Fehér Sarees egyedi gyűjteménye, amely reális megjelenést kölcsönöz

A fehér szín és a sarees a leghosszabb és legerősebb kötéssel jön létre a sarees létrejötte óta. Kezdetben a szárik csak egy anyagból készültek, pamutból, és a pamut csak fehér színben készült. Vessen egy pillantást a nők ősi képeire, és pillantást vethet a fehér szári útjára az eredete óta. A fehér szári szintén hagyományos vagy rituális kapcsolattal rendelkezik Indiában. Ahol egyes helyeken szent színnek tekintik a jó fesztiválok és alkalmakkor, egyes helyeken rossz időkben is.

Nem számít, ma a divatárusok több ezer mintával és színnel rendelkeznek; a fehér saree kollekció még mindig egyedülálló helyen áll, különböző formatervezéssel.

A fehér szári fontossága:

A fehér olyan szín, amely olyan elemekkel kapcsolódik össze, mint a tisztaság, az egyszerűség és a béke. Ismét új kezdeteket és megtisztulást jelent. A fehér színű szári viselése segít harcolni a csalódások és a rosszak ellen. Ezzel együtt a gyönyörű fehér szárit nők is hordozzák Indiában olyan alkalmakkor, mint a fesztiválok, a pudzsák és a házasságok, stb. Ez azt jelenti, hogy békét, gazdagságot és jólétet hoz a családnak és a férjnek. Hasonlóképpen, szomorú alkalmakkor a szín segít megnyugtatni a viselő nők elméjét. Ezért a fehér szín és a szári bármilyen szövetben nagy jelentőséggel bír az indiai kultúrában.

A White Sarees jellemzői:

Kétségtelen, hogy a tiszta fehér szári mindig is a vonzás központja volt, a saree bizonyos jellemzői miatt népszerűvé válik. Néhány közülük:

 • Nézze meg a fehér szári képeket, és megtudja, hogy ez a legjobb kombináció bármely más színnel a gyönyörű megjelenés érdekében.
 • Jól illeszkedik mind az arany, mind az ezüst szál kialakításhoz, hogy az egyik legjobb fehér szári legyen.
 • Még egy egyszerű fehér szári is a legjobb klasszikus megjelenést nyújtja, kis szegéllyel, nyomatok és nehéz munkák nélkül.

A fehér szári modellek tehát nagyon tetszetősek, sokféle kivitelben.

Melyik szövetből használják leginkább a fehér szárit?

Eredetének idején a fehér sarik csak egy anyagból készültek, pamutból. Később, ahogy teltek az évek és különböző anyagokat vezettek be, különböző anyagokban is megtalálható volt, mint a selyem, sifon, poliészter, háló, bársony, stb. Az anyagok sokféleségével együtt a szárik különböző árnyalatokban is kaphatók, mint a tiszta fehér, törtfehér, krémfehér, stb. Hogy a saree vonzóbb legyen. Ismét, hogy fokozzuk a saree villanását, a különböző színes, arany és akár ezüst minták vagy szálmunkák még rabul ejtőbbé teszik a fehér szárikat. Keres egy ilyen dizájnt? Nézze meg a legújabb fehér szári mintákat.

Mi a Saree színének jelentősége??

A fehér szín olyan elemeket képvisel, mint a tisztaság, a gazdagság, a béke, az egyszerűség, a jóság, az ártatlanság és a tisztaság

 • Szimbolikus elemei miatt a fehér gyönyörű szárit olyan alkalmakra viselik, mint esküvők, fesztiválok, pudzsák stb..
 • A fehér szári viselése arany ékszerekkel hagyománya Keralában, mivel úgy gondolják, hogy jólétet, szerencsét és gazdagságot hoz a családnak.
 • Hasonlóképpen, a fehér szári viselése meleg színek felett negatív hatással is jár.
 • Az özvegyek korábban Indiában kénytelenek voltak sima fehér szárit viselni, hogy ez békét és szellemiséget hozzon az életükbe, és megnyugtassa elméjüket.
 • Sok hagyomány szerint a menyasszony fehér színű szárit visel, ami a szerencsét jelképezi új életéhez.

Gyönyörű és divatos fehér színű sarik hagyományos nőknek:

Íme a Top 20 fehér sarisz képekkel.

