünnepi rendezvényeken, fogadásokon stb.

Melyik blúz alkalmas Shimmer Sarees -hez?

A csillogó anyag saree egy szári, amely minden hasonló vagy kontrasztos blúzt kísér. Ha a sarees formatervezése egyszerű, akkor a blúz viselhető egy dizájnerben, hímzéssel, virágtervezéssel, kézműves munkával, kőművességgel, selyemfonallal stb. a nyomtatott sarees a legjobb megjelenést nyújtja. A blúzok különböző anyagokból készülnek, mint például georgette, selyem, sifon, pamut stb..

A Shimmer Sarees stílusának kialakítása?

A csillogó ruhával ellátott sarees általában nagyon vékony. Viseléskor a bőrhöz vagy a testhez tapadnak. Ezért a szári bármilyen stílusban viselhető, például bengáli, gudzsaráti, félszári stílusban és még sok másban. Ismét, ha a szári gazdag palluval érkezik, a szárit gudzsaráti, lehenga vagy bengáli stílusban tervezték az elragadó megjelenés érdekében. A parti megjelenéséhez ez a flitteres szári nyitott palluval vagy korlátozottan van hozzátartozva.

Ha azt szeretné, hogy némi szikrát adjon a megjelenésének, vagy pompás sarees -kollekcióját választva legalább egyet a különböző csillogó sarees India közül jó ötlet lenne. A csillogó sarees soha nem elavult; mivel minden funkciónak elevenséget kölcsönöznek a fényességgel és a rugalmassággal. Jelenleg a csillogás még az esküvői kollekcióban is nagyon népszerűvé vált, vörös vagy bármelyik világos színben, ami kivételes megjelenést kölcsönöz a menyasszonynak.

Szóval, miért kell várni a következő csillogó sarees kollekcióra? Rohanjon a piacra, és szerezze be ezeket az örökzöld mintákat még ma!


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80