Hogyan viseljünk egyszerűen egy szárit bengáli stílusban?

Ez egyike a szári viselési stílusoknak. Ezt a stílust az indiai bengáli közösség alkotta, és sok nő felvette szerte az országban. A bengáli stílusú szári viselése az egyik legegyszerűbb drapériás módszer, amely elegáns megjelenést kölcsönöz. Könnyen elvégezhető minden alkalomra, kezdve az etnikai partik napjától a barátja helyén tartott pújáig.

Hogyan kell viselni egy szárit bengáli stílusban

Ami a legjobb sarees javaslatot illeti, hogy kipróbálhassa ezt a megjelenést, válasszon egy szegélyt, lehetőleg vöröset, és olyan blúzokat, amelyek egészen a kezéig vagy a hosszú ujjúig, a könyökig vagy éppen alatta, azaz a 3 /4. hüvely. A puff blúzok gyakoriak a stílusban is. A pamutot a legtöbb ember kipróbálja és bízik benne, mivel könnyebben kezelhető, és kisebb ráncokat hagy maga után, amikor egész nap sportolás után leveszi a szárit..

A szári viselése bengáli stílusban mégsem rakéta tudomány. A bengáli stílusú szári öltözködése rendetlenség lehet, ha nem ismeri a megfelelő technikákat annak elsajátítására. Ez a cikk lépésről lépésre elmagyarázza, hogyan kell viselni a bengáli szárit hagyományos stílusban, amely könnyedén kimarad belőle.

Többet látni: Viseljen Cotton Saree -t

Lépések a bengáli stílusú szári viseléséhez:

A tippek és technikák a bengáli szári viselethez a következők:

  • Viseljen a szárival azonos színű alsószoknyát. Nem akarja, hogy túl szoros legyen, és ne legyen túl laza.
  • Kezdjük azzal, hogy a saree -t a szokásos módon becsomagoljuk. A köldöktől kezdve húzza be a sima végét az alsószoknyába úgy, hogy bal oldalára tartja a többi szárit. Folytassa a folyamatot, amíg befejezi a szári teljes fordulatát, és el nem éri az alsószoknya pontját, ahová először behúzta. Tehát a folyamat úgy megy. Start- Tuck- Kerekítse fel a szárit, és húzza addig, amíg egy kör befejeződik.
  • A következő lépés az, hogy hajtson végre egy hajtást az előzőhöz hasonlóan, és hajtsa be egy hajtogatás után. Észre fogja venni a szári “esését” a lábával szemben. Ha kész, készítsen egy másik hajtást a hátoldalán, amely lefedi az előző redőt. Ismételje meg mindaddig, amíg körülbelül öt -hat redő elkészül.

forrás: nallucollection.com

  • Végül dugja be a redőket az alsószoknyájába, közvetlenül a köldöke alatt, és lépjen fel a palluba.
  • Kezdje ugyanúgy kisebb redők készítésével, de győződjön meg arról, hogy a pallu véghatára látható. Ez a bengáli szári viselési stílus fő lényege. Tegye fel a redős pallót, és húzza a bal vállához, hogy rögzítse. Állítsa be a függőleges szegélyt a térdéhez és lefelé, hogy lefedje a köldök alatti összes redőt. Állítsa be a kívánt hosszúságot.
  • Az utolsó végső lépés az lenne, ha a pallut hátulról megfognánk, és a jobb kezünk alól lehoznánk. Miután közel tartotta a jobb vállához, csak a pallu egyik végét rögzítse a blúz tetejére, a másik pedig hagyja, hogy megfeszüljön, és állítsa a pallót oldalra.
  • Ha még tovább szeretné adni a bengáli ízeket, a végén adjon hozzá egy kulcsláncot, és dobja a pallut a jobb oldalára.

Ez a cikk bizonyára eloszlatta a legtöbb alapvető kétséget a saree bengáli stílusú viselése iránt. Sok híresség és hétköznapi ember is egyformán kipróbálta, ez az egyik legnépszerűbb módja annak, hogy hagyományos öltözékét viselje, és elegáns megjelenésű legyen..

A bengáli szári viseletet nagy jhumkákkal és a blúz színéhez illő kis bindivel lehet összeállítani. Általában a legjobb, ha a szári színe bárhol a vörösesbarnától a vörösig terjed, a nők mostanában mindenféle kevert színkombináción kipróbálják. Egyedülálló divatmegjelenés, és a pamut anyag további nyugtató hatású a bőrön.