1. Fekete -fehér Saree:

Fekete -fehér Saree

Szeretne nyomatokkal menni, mégis dizájnerrel? Itt van egy fekete -fehér színű tervező saree, egyedi nyomatokkal.

Saree design és szövet: Ez a fekete -fehér szári sifon anyagból készül, két különböző kivitelben. A saree pallót kap fekete csekknyomással, míg az alsó patli fekete színű szimmetrikus dizájnt kap a dicsőített megjelenés érdekében. A szári fehér és fekete színben is viselhető a teljes megjelenés érdekében.

Viselési alkalmak: Bármilyen alkalomra a legjobb, ez a szári népszerű partik, személyes és vállalati rendezvények, valamint más kisebb alkalmak számára.

2. Fehér és arany Saree:

Fehér és arany Saree:

Rajong a fehér és arany kombinációk viselése miatt? Vegyük valami másra törtfehér saree dizájnnal, más megjelenéssel.

Saree design és szövet: Ez az arany színű szári georgette szövetből készült. A törtfehér szári fehér dombornyomású pontokat kap a teljes száriban, míg az arany színű szegély durva kilátásokat kap. Ismét a szári felső szegélye hímzett dizájnerrel van ellátva. A szári aranyos hímzett blúzzal illik a legjobban az elegáns megjelenéshez.

Viselési alkalmak: Ez az arany szegéllyel rendelkező szári az esküvők, fesztiválok, vallási napok és sok más hasonló alkalom kedvence.

3. Kék és fehér Saree:

Kék és fehér Saree

Gondolkozol, hogy kipróbálsz valami újat ebben az esküvői szezonban? Mi lenne, ha kipróbálná a kék -fehér saree kollekciót különböző formatervezéssel és vonzó mintákkal?

Saree design és szövet: Ez a sima kék és fehér szári háló és bársony szövet kombinációjából készült. A saree nettó kilátást kap az alján, míg a pallu bársony anyagból készült, fehér virágos szegéllyel. A teljes szári is hasonló szegélyt kap a barna megjelenés érdekében.

Viselési alkalmak: Tökéletes esküvőre, ez a szári a legjobb fogadásokra, partikra és más hasonló hagyományos funkciókra.

4. Fehér és rózsaszín Saree:

Fehér és rózsaszín Saree

Szeretne hordani egy fehér szárit ezüst szegéllyel? Valami újnak hangzik? Igen, ez a vonzó megjelenés egy rózsaszín és fehér szári kombinációval érhető el, amely biztosan nyugtatná a szívedet.

Saree design és szövet: Ez a szári félig szári megjelenést kap, általános fehér szárival és rózsaszín palluval. A szári pallu fehér szegéllyel és ezüst szegéllyel is rendelkezik, amely javítja a szári megjelenését. A szári alsó része rózsaszín szőtt virágokat is kap.

Viselési alkalmak: Ez a fehér és ezüst szári bulikban és más hasonló funkciókban hordozható.

5. Fehér Saree piros szegéllyel:

Fehér Szári vörös szegéllyel

Hagyományos megjelenést keres ehhez a Durga Pooja -hoz? Miért nem próbálja ki a népszerű bengáli fehér saree -t, piros szegéllyel, más dizájnerrel, amely növelné lelkesedését és tisztaságát a fesztiválon.

Saree design és szövet: A tiszta fehér szári piros szegélyt kap, amelyet aranyszínű szálak díszítenek, és kis mintákat alkotnak. A saree -t vöröses tervező blúzokkal hajtják végre.

Viselési alkalmak: A Durga Pooja -ról híres saree esküvői rendezvényeken és más fesztiválokon is viselhető etnikai megjelenés és arany díszek mellett.

6. Sári fehér tervező:

Fehér tervező Sari

Szeretne ezúttal dizájnerrel varázsolni személyiségét különleges alkalomra? Itt van a legjobb fehér tervező saree, amely biztosan eláll a lélegzetétől.

Saree design és szövet: A legújabb fehér szarik körében felkapott dizájn művészeti selyem anyagból készült. Tiszta fehér bázissal a saree tervezői érintést kap, arany zarival és hímzéssel az egész száriban. A saree határmunkát is kap páva mintákkal. Ismét az egész szári aranyszínű szálpöttyöket is kap, hogy növelje szépségét.

Viselési alkalmak: Bulikban, esküvőkön vagy fogadásokon viselhető.

