Észak-indiai Sarees-Próbálja ki ezt a 15 szemet gyönyörködtető mintát

Az észak -indiai saree tervezők rendelkeznek a sarees készítésének legjobb módjaival és technikáival. A legtöbb ilyen szári szemet gyönyörködtető saree tervezési mintával rendelkezik, míg mások nagyon vonzó színeket mutatnak. Összességében elmondhatom, hogy az észak -indiai az egyik legjobb stílusos szári beszállító. Ebben a cikkben néhány ilyen szárit fogunk tárgyalni. Ezért, ha érdekli az észak -indiai szári minták, a következők csemegét jelentenek a szemének.

A stílusos és vonzó észak -indiai Sarees a következő:

Nézzük meg a legjobb 15 észak -indiai Saree -t.

1. Sűrű munka Észak -indiai Saree:

Sűrű munka Észak -indiai Saree

Ez minden nő számára vonzó lesz. A minta, hogy ez a szári sport kétségkívül rendkívül vonzó, és jól fog kinézni a testen is, ha sportol. Az égszínkék a legjobb szín, amelyet felhasználhattak ennek a szárinak a széleinek kiemelésére, és pontosan ezt tették. Ez a szári sok más okból is igazán különleges. A régi iskolai virágmintát sportolja, és ez az egyik legjobb művészi nő, aki szívesebben látja a szárit.

2. Csábító vörös észak -indiai Saree:

Csábító vörös észak -indiai Saree

Ez az észak -indiai saree néhány csábító mintával rendelkezik. A minta, amelyet ez a szári sport a határrészen, nagyon csábító, és ezt alkalmasnak találja különleges események hordozására. Ha hajlandó vagy alkalomadtán a lehető legjobban kinézni, akkor ez az egyik legjobb szép dolog, amitől gyönyörű leszel. Az előzőhöz hasonlóan ez is csábító mintákat tartalmaz, amelyek az indiai sarees -ben nagyon népszerű virágmintát követik..

3. Észak -indiai rózsaszín csábítás:

Észak -indiai rózsaszín csábítás

Itt van egy rózsaszín szári, amelyet mindenki előnyben részesít magának. A határokon finom terveket készítenek, és emiatt a rózsaszín még jobban megszépül, és az egész szári még vonzóbbá válik. Ha jó tervezői szárit keres, amely követi az észak -indiai sarees trendjét, akkor ez a design lehet a megfelelő cucc az Ön számára. Ez egy rózsaszín blúzzal fog járni, és ezt minden nő imádni fogja.

4. Észak -indiai nehéz munka Fehér Saree:

Észak -indiai nehéz munka Fehér Szári

Ez ismét a sarees egyik legfinomabb tulajdonsága, amelyet ebben a szezonban körülvesz. Nagyon népszerűvé vált, és sok nő sportol a hasonló kialakítású szárival. Ön is közéjük tartozhat, és gyönyörűen nézhet ki mellettük, ha a kezébe veszi a pontos tervezésű szárit. A saree olyan dolog, amelyet minden nő szívesebben sportol a testén, és valószínűleg ez az egyik legjobb dolog, amelyet megfelelőnek talál magának.

5. Bézs és barna színű észak -indiai Szári:

Bézs és barna színű észak -indiai Szári

Ez egy nagyon jó megjelenésű észak-indiai szári. A minta, amelyet ez a szári sportol az alsó részen, bézs színű, minden nő meg akarja mutatni. Ha olyasmit keres, ami meghökkenti a többieket, akkor ez lehet a megfelelő az Ön számára.

6. Fekete -fehér észak -indiai Saree:

Fekete -fehér észak -indiai Saree

Íme egy észak -indiai szári, amelyet minden nő előnyösnek talál magának. A saree nagyon jó tervezői mintával rendelkezik. Az alján lévő fekete színű részen néhány bonyolult terv látható, és minden nő ezt szeretné a testén.

7. Észak -indiai esküvői Szári:

Észak -indiai esküvői szári

Íme egy szári, hogy a nők sportolhatnak esküvőkön és más, az előbbiekhez hasonló alkalmakkor. A vörös szín az ilyen típusú száriak fő vonzó tulajdonsága. Vannak extra csábító funkciók, amelyeket a kis csábító arany színű minták végeznek a felületen.

8. Heavy Sky Blue Designer Saree:

Nehéz ég kék tervező Saree

Itt van egy égszínkék szári, amely viselőjét hírességnek fogja kinézni. A saree virágos munkával érkezik az ezüst szín használatával. Ez kétségtelenül az egyik legjobb nyomtatott észak -indiai saree minden időkben, és hatékony szári az esküvői sportokhoz..

9. Alkalmi észak -indiai Saree:

Alkalmi észak -indiai Saree

Ez egy alkalmi szári, de mégis van valami, ami ráveszi a nőket, hogy különleges alkalmakkor sportoljanak. A dizájn annyira vonzó a színekkel együtt, hogy a nők kedvet éreznek ehhez az alkalmi viselethez sportolni születésnapokon, partikon stb..

10. Menyasszonyi Észak -indiai Saree:

Menyasszonyi Észak -indiai Szári

Hamarosan menyasszony leszel? Szeretne sportolni észak -indiai stílusban az esküvőjén? Nos, ez valami érdekes lehet. Ez egy szári, amelyet minden nő szeret viselni.

11. Kék hagyományos észak -indiai Saree:

Kék Hagyományos észak -indiai Szári

Ez egy szári, amely Észak -India hagyományos megjelenését tükrözi. Alkalmas mindazoknak a nőknek, akik habozás nélkül szeretnék sportolni csábító tekintetüket egy különleges eseményre.

12. Királyi vörös észak -indiai Szári:

Királyi vörös észak -indiai Szári

Nem fogod elhinni, milyen magabiztos leszel, ha ezt a szárit a testeden sportolod. Ez a szári minta meglehetősen lenyűgöző, és ugyanez a minta alkalmassá teszi ezt a szárit esküvőkön való hordozásra.

13. Észak -indiai vörös menyasszonyi csábítás:

Észak -indiai vörös menyasszonyi csábítás

Íme egy csábító szári, amelyet minden észak -indiai sportolni szeretne. Ez minden olyan nő számára alkalmas, akik hajlandóak valami észak -indiai sportot sportolni.

14. Sárga észak -indiai Saree:

Sárga észak -indiai Saree

Itt van egy nagyon jó megjelenésű észak-indiai szári, amely teljesen alkalmas esküvőkön és bulikon való sportolásra. A sárga szín a hagyományos indiai divatos szári fő jellemzője.

15. Csillogó észak -indiai Saree:

Csillogó észak -indiai Saree

Csábító rózsaszín alappal ez a szári a saree legmenőbb csillogó mintáit sportolja. Ez az utolsó, de az egyik legjobb észak -indiai saree ezen a listán.

Ezek közül néhány a hagyományos, mégis divatos kinézetű észak -indiai szárik közül választhat. Az ötlet az, hogy 1-2 darab legyen a szekrényben, hogy a következő alkalommal a legjobb élményt nyújtsa.