7. Fehér selyem Saree:

Fehér selyem Saree

Szeretne extra szépséget adni a törtfehér szárihoz? Vessen egy pillantást a selyem Kanjivaram stílusú szári fehér és piros kombinációjára. Biztos bedőlsz.

Saree design és szövet: Ez a fehér selyem szári selyem anyagból készült, törtfehér alapon. Ezenkívül a saree piros pallut kap apró mangónyomatos mintákkal arany szálban. A szári patli is két színre oszlik, törtfehérre és pirosra, ami egyedi megjelenést kölcsönöz neki.

Viselési alkalmak: Ez a legjobb esküvőkre alkalmas dél -indiai fehér szári fesztiválok és poojasok során is hordozható.

8. Fehér Saree esküvőre:

Fehér Szári esküvőre

Az esküvő alkalmat jelent arra, hogy a menyasszony számára zöld, piros és főleg fehér ruhát viseljen. De mindezek kombinációját keresi? Biztosan szeretni fogja ezt az új formatervezésű fehér szárit az esküvőre.

Saree design és szövet: Ez a menyasszonyi törtfehér szári georgette anyagból készült. A teljes szári fehér alapot kap, míg a pallu piros színű bandhani megjelenést kap nagy csekkekkel. Ismét a szegély is gyönyörű megjelenést kap a zöld és a piros kombinációval.

Viselési alkalmak: Tökéletes a menyasszonyi megjelenéshez, ez a fehér selyem szári, piros szegéllyel, Karva Chauth és más alapvető poojak számára is.

9. Fehér pamut Sari:

Fehér pamut Sari

Szeretnél egyszerű, de kifinomult megjelenést adni, hogy tisztább legyen a megjelenésed? A nők elképesztően szeretik ezt a fehér saree kollekciót rózsaszín szegéllyel minden alkalomra.

Saree design és szövet: Ez a szép fehér pamut szári meglehetősen egyszerű megjelenést kap rózsaszín pallóval és szegéllyel. A saree virágos megjelenésű geometriai mintákat kap, míg a teljes szári is hasonló virágmintát kap. A saree egy szegélyhez illő blúzt is kap, amely tökéletes megjelenést kölcsönöz a szárinak.

Viselési alkalmak: Ez a pamut szári bármilyen kis alkalomra, például piknikre, cicára stb.

10. White Net Saree:

Fehér Net Saree

A fehér és a háló lendületes kombinációt ad viselőjének. És ezt a kombinációt jól csodálják egy fehér háló száriban. A szegélyhez illő blúzzal ez biztosan megragad mindenkit, bárhol is viselje.

Saree design és szövet: Ez a szári fekete szegéllyel és hálószövetből készült. A teljes szári fekete szál hímzéssel maradt, míg a szegélyt fekete hullámokkal tervezték az egész száriban. Hasonló fekete designer blúzzal szépítő megjelenést kölcsönöz.

Viselési alkalmak: A saree a legjobb parti megjelenéshez, de más kisebb eseményeken is viselhető.

11. Sima fehér Sári:

Sima fehér Sári

Szeretne józan módon hozzáadni néhány stílust a sima fehér szárihoz? Csak nézze meg a Reshammal szőtt Jamdani mintákkal tervezett saree -k egyedi megjelenését.

Saree design és szövet: Ez a törtfehér színű saree pamutselyem anyagból készül, amely dombornyomott megjelenést kölcsönöz Jamdani stílusú resham és zari mintákkal. A saree dombornyomott megjelenésű, hasonló munkahatárral ellátott mintákat is kap.

Viselési alkalmak: Ez a szép kivitel bulikban, koktélpartikban, fogadásokon, esküvőkön és hasonló alkalmakkor is viselhető az egyszerű, mégis vonzó megjelenés érdekében.

12. Fehér Pattu Saree:

Fehér Pattu Saree

Keresed a legújabb dizájnt fehér pattu sari -ban? Miért nem hordoz egy olyan dizájnt, amely nagyon természetes, de ütéssel jár? Napjaink egyik legdivatosabb pattu saree -je.

Saree design és szövet: Ez a törtfehér szári piros szegéllyel nyers selyem anyagból készül. A teljes szári fehér textúrát kap, míg a szegély vastag és széles aranyréteget tartalmaz. Végül a saree -t piros szegély határolja, amely növeli a szári tisztaságát.

Viselési alkalmak: Ezt a szárit leginkább esküvőkön, bulikon, fesztiválokon, vallási alkalmakkor és sok hasonló alkalmon lehet viselni.

13. White Fancy Saree:

Fehér Fancy Saree

Fehér, törtfehér, barna, szürke, fekete… Istenem! Milyen árnyalatokat említ ebben a csodálatos fehér díszes száriban? Egyetlen pillantással minden nő biztosan beleesne ebbe a formatervezésbe.

Saree design és szövet: Ez a szári a szegéllyel egészen egyedileg georgette anyagból készült. A teljes szári árnyékos megjelenést kap, törtfehér színű, fehér színű, szürke és fekete színű, hogy növelje megjelenését. A saree más tervezői szegélyt is kapott virágmintákkal, és a hímzésben is köti a mintákat.

Viselési alkalmak: Ez a gyönyörű dizájn hordható koktélpartikban, fogadásokon, esküvő előtti rendezvényeken stb.

14. Fehér hímzett Saree:

Fehér hímzett Saree

Törtfehér selyem szárit keresel, amelyet virágminták inspirálnak? Itt van egy ilyen káprázatos design, amely józan módon modernebb megjelenést kölcsönöz.

Saree design és szövet: Ez a chanderi selyem anyagból készült fehér hímzett szári frissítő virágos szegélymintát kap. A szári egyszerű rózsaszín szegélyt kap, míg a teljes szári szegélyt hímzett színes virágok díszítik. A szárinak tetszés szerint lehet adni egy dizájner blúzt vagy egy egyszerű selyem blúzt.

Viselési alkalmak: Méltóságteljes megjelenést kölcsönözve ez a szári bulikban, fogadásokon, esküvőkön stb.

15. Fél fehér Sári:

Fél fehér Sári

A fél sarees manapság meglehetősen keresett, kombinálva a saree és a lehenga megjelenését. Hasonló kialakítás törtfehér saree -ben is hordozható, arany szegéllyel, amely voguish megjelenést kölcsönöz.

Saree design és szövet: A sifon anyagból készült, félig fehér szárit India déli oldalán népszerű stílusban tervezték. A szári sima textúrát kap, míg a szegély vastag aranyszíjat kap. Ismét a szári pallu aranyszínű pöttyös hímzőmunkát kap.

Viselési alkalmak: Népszerű házasságkötésekre vagy fogadásokra, ezt a fajta szárit Kerala vallási fesztiváljaira és poojasaira is viselik.

16. Fehér nyomtatott Saree:

Fehér nyomtatott Saree

Szeretne nyomtatásban megjelenni? Olyan dizájnt keres, amellyel kifejezheti szerelmét? Itt van egy vörös és fehér szári kombinációval készült kivitel, külön megjelenés érdekében.

Saree design és szövet: Georgette -ből készült, ez a fehér nyomtatott szári virágos megjelenést kölcsönöz. A teljes fehér szári fekete színű polka megjelenést kap, míg a szárihoz rózsák is tartoznak, amelyek a szári határra és a pallu -ra vannak nyomtatva.

Viselési alkalmak: Ez a fekete-fehér szári rutinszerű viseletre vagy kisebb alkalmakra és eseményekre, például cicákra, összejövetelekre, piknikekre és még sok másra is viselhető.

17. White Party Wear Saree:

Fehér Party Wear Saree

Szeretne valami könnyű és elemi dolgot vinni egy partira? Miért nem próbálja ki a törtfehér saree -t, rózsaszín szegéllyel, hogy némi különbséget adjon a megjelenéséhez?

Saree design és szövet: Ez a fehér parti viselet szári sifon anyagból készült, miközben sima megjelenést kölcsönöz egy kis hímzett szegéllyel. A saree kis szegélyt kapott virágmintákkal a hímzésben. A saree hímzett blúzt kap ezüst színű rózsaszín és ezüst szálakkal.

Viselési alkalmak: Ez a fehér és rózsaszín szári tökéletes minden partira, fogadásra, fesztiválra vagy akár poojasra.

18. Fehér Chiffon Saree:

Fehér sifon Szári

Klasszikus megjelenést keres ebben a szezonban? Csak nézze meg a fehér sifon sári kollekciót, amely számos csodálatos mintát tartalmazott, hogy további szépséget adjon hozzá.

Saree design és szövet: Ez a fehér szári, kék szegéllyel, sifon anyagból készült. A saree arany szegélyt is kap, dombornyomott virágmintákkal együtt, amelyek élénkké teszik a szárit. A szári határ és a szári alsó patli világoskék árnyalatokat kap.

Viselési alkalmak: Tökéletes partikhoz, ez a szári eseményeken, összejöveteleken, kisebb alkalmakkor stb.

19. Fehér Kanchipuram Saree:

Fehér Kanchipuram Saree

Ön nagy rajongója a dél -indiai fehér szárinak, arany szegéllyel? Ez jól megtalálható a kanchipuram stílusú száriban, amelyek Dél -Indiában népszerűek etnikai megjelenésük miatt.

Saree design és szövet: Ez a fehér Kanchipuram szári selyem anyagból készült. A teljes szári sima fehér textúrát kap, míg a szári szegély arany színű mintákat kap. Ezenkívül a teljes szári arany szegélyt is kap.

Viselési alkalmak: Ez a fehér és arany szári népszerű esküvőkön, fesztiválokon és vallási alkalmakkor Kerala -ban arany ékszerekkel.

20. Piros és fehér Saree:

Piros és fehér Saree

Tetszik a piros és fehér kombinációja! Miért nem próbálja ki sarees -ben? Igen, ez a fehér szári, piros szegélyű kollekcióval növelte a saree szerelmeseinek elvárásait ezzel a kombinációval.

Saree design és szövet: Ez a piros fehér szári selyem anyagból készült. A közismert nevén Bhagalpuri art design, a fehér szárinak piros és arany színe van. Ismét egy művészi érintés érdekében a saree Mehendi művészeti mintákat kap a palluban és a saree patli -jában.

Viselési alkalmak: Népszerű az esküvő előtti rendezvényeken, ez a szári bulikban, fesztiválokon és vallási rendezvényeken is viselhető.

Tippek és trükkök a White Saris stílusának kialakításához:

 • A fehér szári különböző formákban viselhető, és a legnépszerűbb a bal váll pallu stílus, ahol a pallu vagy be van határolva, vagy nyitva marad.
 • Ismételten, a dél -indiánok különböző stílusú fehér színű szárit viselnek, mint a hagyományos bengáli stílusú szári, Madisar stílusú szári, pattu stílusú szári stb..
 • Hasonlóképpen, az új fehér saree kollekció lehenga stílusú félszári készítésű, egyszerűen csomagolva és a bal vállon.

Ezért a régió szerint, ahol él, a fehér gyönyörű szári ennek megfelelően viselhető, elegáns megjelenést kölcsönözve.

Melyik színű blúz illik legjobban a fehér Saree -hez?

A kiválasztott saree árnyalattól, dizájntól és színkombinációtól függően a blúz ennek megfelelően választható. Az arany szegéllyel rendelkező fehér szárihoz hasonlóan legjobb lenne arany hímzéssel vagy egyszerű blúzzal járni. Hasonlóképpen, a kontrasztos megjelenés érdekében az emberek a szegély színű blúzokat is választják olyan színekben, mint a zöld, piros, kék, rózsaszín stb. Manapság azonban meglehetősen felkapott a Kutch -munka és az egyszerű fehér szári -n népszerű hímzett blúzok. Ismét vannak emberek, akik szeretik hordani a fekete -fehér kombinációt, amelyhez fekete blúzt is használnak, arany színű nyakhímzéssel.

Az indiai fehér szárik mélyen vallásos és spirituális kapcsolattal rendelkeznek. A tisztaság szintje, amelyet a szári tartalmaz, a legjobb alkalom a jó alkalmakra. A sima, nyomatoktól kezdve a tervezői szárikig a fehér színű sarik képesek egyetlen pillantásra elkapni a néző tekintetét. Ismétlem, a legújabb fehér sarees remek ötvözetű és tartózkodó megjelenésű, minden korú nők számára megfelelő keverékkel rendelkezik.

Szóval, te is arra vágysz, hogy elragadó megjelenést kapj az esküvőkre és más vallási ünnepekre idén? Próbálja ki az észbontó fehér saree kollekciót, ahol minden saree különbözik a másiktól.